A Fradi is elkezdte
2008.08.01 | 00:00
A Fradi is elkezdte

- Mikor kezdtétek a felkészülést és hogy haladtok, hogyan várjátok a bajnokság kezdetét?

- 2 hete kezdtük a felkészülést heti három edzéssel, és most a héten történnek az utolsó keményebb erõfejlesztõ jellegû edzések. Nagyon jó szakemberek vannak a segítségemre, Simon Ballával valamint egy aerobik tanár segítségével,karöltve készítjük fel a csapatot, ami a jövõben is folyamatos lesz. Egy erõs alapozáson van túl a csapat aminek reményünk szerint meg lesz a gyümölcse. Mindenképpen szeretném hozzá tenni hogy nagyon nagy segítségünkre vannak  az Új Buda Sportcentrum és a Népliget álltal biztosított körülmények, ahol a sporteszközöket ( fitness-gépek, szauna stb. ) ingyenesen használhatjuk.

- Edzõtáborban is készültetek?

- Nem edzõtáboroztunk, mivel van több nagypályán futballozó játékosom is és ezért nem tudtunk megfelelõ táborozási idõpontot egyeztetni.

- Kik érkeztek a csapatba?

- A válogatott kapusa Tóth Gyula Gyõrbõl, a tavalyi gólkirály Tóth Attila Szegedrõl, Biczi Gábor a Csõ-Montage-tól, Kovács Norbert Ausztriából, Czefernek Zsolt aki az U21-es válogatottban is szerepel Gyõrbõl, valamint még több fiatal játékos, és most is folyamatban vannak igazolással kapcsolatos tárgyalások. Természetesen azzal hogy ilyen jó játékosok érkeztek egy  versenyszellem is uralkodik a csapatban, ami tovább motiválhatja a játékosokat.

- Kik távoztak?

- Nem ment el senki, én ha lehetséges egy játékosomat sem engedem el. Szeretném ha az ún. „idõsebb", rutinosabb játékosok minél tovább maradnának hiszen ezáltal nagy segítségemre lennének egy tervezett utánpótlás bázis mûködtetésében.

- A hírek szerint meghívást kaptatok Székelyudvarhelyre egy tornára, mit remélsz ?

- Igen, ezt a tornát a felkészülésünkbe építjük be, egy nagyon erõs négyes torna lesz, valamint a holnapi nap folyamán megyünk Trnavába, ahol egy mérkõzést játszunk a helyi csapattal, akik a múlt szezonban 3. helyezést értek el a szlovák bajnokságban. Úgy gondolom, hogy egy erõs ütközetnek nézünk elébe holnap. A mérkõzés segít abban, hogy jelen állás szerint hol tartunk, és a még esetleges csapatbeli, taktikai, technikai hibák kijavítását fogja szolgálni.

- Milyennek érzed a klub pénzügyi hátterét, biztosítva vannak-e az anyagi és egyéb feltételek?

- Biztosítottak a feltételek és az anyagi háttér, több szponzorral is folynak még tárgyalások, ennek a részletibe én nem szeretnék belemenni, de fontos hogy nagy segítség számunkra a nagycsapat álltal kiépített hírnév, aminek köszönhetõen könnyebben és hamarabb nyitnak felénk a támogatók.

- Hova várod a csapatot a tabellán?

- Én mindig optimista voltam, az elsõ 4-be várom a csapatot, és az idei jó igazolásoknak és a motíváltságnak köszönhetõen szerintem teljesen reális a jóslatom, szeretném ha minél kevesebbet tévednék. 
Szeretném még hozzátenni hogy idén az Új Buda Sportcentrumban egy toborzást szeretnénk szervezni, és úgy is néz ki hogy meg fog valósulni, ahova 7-8 éves kortól várjuk gyerekek jelentkezését, ez által minél sikeresebben tudnánk együttmûködni az iskolákkal is, hiszen ezzel az iskolás gyerekek felé nyitunk. Szeretnénk megvalósítani a külföldön már mûködõ szisztematikát, hogy a nagypályás és Kispályás futball egy egységet alkosson, hogy a nagypályáról kispályára kerülõ játékosokat már ne kelljen az alapoktól kezdve oktatni, nevelni, ami egyben óriási idõvesztés is, hanem már rendelkezzen a Futsal technikával, amivel azonnal megállhatja a helyét a kispályán, és maximum taktikai elemekkel kelljen bõvíteni tudását.

- Nem hagyhatom ki a Fradi szurkolótábort sem a kérdéseimbõl Smile Hogy érzed, idén is olyan lelkesen fognak titeket támogatni a lelátókról  mint a múlt szezonban?

- Biztos vagyok benne, ami természetesen egy óriási plusz a számunkra. A szurkolók már most kérdezik tõlünk edzéseken vagy ha találkozunk hogy mikor és hol lesz a következõ edzõmeccs, vagy torna, ahova elkísérhetik és buzdíthatják a csapatot.  A most következõ bajnokságban mindenképp szeretnénk megnövelni az eddigi 7-800 fõs nézõszámot.

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink