20 gólos őrület Gyöngyösön, már harmadik a Kincsem!
2024.02.01 | 09:32
20 gólos őrület Gyöngyösön, már harmadik a Kincsem!

A Csengert leszámítva győztek az esélyes csapatok idegenben, így matematikailag is eldőlt, kik szerepelhetnek a felsőházi rájátszásban, és már csak a sorrend a kérdés. A Miskolc otthon kapott ki, amivel elveszítette esélyét, hogy a bajnoki címért küzdjön a folytatásban.

GYULAHÁZAI FUTSAL - AIRNERGY FC 0-4 (0-2)
Az Airnergy kissé tartalékosan és foghíjasan utazott ahhoz a Gyulaházához, akik az előző fordulóban fölényes győzelmet arattak Dunakeszin. Ennek fényében úgy tűnt, hogy lehet esélyük a fővárosiak ellen, de végül nem így történt. A vendégcsapat remekül védekezetett, míg támadásban Szabó Marcel vezérletével, aki mesterhármasig jutott, jól használták ki a helyzetüket. Az Airnergy sikere egy percig nem forgott veszélyben, így nem csak bebiztosította felsőházi tagságát, de akár még előrébb is léphetnek az ötödik helyről.

NYÍRSÉG FC - VS DUNAKESZI 1-7 (0-3)
A Keszi legutóbb váratlan és nagy pofonba szaladt bele otthon, amit szeretett volna kijavítani a Nyírség otthonában, de ez előzetesen nem tűnt könnyűnek. A hazaiak mindössze két cserével álltak ki. Ráadásul nem volt cserekapusuk, és mivel a kapusukat a 8. percben kiállították, a meccs nagy részében mezőnyjátékosnak kellett védenie. Ezt a Dunakeszi remekül használta ki, és magabiztos győzelmet aratott. Ezzel a győzelemmel a vendégcsapat jelenleg második helyen áll az alsóházban, ami a gyenge őszi szerepelést követően igen jónak mondható.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - CSENGER FUTSAL 10-10 (3-3)
A beharangozóban azt írtuk, hogy a Csenger számára nem okozhat gondot a sereghajtó legyőzése. Nos kiderült, hogy tévedtünk, igaz a vendégek igen csak szűkös kerettel és sok hiányzóval utaztak Gyöngyösre. Ennek ellenére a második félidő elejéig vezettek két góllal, de kapusuk piros lapja utána a gyöngyösiek kihasználták, hogy nem volt cserekapusa ellenfelüknek. A játékrész közepén három perc alatt négyet rúgott a vendéglátó, így már a csengerieknek kellett szaladni az eredmény után. Kapaszkodtak is, de úgy tűnt másfél perccel a vége előtt, hogy meglepetés és hazai siker születik, mert ekkor három góllal vezettek Besenyeiék. De a vendégek nem adták fel és feljöttek egy gólra. Az igazi dráma az utolsó pillanatokban jött, ugyanis három másodperc volt hátra, amikor a Csenger jöhetett oldalberúgással és lemásolva Dróth Zoli románok ellen szerezett gólját, sikerült egy pontot megmenteniük az utolsó pillanatban. Ez azt jelenti, hogy ha megnyerik mind a két hátralévő meccsüket, akkor zárhatnak az élen, de ez nem lesz könnyű, hiszen a két közvetlen mögöttük álló együttessel találkoznak. Előbb a Kincsem vendégei lesznek, majd a Tiszaföldvár ellen zárnak otthon.

MEAFC-MISKOLC - KINCSEM LOVASPARK FUTSAL 4-6 (1-2)
A Kincsemnek is sok volt a hiányzója, így több fiatallal utazott Miskolcra. A vendégek úgy vághattak neki a meccsnek, hogy ha nyernek, fellépnek a dobogóra. Annak ellenére, hogy hamar hátrányba kerültek, ők irányították a mérkőzést, és rengeteg helyzetet alakítottak ki, amiből három gólos előnyre tettek szert. A miskolciak a második játékrész közepén hamar ledolgoztak két gólt a hátrányukból, és úgy tűnt lehet belőle pontszerzés, de a Kincsem rögtön válaszolt, így a vendégeknek nem kellett izgulniuk a három pont miatt. Ezzel a vereséggel a vendéglátó matematikai esélye is elszállt a felsőházat illetően, míg Vörös Péterék a harmadik helyről várhatják a folytatást.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink