A Gyöngyös és az ELTE maradt veretlen
2008.10.13 | 00:00
A Gyöngyös és az ELTE maradt veretlen

    Gyöngyösi Futsal & BSK - Fortuna Dupont FC 6-2 (4-2)   

Kovács Kálmán (Gyöngyösi Futsal & BSK) :
Igazi futsal mérkõzés volt. Az eredmény számunkra kellemes, bár egy kicsit túlzott. Végig koncentrálnunk kellett és végig koncentráltunk is.

Pierog József (Fortuna Dupont FC):
Az elsõ félidõben kifejezetten jól játszottunk. 2-2 után az elsõ játékrész utolsó perceiben nem a mi akaratunk szerint alakult. A második félidõben két buta bekapott gól után kissé megzavarodott játékunk. Az eredményt tudtuk tartani, nem nõtt a különbség. Kicsit több koncentrációval, kevesebb egyéni hibával nem ez az eredmény született volna. Bár nem biztos, hogy ekkor nyertünk volna, de az eredmény szorosabb lenne. Több fiatal játékosunk teljesítményével is elégedett vagyok. Gratulálok az ellenfélnek.


    DEAC - Zemplén FC Csilu-FF 3-6   

Czóbel Levente (DEAC):
A rutinosabb ellenfél megérdemelten nyerte meg a mérkõzést. Könyörtelenül kihasználtak majd minden védekezési hibánkat, míg nekünk többször az üres kaput sem sikerült egy méterrõl eltalálni. A helyzetkihasználás 80 % lehetett a vendégeknél, míg nálunk talán 20 %. Így nem is születhetett más eredmény. Gratulálok az ellenfélnek.

Konzvald István (Zemplén FC Csilu-FF):
A meccs számunkra kedvezõen alakult, vezetést szereztünk és ezt végig tartottuk, az edzéseken gyakoroltakat jól alkalmaztuk a meccsen. A héten ismét keményen fogunk dolgozni. Köszönjük a szponzoraink támogatását. Nekik ajánljuk ezt a meccset.

    DTE Royal FET FC - Fáklya SE 4-10   

Jónás Barnabás (DTE Royal FET FC):
Csak gratulálni tudok az ellenfélnek. Mára nagyon összeszedték magukat. Azt játszották, amit hagytunk, s azt nagyon eredményesen. Mi minden helyzetet elpuskáztunk, õk mindent belõttek. Remélem a következõ fordulóktól eredményesebbek leszünk, s nem a tabella végén fogunk kullogni. Nem így terveztünk az induláskor, így a Gyöngyös ellen kell bizonyítanunk a következõ alkalommal.

Nagy Attila (Fáklya SE):
Lelkes, szívjátékunk gyõzelmet eredményezett, de gondjaink nagy része ezzel nem oldódott meg.


    ELTE SE - AC Villám 11-1   

Németh József (ELTE SE):
Nehezen indult számunkra a találkozó, mert nem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni. Azután elkaptuk a fonalat, s beindultunk. Jobb százalékban használtuk ki helyzeteinket, mely így a gyõzelemhez vezetett. Három újonc is bemutatkozott. A sérültek ha visszatérnek már 14-15-en leszünk. Kezdünk belejönni a játékba, kezdjük megszokni a bajnokságot.

Guti Dávid (AC Villám):
Az már az elsõ percekben kiderült, hogy ellenfelünk keretét jóval szerényebb képességû játékosok alkotják, mint a DEAC, vagy éppen a Gyöngyösét. Próbáltuk ismét a bunker védekezést alkalmazni, majd kontrázni, ám a rengeteg pontatlan passz, és ritmusváltás hiánya nem sejtetett sok jót. Nagyon sokat hibáztunk, ezeket ellenfelünk javarészt jól ki is használta. Csapatunk 90%-a utánpótlás korú játékos, akiknek még nagyon sokat kell fejlõdniük, ám azt gondolom, a hamarosan beinduló U21-es liga valamelyest könnyebb erõpróbákat jelent majd. Továbbra is próbálkozunk ügyes, technikás játékosok leigazolásával, akik könnyebben alkalmazkodnak a futsalhoz, azonban a heti fél/egy edzés, illetve két mérkõzés nagyon kevésnek bizonyulhat a jövõben. Reményeim szerint tavaszra összeállhat egy olyan közösség, akikkel lehet majd eredményeket is produkálni. Gratulálok az ELTE gyõzelméhez, valamint további sok sikert kívánok Nekik! Bízom benne, hogy játékosaink a vereségek ellenére sem adják majd fel és küzdenek a becsületükért. Mi még nagyon messze járunk a futsaltól...


Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink