13-at vágott az UTE, 8-at a TF, 7-et a Hali II
2021.02.02 | 19:37
13-at vágott az UTE, 8-at a TF, 7-et a Hali II

A címben szereplő három csapatot nem véletlenül emeltük ki, a mezőnytől ellépő Haladás II, TF kettős ezúttal is magabiztosan nyert, és most már ott van mögöttük a dobogón a továbbra is parádés formában játszó UTE, amely kiütötte a REAC-ot. Merthogy a Szigetszentmiklós váratlan vereséget szenvedett Tihanyban, de nem ez volt az egyetlen meglepetés, a PEAC-Érd elmaradt, a BAK pedig elhozott egy pontot Nagykanizsáról.

PEAC-ÉRD 3-0 – ELMARADT

Az Érd nem utazott el Pécsre, így a hazaiaké lett a három pont. Jól jött ez a PEAC-nak, két váratlan vereség után visszalépett az ötödik helyre, míg az Érd viszont így lecsúszott a kiesőzónába.

HIDEGKÚT – HALADÁS II 3-7 (3-4)
Gól
: Benke, Hegedűs, Rusvai, ill. Nagy (4), Gerencsér (2), Homlok

Tizenkét meccsen három pontot szerzett a Hidegkút, az előző kettőn viszont hatot, a listavezető azonban nagy falat volt a sereghajtónak. Nagy Kevin nyolc perc alatt duplázott, majd Gerencsér Antal talált be. Aztán viszont három perc alatt, a kapus, Benke András, valamint Hegedűs Dániel és Rusvai György góljával visszajött a meccsbe a hazai csapat. A második félidőben azonban már nem adtak esélyt a szombathelyiek, Gerencsér és Nagy újra betalált, valamint Homlok is gólt lőtt, így végül 7-3-ra nyertek a vendégek, és mindkét csapat maradt a helyén.

NAGYKANIZSA – BAK 4-4 (0-3)
Gól:
Őri, Bogyó, Szőke (2), ill. Bura, Németh (3)

Nem sok jóra számított a BAK ezen a meccsen, mert továbbra sem igazán tudta pótolni a hiányzóit, ennek ellenére nagyszerűen kezdte a meccset, Bura Attila góljával hamar előnybe került. A szünet előtt ráadásul Németh Gábor duplázott, így háromgólos előnnyel ment pihenőre. A második félidőt azonban a hazaiak kezdték jobban, Őri Martin és Bogyó Károly is betalált, aztán a 32. percben Szőke Ádám már egyenlített. A BAK hamar visszavette a vezetést, Németh már háromnál járt, de Szőke ismét egalizálni tudott. A vendégek ezzel megelőzték az Érdet, a Nagykanizsa eggyel előttük, maradt a kilencedik.

ELTE – TF 1-8 (1-2)
Gól
: Spáth, ill. Fritz, Dudás, Kiss, Szalmás (2), Kolozsi, Sóvári, Csernai

Az 5. percben Spáth Márton révén előnybe került az ELTE, de csak eddig örülhettek a hazaiak, mert a TF innentől hengerelt. Fritz Balázs és Dudás Dániel révén a szünetig fordítottak, a második játékrészben pedig Szalmás Zoltán két, Kolozsi Dániel, Sóvári Benedek és Csernai Gábor egy-egy góljával 8-1-es sikert arattak. A TF tovább üldözi a Haladás II-t, az ELTE viszont ezzel a nyolcadik helyre csúszott.

TIHANY – SZIGETSZENTMIKLÓS 4-2 (2-2)
Gól
: Bakay, Rusvai, Hoffer, Boromisza, ill. Fischer, Kuti

A hatodik percben előnybe került a Tihany a tartalékosan érkező Szigetszentmiklós ellen, amelyben azonban góllal debütált az Aramistól igazolt Fischer Zsigmond. A 19. percben Kuti András góljával ráadásul már vezettek is a vendégek, de azonnal, még a szünet előtt jött Rusvai László válasza. A második félidő azonban már a hazaiaké volt, Hoffer Levente és Boromisza Gábor is betalált, a Tihany ezzel nagyon fontos három pontot szerzett, és a felsőházba lépett, míg a vendégek lecsúsztak a negyedik helyre.

UTE – REAC 13-2 (4-1)
Gól
: Huszty, Ilyés, Czerman, Genczler (2), Milavecz (2), Dobos, Lettner (4), Csorba, ill. Boros, Kiss

A 12. percig jól tartotta magát a csupán öt mezőnyjátékossal pályára lépő REAC, de utána négy gólt lőtt a szünetig az UTE, és csak eggyel válaszolt a REAC. A második félidőben is csak egyik jutottak a vendégek, a lilák viszont újabb kilenc (!) találatot szereztek. Lettner Lóránt volt a legeredményesebb négy góllal, Genczler Kornél és Milavecz Kevin két-két, Huszty Dániel, Ilyés Róbert, Czerman Márk, Dobos Dávid és Csorba András egy-egy gólig jutott, a vendégektől Boros Dávid és Kiss Tamás volt eredményes. Az UTE tovább menetel, és már a harmadik, míg a REAC visszacsúszott a hetedik helyre, ráadásul így már a legtöbb gólt (98-at) a rákospalotaiak kapták a mezőnyben.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink