A 3 volt a sláger
2008.10.28 | 00:00
A 3 volt a sláger

    Goldball RFC Csömör - MVFC Berettyóújfalu 0-0 (0-0)   

Kassai-Kézi Gábor (Goldball RFC Csömör):
Remélem, nem tûnök elfogultnak, ha azt mondom, hogy a jelenleg két legjobb magyar futsal csapat mérkõzésén igazságos pontosztozkodás született. Mind a két csapatnak megvoltak a helyzetei és voltak olyan pillanatok, amikor az egyik felül tudott kerekedni a másikon, de összességében reális eredmény született. A mérkõzés felvonultatta a futsal minden szépségét és csúnyaságát. Úgy gondolom, hogy a nézõsereg jól szórakozott ezen a csömöri estén.

Mezei József (MVFC Berettyóújfalu ):
Nagy taktikai csatára lehetett számítani a mérkõzés elõtt, amibõl a taktikázás meg is valósult mindkét oldalon, de a csata az elmaradt. Úgy gondolom, hogy mi birtokoltuk többet a labdát, de a futsalban ez nem sokat számít. A gólok nélkül is élvezetes volt a mérkõzés és helyenként izgalmas is. Azonos teljesítményeket láthattunk, egyik csapat sem kockáztatott, és én meg vagyok elégedve az egy ponttal is.

Weiszt üldözi Kolompár és Nagy


    Allianz FTC - Colorspectrum Aramis 3-6 (1-3)   

Parádésan kezdett az Aramis. Sivák gólt ígért Tóth Gyulának, úgyhogy az elsõ percben ezt le is tudta, de két perccel késõbb Csernai ezt megtoldotta. A félidõ második harmadában Kénoszt Ferenc hozta vissza a reményt, de a vendég elõny az utolsó percben ismét két gólosra változott, mert Sivák ahogy kezdte úgy is fejezte be: góllal.
Csernai Gábor folytatta a gólgyártást rögtön a második félidõ elején, majd Horváth Ferenc hozta közelebb az FTC-t. Újabb Csernai kettõ és egy Temesi öngól következett, melyre a hazaiaknak csak a dudaszó elõtt volt válasza.

Machalek Attila (Allianz FTC):
Nagy volt a csapatban a bizonyítási vágy, lehet hogy kicsit túlpörögtünk. Nem tudtuk azt a játékot hozni, amit vártunk a csapattól. El kell ismerni, hogy az ellenfél jobban játszott, jobban kihasználta a helyzeteit. Nekünk végig szaladni kellett az eredmény után, de sajnos csak a szépítésre futotta az erõnkbõl. 

Frank Tamás (Colorspectrum Aramis):
Jó kezdés után egy picit visszaestünk. Olyan érzésem volt, mintha az 1:0 illetve a 2:0 is minket zavart volna meg egyre jobban. Ennek köszönhetõen meg is kaptuk a gólunkat az elsõ félidõben is. A második félidõben úgy folytatódott a játék, hogy kicsit kapkodtunk és az ellenfél pedig elég veszélyesnek tûnõ támadásokat vezetett. Voltak helyzeteik is, a mérkõzésnek ebben az idõszakában és egyenlíthetett volna a Fradi. Úgy érzem, hogy ma pár egyéni teljesítmény -ami nagyon kellett-  eldöntötte a meccset. Most úgy alakult, hogy nem a csapatteljesítmény, hanem az egyéni megoldások döntöttek és ennek is lehet örülni, hiszen ez is fontos dolog. Külön plusznak tartom azt, hogy ilyen  közönség elõtt idegenben tudtunk nyerni,  egy ilyen fontos mérkõzésen.

Kõrösi Zoltán lendületben


   Duna Takarék AFC - Dupont Fortuna FC 3-3 (0-1)  

A második félidõben estek a gólok, az elsõ játékrészben mindössze Balogh János neve mellé került gól. Azután fordított a Duna Takarék, de hiába vezettek kétszer is, egyenlítettek a vendégek.

Molnár Attila (Duna Takarék AFC):
Igazságosnak mondható az eredmény, de úgy gondolom, hogy a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Nagyon nehéz most bármit is mondanom, mert három piros lapot kaptunk és egy edzõnek a csapatával kell foglalkoznia, de a két játékvezetõ mûködése nagyon sok kívánnivalót hagyott maga után. Nagyon nehéz a Dupont ellen játszani, mert ki van találva a játékuk minden csapat ellen.

Kis János (Dupont Fortuna FC):
Nem érdemeltünk pontot sem mert a csapatom tagjai nem azt játszották amit kértem tõlük. Természetesen örülök a pontszerzésnek, hiszen nagyon kedves barátaim vannak Gyõrben.


   Hírös Futsal Club SE - Legrand MetalCom Szentes 3-4 (1-4)  

Kecskeméten is esett gól a mérkõzés korai részében. A hazaiak részérõl a 2. percben Balog talált a kapuba. Erre azonban még az elsõ játékrészben négy vendég válasz érkezett.
A második félidõben a hazaiak mindent a gyõzelem megszerzésére tettek fel. Próbálkozásukat azonban csak két gól kísérte, ami már kevés volt még az egyenlítéshez is.

Szerencsi István (Legrand MetalCom Szentes):
Az elsõ félidõben jól ment a játék és 4-1-re sikerült elhúznunk. Kihasználtuk a gólhelyzeteket, megleptük a Kecskemétet. A második félidõben viszont kitámadott a Kecskemét, mindent egy lapra tett fel, ami minket megzavart, idegesen játszottunk. Nem volt nagyon magas a színvonal és a vége nagyon izgalmasra sikeredett, de meg tudtuk tartani az egy gólos elõnyt.


    Gödöllõi Sport Klub - Üllõ FC Csõ Montage 3-3 (1-1)   

Az elsõ félidõben csupán az utolsó percben esett gól. ELõbb Szente Tamás a vendégeknek szerzett vezetést a 19. percben, majd Berkes László nem hagyta annyiban a dolgot és még abban a minutában egalizált.
A második felvonásban hazai oldalról Harnisch Ákos szerzett vezetést, melyre Fülöp Lajos válaszolt. Az utolsó percekben ismét Harnisch volt eredményes, de Szalay Gábornak még volt ütõkártya a lábában és a 39. percben döntetlenre hozta az összecsapást.

Baranyai Pál (Gödöllõi Sport Klub):
Úgy érzem, igazságos döntetlen született a mai mérkõzésen, mert mindkét csapatnak azonos helyzeti voltak. A csapatomból Harnisch Ákos és Vidák Balázs második félidei teljesítményét emelném ki.

Márkus Ákos (Üllõ FC Csõ Montage):
Egy semleges nézõnek nagyon szórakoztató mérkõzést játszott a két csapat. Kiegyenlített küzdelem volt, de nem sikerült megszerezni egyikünknek sem a hõn áhított gyõzelmet. Mi egyéni és védekezési hibákból kaptuk a gólokat, de akadtak problémáink a helyzetbe kerüléssel is. Reveland Zoli nagyon nagy formában védett.

Baranyai Pál: Utánam srácok!








 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink