20 percig partiban volt a Nyírgyulaj
2020.10.11 | 20:40
20 percig partiban volt a Nyírgyulaj

MVFC BERETTYÓÚJFALU - NYÍRGYULAJ 7-4 (4-3)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Játékvezetők: Czene-Joó Ádám - Deme Rajmund - Boros Róbert

MVFC: Sándor - Horváth N., Rábl, Szatmári, Alvarito
Cserék: Mezei, Diece, Rézműves, Nagy I., Szabó P., Gál, Sidnei, Rafinha, Sipos
Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera

Nyírgyulaj: Opre - Klushyn, Vlasovych, Kondás, Csoma
Cserék: Dobó, Szabó Á., Nahornyi, Vass, Orosz, Nagy B., Hajdu, Harmati, Domokos
Vezetőedző: Lovas Norbert

Gólszerzők: Diece 2, Alvarito 2, Rafinha 2, Szabó P. illetve Csoma 2, Nagy B., Harmati
Sárga lap: Horváth N., Opre, Harmati

Az MVFC vette magához a kezdeményezést a mérkőzés elején és helyzeteket is kialakított a hazai csapat. A negyedik percben Alvarito góljával szerezték meg a vezetést a piros-fehérek, de rögtön ezután Lovas Norbert Csoma Alpárt küldte be vészkapusként és a székelyudvarhelyi játékos a támadás végén gólt is ünneplehetett. Az iram jó volt, az MVFC birtokolta többet a labdát, de a Nyírgyulaj is veszélyes kontrákat vezetett. Szabó Péter és Alvarito góljaival elhúzott a félidő közepére a Mezei-Vill, de a vendégek nem adták fel, következetesen alkalmazták a vészkapus játékot és Nagy Bence újra egy gólra csökkentette a hátrányt. Sok lövése volt a hazaiaknak, s egy gyors kontra után Diece bombázott a kapuba. Nem volt azonban vége, az utolsó percben még egy utolsó támadást vezetve Csoma talált be a kapu torkában, szinte a dudaszó pillanatában.

A második félidőben Rafinha hamar betalált, majd mezőnyjáték jött, a vendégek továbbra is szinte mindig vészkapussal támadtak. A 31. percben a volt MVFC játékos, Harmati Tamás lőtt gólt, de hamar jött a válasz Rafinha révén. Bár a végső sípszóig voltak még helyzetek, az MVFC a 34. percben döntötte el a meccset, Diece egy szép csel után talált be. Bár mindkét oldalon voltak bizonytalanságok, ám jó iramú, jó futsal meccset láthattak a nézők, ahol a vendégek mindent megtettek azért, hogy a meccsben maradjanak, de összességében megérdemelt győzelmet aratott a Mezei-Vill.

Sergio Mullor Cabrera: - Örülök a győzelemnek a játékosok miatt is, akik mind keményen és jól dolgoztak. Négy a négy ellen igen jól játszottunk, de amikor az ellenfél vészkapusra váltott balszerencsésen jöttünk ki belőle. A letámadásunk sokat javult és 15 gólt lőttünk az elmúlt két meccsen, ezek voltak korábban azok a dolgok, amelyek miatt aggódhattunk. Tovább dolgozunk, mert kemény meccsek várnak ránk a közeljövőben. Kitartást a Nyírgyulajnak, mert nem könnyű időszak ez most nekik, de megvan bennük a potenciál, hogy kijöjjenek a gödörből.

 

Lovas Norbert: - Próbáltunk egy jó mérkőzést játszani a Mezei-Villel. Úgy gondolom, hogy ez össze is jött, bár vannak még olyan hibáink, amit javítani kell. Élvezetes jó mérkőzést láthattak a nézők! Dolgozunk tovább. Gratulálok a hazai csapatnak.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink