A Csenger legyőzésével élre állt a Kincsem
2022.09.22 | 09:58
A Csenger legyőzésével élre állt a Kincsem

Fordulatos meccseket játszottak keleten, ahol több találkozó is csak a hajrában dőlt el. Több meglepetés is történt, hiszen a Dunakeszi nem bírt a Miskolccal, míg a Földvár elvitte mind a három pontot a Nyírség otthonából. A forduló rangadóját a Kincsem nyerte, amivel átvette a vezetést.

 

NBII Keleti csoport, 4. forduló:


KINCSEM FUTSAL – CSENGER FUTSAL 7-6 (2-1)
A forduló rangadóját rendezték Tápiószentmártonban, ahova a listavezető Csenger látogatott. A két fél mindig fordulatos, gólgazdag meccset szokott játszani, és ezúttal sem volt máshogy. Hiába vezettek a hazaiak szünetben két góllal, a Csenger fordítani tudott a második játékrész derekára. A Kincsem erre négy góllal válaszolt három perc alatt, így ismét ők mentek kettővel. A vendégek a legvégén még betaláltak, de ez csak a szépítésre volt elegendő. A Kincsem ezzel megelőzte mostani riválisát, aki első vereségét szenvedte el.

 

DAFC SZEGED – NERGIA SC GYÖNGYÖS 6-3 (3-2)
Az előző fordulóban értékes győzelmet aratott a Szeged és most folytatta a jó szereplést. A Gyöngyös is szűkös kerettel érkezett, de legjobbjai ott voltak, így minden esélyük megvolt a győzelemre. Az első félidő fordulatosra sikeredett. A Szeged egy perc alatt duplázott, de hamar elolvadt a két gólos előnyük, de szünetre ismét megszerezték a vezetést. A második félidőben rögtön egalizált a Gyöngyös és többször megszerezhette volna a vezetést is, de kihagyták a helyeztetek., nem úgy mint a házigazda. A végén kockáztattak a vendégek a hátrány tudatában, de többször is labdát veszítettek, amit a Szeged két góllal büntetett, így Koós Károly fiai ismét remek győzelmet arattak.

 

NYÍRSÉG FC – TISZAFÖLDVÁR SE 6-8 (5-2)
Izgalmas meccsre volt kilátás, és a kilátogató nézőknek nem is kellett csalódni. Két ellentétes félidőt hozott a találkozó. Az első játékrészben a Nyírség dominált, és jelentős előnyre tettek szert, így szünetre három volt az előnyük. A térfélcsere után a vendégek találtak be először, amivel visszajött a remény, ami lendületet adott az együttesnek és zsinórban öt gólt szerezve megfordították a találkozót, és két góllal vezettek. A Nyírség kockáztatott, és sikerült felzárkózni egy gólra, de a végén a Tiszaföldvár ismét betalált és nagyon értékes három pontot szerzett.

 

MEAFC MISKOLC – VS DUNAKESZI 4-4 (2-4)
Eddig csak nagyarányú vereségei voltak a hazaiaknak, így nem sok esélyt adtak nekik a Dunakeszi ellen sem. Ennek ellenére jól kezdték a találkozót, hiszen két gólos előnyre tettek szert. A Keszi ezután kezdett ébredezni és szünetig négy gólt szerezve megfordították az eredményt. Gondolhatta mindenki, hogy helyreállt a rend, de a Miskolc nem így gondolta. Fordulás után hamar szépített, így tartották a lépést ellenfelükkel. A Dunakeszi előtt többször ott volt a lehetőség, hogy eldöntse a találkozót, de összes helyzetét elpuskázta, ami meg is bosszulta magát. Az utolsó percben a vendéglátók betaláltak, így megszerezték első pontjukat a bajnokságban.

 

MAGLÓDI TC – GYULAHÁZAI FUTSAL 12-1 (6-0)
Nem kérdés, hogy a Maglód volt a találkozó esélyese, főleg, hogy visszatértek a hiányzók. Ráadásul a vendégek mindössze hatan utaztak el, így nem volt sok kérdőjel. A hazaiak nem kegyelmeztek, és kiütötték ellenfelüket. A Gyulaházától egy becsület gólra futotta mindössze.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink