A Gyulaháza és a Kistarcsa sem utazott el idegenbe...
2022.10.25 | 19:51
A Gyulaháza és a Kistarcsa sem utazott el idegenbe...

Öt mérkőzést rendeztek  a 9. fordulóban, vagyis rendeztek volna, mivel a Kistarcsa és a Gyulaháza sem utazott el a bajnokijára, ami kissé komolytalanná teszi a bajnokságot. Így játék nélkül nyert a Tiszaföldvár és a Csenger is. A forduló legnagyobb meglepetése Miskolcon született, ahol a nyeretlen hazaiak legyőzték a Maglódot.

NBII keleti csoport, 9. forduló:

TISZAFÖLDVÁR SE – GYULAHÁZAI FUTSAL 3-0
Ahogy a bevezetőben írtuk, a vendégcsapat nem érkezett meg a mérkőzésre, így a 3 pont a hazaiaké lett. A Tiszaföldvár nem így akart vélhetően nyerni, de ennek ellenére 3-0 lett a javukra, amivel végül játék nélkül az élre álltak, a Kincsem vereségének köszönhetően.


CSENGER FUTSAL – KISTARCSA FUTSAL 3-0
A vendég Kistarcsa már délelőtt jelezte a szövetség felé, hogy nem tud kiállni a mérkőzésre, így elmaradt az összecsapás. A csengeriekkel nem először fordul elő, hogy ellenfelük lemondja a hosszú úttal járó mérkőzést, így játék nélkül gyűjtötték be a három pontot. Pedig számukra fontos lett volna a találkozó, hiszen szerettek volna megemlékezni a múlt héten elhunyt elnökükről, Moldvay Jánosról. Csak abban bíznak, hogy a szegediek jövő héten elutaznak a halasztott összecsapáson.


ENERGIA SC GYÖNGYÖS – KINCSEM FUTSAL 9-7 (4-2)
Mindig gólgazdag meccset szoktak egymással játszani a felek és ezúttal sem volt máshogy. Az első félidő a hazaiaknak sikerült jobban és úgy tűnt szünetig eldöntik a három pontot, hiszen a szünet előtt egy perccel még négy góllal vezettek. A Kincsem az utolsó percben két gólt is tudott szerezni, amivel visszajöttek a mérkőzésbe. A fordulás után ismét a gyöngyösiek voltak eredményesek, amivel visszaállították a négy gólos különbséget. A vendégek megpróbálták a vészkapus játékot, de többször is eladták a labdát, amiből újra Besenyeiék voltak eredményesek. A hajrában már nem volt kérdés, hogy a vendéglátóké lesz a három pont, a Kincsemnek csak az eredmény kozmetikázására futotta.


VS DUNAKESZI – DAFC SZEGED 10-3 (5-1)
A Keszi teljes kerettel várta a találkozót, míg a vendégek igen szűk kerettel érkeztek, így nem volt kérdés, hogy a vendéglátók az esélyesek. Hamar jelezték is, hogy csak hazai győzelmet tudnak elképzelni és két gyors gólt szereztek. Erre még volt válasza a Szegednek, de innentől kezdve már csak a Dunakeszi dominált és szünetig eldöntötte a mérkőzést. A fordulás után tovább növelték az előnyt Temesi és Birinyi vezérletével, akik mind a ketten mesterhármasig jutottak. A Keszi végül könnyedén nyert fölényesen, amivel két helyet is előrébb léptek a tabellán.


MEAFC-MISKOLC – MAGLÓDI TC 8-3 (2-1)
Kissé nehezen állt össze a maglódiak kerete a mérkőzésre, de végül úgy tűnt, erős összeállításban érkeznek, így nem lehet gond a három pont begyűjtése. A mérkőzés is így alakult, fölényben játszottak, de csak a félidő közepén sikerült megszerezni a vezetést. A hazaiak nem adták fel és nem csak egyenlíteni, de fordítani is sikerült szünetig. Ennek ellenére sem utalt rá semmi, hogy sima Miskolc győzelem lehet a vége, pedig így történt. A fordulás után a hazaiak két gólt is szereztek, így ellenfelüknek kockáztatnia kellett, így jött a vészkapus játék. A kockáztatás nem jött be, több eladott labdát is góllal büntetett a vendéglátó, így meglepetésre megszerezték első győzelmüket a miskolciak.

 

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink