A Dunaferr győzött a csarnokavatón
2018.10.09 | 15:45
A Dunaferr győzött a csarnokavatón Az Aramis új csarnokot avatott a ma esti NBI-es futsal bajnokság 5. fordulójában, melyen a kiváló első félidőt produkáló Dunaferr végül magabiztos, négygólos győzelmet aratott.
Az Aramis otthonába látogattak Fehér Zsolt tanítványai, akik a hazaiak új csarnokában rendkívül motiváltan, összeszedetten kezdték meg a találkozót. Az ünnepi hangulatot Pál Patrik törte meg, aki egy szépségdíjas akció végén Fekete passzát vágta a hazai kapuba (0-1). Miután ebből magához tér az Aramis, egyre veszélyesebb támadásokat szőtt. Az egyenlítés mégis egy váratlan helyzetből jött. Boznánszky Gábor és Sámson Zoltán passzok után az utóbbi játékos kisodródva, szinte az alapvonalról vágta a középre a labdát, amely alaposan meglepte Rigót, akinek a játékszer a feje fölött vágódott a kapunkba (1-1). 0ec98a4b-735f-49ce-8b16-0bcd7aa6251dEzt követően a Dunaferr több helyzetet dolgozott ki, többek között Fridrich előtt adódott ziccer, de azokat nem sikerült góllal befejezni. Ekkor Fehér Zsolt időt kért, amely után teljesen megváltozott a játék képe, hiszen ettől kezdve beindult a Dunaferr gólgyára. Szép gurítgatás után 11 méterről zúdított védhetetlenül Vámosi kapujába Hosszú Ádám (1-2), majd Klacsák Bence egy előretörést követően emelt a hálóba (1-3). Néhány perccel később újabb gólt lőttek a vendégek. Ezúttal Fekete Róbert volt az előkészítő, akinek visszagurítását Németh Péter hálálta meg (1-4), aki ezzel beállította az első félidő végeredményét. Fordulás után Pál Patrik szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, aki egy csel után vállalta el a lövést, amely egy hazai védőn irányt változtatva jutott a kapuba (1-5). Pár perc csendesebb játék után ismét váratlan gólt szerzett az Aramis. Úgy tűnt, hogy a Dunaferr végezhet el partrúgást, de a játékvezető ezt másként látta, és a jogot a hazaiaknak adta. Ez teljesen váratlanul érte a vendégeket, akik állva nézték, hogy Fekete Olivér megiramodik a játékba hozott labdával, melyet a kifutó Rigó fölött a kapuba emelt (2-5). Aa félidő közepén ismét Fekete Róbert talált a kapuba, aki Hosszú Ádám hajszálpontos passzát fejezte be eredményesen (2-6). Sáhó Kristóf lábában volt a hetedik találat, aki előbb nem találta el nagy helyzetben a kaput, majd egy támadással később is pontatlanul célzott. Közben Rigó Lászlónak is akadt dolga, aki kapujából kifutva becsúszva, majd a gólvonalon lábbal védett. Fehér Zsolt csapata a folytatásban akár ki is üthette volna ellenfelét, hiszen számolatlanul dolgozta ki lehetőségeit, azok azonban sorra kimaradtak. Az újabb találathoz Fridrich Dávid állt a legközelebb, aki a kapufát találta el. Hat perccel a vége előtt Németh Márton közeli bombáját védte Rigó, aki Bognár, majd Genczler lövésénél is remekelt. A végjátékban Fehér Zsolt minden játékosának lehetőséget adott, akik a kiadott taktikai utasításokat betartva fejezték be a találkozót. 

ARAMIS SE - DUNAFERR DUE DUTRADE FC 2-6 (1-4) Budaörs, Aramis Sportcsarnok Vezették: Juhász Dávid, Kubicsek Máté, Tamás Patrik ARAMIS SE: Vámosi Marcell József - Sámson Zoltán 1, Bognár Bence, Gál András, Boznánszky Gábor. Cserék: Soós Arnold - Németh Márton Gellért, Fekete Márk, Kulcsár Gábor, Frankovszky Dániel Gábor, Genczler Kornél, Fekete Olivér 1, Juhász Donát, Vattamány Dávid. Vezetőedző: Frank Tamás DUNAFERR DUE DUTRADE FC: Rigó László - Németh Péter, Pál Patrik 2, Fekete Róbert 2, Hosszú Ádám Cserék: Csresnyés Alex És Reveland Zoltán - Oroszi László Krisztián, Klacsák Bence, Fridrich Dávid, Szeghy Szabolcs Géza, Szabó Kristóf, Sáhó Kristóf, Hajdú Norbert. Vezetőedző: Fehér Zsolt Góllövők: Németh Péter, Pál Patrik 2, Fekete Róbert 2, Hosszú Ádám  Fehér Zsolt: - A mai este folyamán elsősorban a 3 pontnak tudunk örülni! Nem játszott jól a csapatom, talán a szezon eddigi leggyengébb játékát mutattuk be! Voltak a mérkőzésnek olyan periódusai ahol nagyon jól tartottuk a labdát szép dolgokat csináltunk amiből eredményesek is voltuk, de ebből ma kevés volt látható! Sok siker kívánok a fiatal Aramis csapatának a bajnokság folytatásához!  
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Kistarcsa Futsal - DEAC (2021.09.27, stream)
2021.09.27 | 01:37
A válogatott első összetartása a szezonban
2021.09.24 | 07:26

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.08.12 | 09:00
2021.07.25 | 13:45
2021.04.14 | 01:24
2021.04.13 | 07:34
2021.04.06 | 15:45
Férfi válogatott
2021.04.04 | 22:45
Támogatóink

Partnereink