A DEAC készen áll a felkészülésre
2021.07.09 | 15:15
A DEAC készen áll a felkészülésre

Ahogy arra számítani lehetett, nem volt óriási jövés-menés a DEAC férfi futsalcsapatánál. Ez nem is okozott hatalmas meglepetést, hiszen Elek Gergő tanítványai a negyedik helyen zártak az NB I-ben, ami a klub életében a legkiemelkedőbb produkció. Érkezési oldalon eddig Harmati Tamás és Vass Ottó neve szerepelt, most a lista a brazil Rodrigóval válik teljessé. A 23 esztendős dél-amerikai játékos mostanáig csak hazájában játszott, legutóbbi állomáshelye a Siqueira Campos Pro Tork Futsal volt.

“Ez az év eddig nagyon eseménydús számomra, hiszen megszületett a kislányom, most pedig új fejezet kezdődik a pályafutásomban. Mielőtt elfogadtam a DEAC ajánlatát, természetesen beszélgettem Thiagóval (együttesünk másik brazil tagja – a szerk.), aki csupa jót mondott a klubról. Azért megyek Debrecenbe, hogy minél fényesebb eredményt érjek el a csapattársaimmal. Azzal is tisztában vagyok, hogy a vezetőség nagy terveket szövöget, ami ugyancsak motiválóan hatott rám. Kiváló lehetőség lesz ez nekem abból a szempontból is, hogy még érettebb játékossá válhatok. Hogy mik az erősségeim? A helyzeteim zömét gólra váltom, emellett igyekszem remek passzokkal kiszolgálni a csapattársaimat” – nyilatkozta új szerzemény, aki hozzátette, már informálódott a cívisvárosról és a magyar kultúráról is.

Rodrigo leigazolásával véglegesnek tekinthető a DEAC kerete. Tóth Attila Berettyóújfaluban, Sánta Attila Újpesten folytatja a karrierjét, mellette Szabó Lajosra, Kántor Tamásra sem számíthat Elek Gergő vezetőedző a következő idényben.

A DEAC hétfőn kezdi meg a felkészülést a bajnokságra, amely augusztusban kezdődik.

Nyári játékosmozgás:
Érkezők: Harmati Tamás, Vass Ottó, Rodrigo, Serestyén Szabolcs (az ifiből került fel)
Távozók: Kántor Tamás, Sánta Attila, Szabó Lajos, Tóth Attila

A DEAC kerete a 2021/2022-es szezonban:

Kapusok: Dobi Attila, Krajcsi Bence, Tóth Benedek.
Mezőnyjátékosok: Berecz Rafael, Faragó Lajos, Figeczki Ágoston, Harmati Tamás, Rácz Zsolt, Rodrigo, Serestyén Szabolcs, Siska Gergő, Szentes-Bíró Tamás (csapatkapitány), Szabó Ábel, Thiago, Vass Ottó.
Vezetőedző: Elek Gergő.

Forrás: DEACFutsal

Hírdetés

Videók

Aramis utánpótlás Klubinterjú
2023.03.30 | 13:12

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.03.19 | 12:02
2023.03.18 | 12:15
2023.03.17 | 08:00
2023.03.14 | 08:56
2023.03.13 | 14:03
Női válogatott
Támogatóink

Partnereink