A bonyhádi gólesőről
2008.04.02 | 00:00
A bonyhádi gólesőről

Nem mindennapi eredmény született hétfõn a Villár-Pi Bonyhád - Fáklya SE NB II-es mérkõzésen. A hazaiak 39 gólt rúgtak a Futsal Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé is bejutott Fáklya SE csapatának.
Két játékost kérdeztünk e különös mérkõzésrõl, akik „másodállásban" klubjaik elnöki posztját is betöltik. Bölcsföldi Zoltánt a bonyhádiak részérõl és Sülye Attilát a törökszentmiklósiak oldaláról.


Volt-e valamilyen külön taktikátok a Fáklya ellen?
Bölcsföldi Zoltán: - Nem volt semmi különös taktikánk, ugyanúgy, ahogyan a többi mérkõzést, ezt is szerettük volna megnyerni, a csuda sem gondolta elõtte, hogy így fog sikerülni. Fõleg úgy, hogy nem voltak számunkra túl jók az elõjelek, mert ahogyan az ellenfelünk, úgy mi is küszködünk a csapat létszámával. Többen is külföldre mentek dolgozni, volt, aki Németországba, volt, aki Angliába. Onnan sajnos nem tudnak hétfõ esténként hazaugrani Bonyhádra.

Milyen volt a mérkõzés?
Bölcsföldi Zoltán:
- Már az elsõ félidõben eldõlt a meccs. A másodikban pedig már vitte elõre a srácokat a hév. Ez olyan mérkõzés volt, ahol nekünk minden sikerült, ellenfelünknek - mint ahogyan az eredmény is mutatja - alig valami.

Lehetséges, hogy ez az eredmény a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerül!
Bölcsföldi Zoltán: - Lehetséges. Amikor reggel elolvastam a futsal-hungary.hu -n, akkor jutott nekem is eszembe. Megpróbálok utánajárni, hátha tényleg rekord!




Hogyan készültetek a Villár-Pi elleni mérkõzésre?
Sülye Attila:
- Nálunk, az idegenbeli utazásoknál sok nehézség mutatkozik, ráadásul számunkra Bonyhád a legtávolabbi helyszín. Szerencsére este 20:00 órakor kezdõdött a mérkõzés, de így is 16:00-kor el kellett indulnunk, ahhoz, hogy pontosan odaérjünk. Emiatt le kellett mondanunk egy-két játékosunkról, akik munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem tudtak velünk tartani. Sajnos volt három sérült játékosunk is (köztük a tavalyi NB II gólkirálya), így két kapussal és öt mezõnyjátékossal vághattunk csak neki a bonyhádi útnak. Az elsõ félidõben még nem estünk össze, bár akkor is már nagy volt a különbség, de azután a második játékrész elején gyorsan kaptunk két gólt és innentõl kezdve nem volt megállás. Nekünk is voltak helyzeteink, de azokat szinte mind a kapusba rúgtuk.

Milyen volt belülrõl a mérkõzés?
Sülye Attila:
- Furcsa volt számunkra az igencsak kisméretû pálya, soha nem játszottunk még ekkora területen. A kapusunknak a kidobásoknál jelentett nehézséget, míg a mezõnyjátékosainknak az, hogy nagyon hamar lövõhelyzetbe lehetett kerülni. Sajnos három játékos összesen eddig hat futsal meccset játszott, ezért nagyon rutintalanok is voltunk. Volt olyan is, akinek ez volt az elsõ mérkõzése. Ráadásul morálisan sincsen a csapat mostanában a top-on.

Hogyan tovább, egy ilyen nagyarányú vereség után?
Sülye Attila:
- Volt, aki azt mondta: „olyan ez az eredmény, mint egy magas láz: 39,5". A jövõ héten egészségesnek kell lennünk! Megpróbálunk a Kecskemét ellen hazai pályán javítani, bár tudom, hogy nem lesz könnyû, hiszen az NB II egyik legjobbja lesz az ellenfelünk.


Mindkét csapatnak sportszerû játékot és sikereket kívánunk a további bajnoki mérkõzéseken!




Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink