11/4 – csupán négy meccset játszanak le az NB II-ben!
2020.11.15 | 21:43
11/4 – csupán négy meccset játszanak le az NB II-ben!

Mint ebben a cikkünkben részletesen beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány terjedése, és a védekezési szigorítások következtében a futsalcsapatok 48 órával a mérkőzésük kezdete előtt, egyoldalúan, versenyügyi következmények nélkül (akár több alkalommal is) élhetnek a halasztás lehetőségével. Az NB II 9. fordulójában mindkét csoportban csupán két-két találkozót rendeznek meg, ugyanis hetet is elhalasztottak a 11-ből! Lássuk, melyik mérkőzéseket rendezik meg, és mi várható rajtuk – hozzátéve, hogy a pályára lépő csapatoknál is előfordulhatnak változások a kialakult helyzet miatt.

NYUGATI CSOPORT

REAC-SISE – HALADÁS VSE II
19:30
Csömöri Sportcsarnok

A múlt héten, amikor még nem volt biztos a folytatás, azt írtuk, akármi is lesz a döntés, a Haladás II biztosan az élen lesz még egy héttel később. A TF ugyanis botlott az UTE ellen, a szombathelyiek pedig továbbra is százszázalékosak: nyolc meccsből nyolcat megnyertek! Az egyetemisták ráadásul nem lépnek pályára ebben a fordulóban, így a kis Hali tovább növelheti meglévő, négypontos előnyét a tabella élén. Ehhez Csömörön kellene nyernie, a két vereségen túl lévő REAC otthonában. A rákospalotaiak az UTE-tól, majd a PEAC otthonában is kikaptak – igaz, utóbbin tartalékosan léptek pályára, és szépen helytálltak. Nagy meglepetés lenne, ha nem vendégsiker születne, de a REAC ért már el bravúros eredményeket ebben a szezonban.

5 STARS-ÉRDI VSE – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:30
Érd Aréna

Az érdiek a PEAC bravúros legyőzése után simán kikaptak a listavezetőtől, így most mindenképpen javítani szeretnének. A Nagykanizsa két váratlan vereséget követően két meccsen négy pontot szerzett, legutóbb a Hidegkút ellen nyert magabiztosan, így visszakerült az ötödik helyre. A két csapatot csupán egy pont választja el egymástól, abszolút nyitott mérkőzés lesz, amelyen a hazai pálya segítheti az érdieket.

A Hidegkút-BAK, a Tihany-UTE, a TF-PEAC és a Szigetszentmiklós-ELTE mérkőzést is elhalasztották.

KELETI CSOPORT

USE NYÍRSÉG FC – MAGLÓDI TC
18:30
Újfehértó Szegedi Károly Sport-és Szabadidőközpont

Alsóházi rangadó jön, pedig csaknem egy hónapja még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ezt írjuk az akkor még veretlen – Maglódról. A mostani vendégek azóta viszont elég mély gödörbe kerültek, kétszer is kikaptak, így október 12 óta nem nyertek. Most viszont így is Häffner György csapata a találkozó esélyese, a Nyírség ugyanis eddig csupán egy győzelmet aratott – azt is szintén október 12-én.

MEAFC-MISKOLC – KINCSEM FUTSAL
20:30
Miskolci Egyetemi Körcsarnok

A 9. és a 10. mellett a 8. és a 11. is játszik, azaz a négy utolsó lép pályára hétfőn. A Kincsem a Maglódhoz hasonlóan kilenc ponttal áll, de fordított utat járt be: miután az első öt meccséből csupán egyet nyert meg, az előző kettőn már sikerült győznie. A Miskolc is hasonlóan gyengén indított, de eddig csupán egy pontot szerzett. Papíron a vendégek az esélyesebbek, a hazai pálya viszont nagy előny lehet, a Kincsem ugyanis idegenben egy kivétellel az összes találkozóját elveszítette.

Az MVFC-Berettyóújfalu II-Kistarcsai VSC, a Mádi FC-Kartal SE és a Nyírbátori SC-Csenger Futsal meccset is elhalasztották.

Minden mérkőzés zárt kapus lesz.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírgyulaj KSE (2020.11.30, stream)
2020.11.30 | 15:33

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2020.11.10 | 16:09
2020.11.09 | 21:50
2020.11.05 | 15:28
2020.10.22 | 22:40
2020.09.10 | 17:17
2020.09.02 | 15:11
Támogatóink

Partnereink