18. forduló
2008.05.31 | 00:00
18. forduló

14. FORDULÓ
Az elmaradt Salgótarjáni Vadmacskák - Vesta-City Line mérkõzést 0-0-lal igazolták, és egyik csapat sem kapott pontot.

18. FORDULÓ
Vesta-City Line - HK-Gödöllõ-Tecomex 11-4 (4-2)
Fáy u. Vezette: Perepatics L., Márton Zs.
VESTA: Vincze A. - Mészáros G., Üveges K., Schumi D., Nagy A. Cserék: Rácz A., Máté A., Fekete N., Sebestyén K. Edzõ: Turtóczki Sándor.
GÖDÖLLÕ: Sipos H. - Szabó I., Belkó É., Baják V., Méry R. Cserék: Judik B., Bökk K., Vella O., Finta O., Klacsán M., Maglódi R. Edzõ: B. Nagy Zoltán.

Gólszerzõ: Nagy A. (6), Fekete N. (2), Mészáros G., Schumi D., Vincze A., ill. Méry R. (2), Vella O., Szabó I.

Jó: Vincze A. (a mezõny legjobbja), Nagy A., Mészáros G., Máté A., ill. Szabó I., Sipos H., Méry R.

Turtóczki Sándor: - Nagyon jó mérkõzést, igazi rangadót játszott a két jól felkészített csapat. A gólkülönbséget túlzottnak érzem, bár megérdemelt, magabiztos gyõzelmet arattunk.
B. Nagy Zoltán: - A vereségünk ellenére a gólkülönbséget túlzottnak érzem, nincs ennyi a két csapat között. A harmincharmadik percig négy-háromra vezetett a kitûnõ erõkbõl álló Vesta, és addig nekünk volt több ziccerünk, könnyen megfordíthattuk volna a találkozót. A hajrára kissé elfáradtunk, és a hazaiak tetszés szerint érték el góljaikat. Amennyiben õsszel nem tizenkét pontot szerzünk, akkor könnyen a dobogós helyek valamelyikén végezhettünk volna. A mostani vereség ellenére a tavasszal szerzett huszonegy pontunk mindenképpen elismerésre méltó!

Skorpió-Salgótarján - Berettyóújfalu 1-7 (0-4)
Balassagyarmat. Vezette: Mohácsi L., Molnár L.
SKORPIÓ: Vargáné - Gáspár M., Farkas Zs., Gál V. Sz., Szklenár K. Cserék: Nagy M., Szedlák A., Kiss A. Edzõ: Pusnik Zoltán.
BERETTYÓÚJFALU: Pozsgai M. - Tóth T., Radics Á., Lovász K., Virág A. Cserék: Ugrai Cs. Megbízott edzõ: Gurbai Béla.

Gólszerzõ: Gál V. Sz., ill. Radics Á. (3), Lovász K. (3), Virág A.

Sárga lap: Lovász K.

Jó: Vargáné, Nagy M., ill. Lovász K., Radics Á., Tóth T., Virág A.

Pusnik Zoltán: - Nagyon sok hiányzónk volt, ráadásul - tisztelet a kevés kivételnek - fejben már a jelenlévõ játékosok is nyári szünetet tartottak. A Berettyóújfalu nagyon jól kihasználta hibáinkat és megérdemelten nyerte meg a mérkõzést.
Gurbai Béla (Pallai Gábor edzõ távollétében): - A lányok maximális odaadással, a taktikai feladatokat betartva játszottak és erõvel is jobban bírták a mérkõzést, mint a hazaiak. Gratulálok nekik a szép és megérdemelt sikerhez!

Villár-Pí Plusz-Tolna-Mözs - Miskolci Szabadidõközpont-Vénusz 11-3 (6-1)
Tolna. Vezette: Major Zs., Weitner Á.
TOLNA: Malik K. - Hodován E., Mecseki Á., Radó Sz., Simon B. Cserék: Baki E., Kovács A.., Klézli Sz., Pfundtner V. Edzõ: Wiesner József.
MISKOLC: Holba V. - Molnár R., Csepregi G., Kovács A., Végh E. Cserék: Balovics R., Szõke Zs., Katona B., Lengyel Zs. Játékos-edzõ: Kovács Alíz.

Gólszerzõ: Simon B. (5), Hodován E. (4), Klézli Sz., Mecseki Á., ill. Végh E., Molnár R., Szõke Zs.

Jó: egész hazai csapat, ill. a vendégeknél senki.

Wiesner József: - Egységes és fegyelmezett csapatjáték mellett kimagasló egyéni teljesítmények voltak a mérkõzésen. Gratulálok a csapatnak az egész évben nyújtott teljesítményéhez!
Dr. Juhász Viktor, a Miskolc elnöke: - Bár a mai napon vereséget szenvedtünk, azért az egész éves teljesítménnyel elégedett vagyok. A második évadunkra a bajnokság egyik élcsapata lettünk, és nem sokon múlott, hogy éremmel fejezzük be ezt a szezont. Külön öröm, hogy már nemcsak fociztunk, hanem futsaloztunk is ebben az évben. Gratulálok Csepregi Gabriellának, mint a bajnokság legjobb mesterlövészének, aki sajnos a mai mérkõzés elején megsérült és csak a kispadon izgulhatott a társakért. Gratulálok a Tolnának a bajnoki ezüsthöz!

Salgótarjáni Vadmacskák - Univerzum 1-15 (1-4)
Bátonyterenye. Vezette: Mohácsi B., Marcsok J.
VADMACSKÁK: Rusz Bianka - Bogár N., Rusz Boglárka, Bérczesi E., Krecska V. Cserék: Schneiker L., Márk K., Nagy Zs., Farkas D., Kadlót A., Homoki A., Mikuska N. Edzõ: Hornyák János.
UNIVERZUM: Oláh E. - Fõfai T., E. Kovacseva, Szekér A., Körmöczi I.. Cserék: Németh B., Katona L., Ferbert A. Játékos-edzõ: Fõfai Tímea.

Gólszerzõ: Bogár N., ill. E. Kovacseva (6), Szekér A. (4), Körmöczi I. (3), Fõfai T., Németh B.

Jó: Bogár N., Rusz Bianka, ill. E. Kovacseva.

Hornyák János: - Az elsõ félidõben még partiban voltunk a vendégekkel, aztán elfáradtunk, és a bajnokcsapat megérdemelt gyõzelmet aratott.
Tóth Ferenc, az Univerzum elnöke: - Közepes teljesítménnyel is nagy különbségû gyõzelmet arattunk.

A Vesta-HEFA Sport kizárása miatt a Szentesi FSC szabadnapos volt, és játék nélkül kapta meg a 3 pontot 5-0-s gólkülönbséggel.

Forrás: www.noilabdarugas.hu


 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink