A gólpasszkirály
2008.06.04 | 00:00
A gólpasszkirály

A bajnok Mezei-Vill csapatának rendkívül hasznos tagja volt az idei esztendõben (is) Lovas Norbert, mutatja ezt többek között az a tény, hogy a legtöbb asszisztot õ jegyezheti az MVFC-ben. Az alábbiakban a vele készült interjút olvashatják.

Tavaly nyáron Porttugáliában szerepeltél a válogatottal. Gondolom emiatt is nagy önbizalommal vágtál, vágtatok neki az elmúlt szezonnak.

Szerettünk volna bekerülni természetesen a rájátszásba, s ott majd minél jobb pozíciót elfoglalni. Nem titkolt vágy volt az, hogy magyar bajnoki döntõt játszhassunk, s talán akkor a bajnokságot is meg tudjuk nyerni.

A sorod nagyon összeszokott játékot mutatott. Nagy Istvánnal, Sáfár Tonyval és Nagy Tamással igen erõs négyest alkottok, s talán Ti vagytok manapság már az elsõ sora a bajnokcsapatnak.

Mindhármukkal tényleg nagyon összeszoktunk, monhatom azt, hogy húzóemberei voltunk idén a csapatnak. Fiatalok vagyunk, van erõnlét, ismerjük egymás gondolatait is, azt, hogy ki hová mozog egy-egy szituációban. Nagyon örülök, hogy sikerült így összecsiszolódni, s egymás hibáit tudjuk javítani, segíteni a másikat.

A saját teljesítményed és a csapat szezonját hogyan értékeled?

Magamról taLán annyit, hogy egy jó átlagos teljesítményt mindig hoztam, volt jópár olyan összecsapás, ahol taán átlagon felül is ment a játék, gondolok itt a gólokra és a gólpasszokra. Jó volt ez a szezon, ez volt eddig a legjobb évem. Annak nagyon örülök, hogy sikerült megnyerni a bajnokságot, s az még negyobb boldogságot okoz, és büszkék vagyunk rá, hogy veretlenül tettük azt. Nagyon jól összekovácsolódott a társaság, az év közbeni összetartások rendkívül hasznosak voltak. Nincsenek egyéni játékosaink más gárdákkal ellentétben, csapatban vagyunk nagyon jók.

Mi volt számodra a legnagyobb pozitív illetve negatív dolog a szezonban?

A legnagyobb élmény a bajnoki döntõ volt, kudarcként éltük meg viszont az Aramis elleni kupaelõdöntõ visszavágón elszenvedett vereséget. Jó lett volna fináléba jutni, így alakult, nem szabad telhetetlennek lenni.

Hamarosan ismét Portugáliába utazik a válogatott. Szerinted mennyi az esély, hogy meghívót kapj ismét?

Ez a szövetségi kapitány dolga, neki kell ebben dönteni. Jó lenne odakerülni!

Jövõre mit várhatunk a Mezei-Villtõl?

Magasra tettük a lécet saját magunknak, de szeretnénk megvédeni a címünket. Indulhatunk az UEFA Futsal Cupban is, nem szeretnénk úgymond megégni, meglepetést akarunk okozni!



Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink