100 százalékos az újonc Dupont
2008.09.22 | 00:00
100 százalékos az újonc Dupont     Goldball RFC Csömör - Colorspectrum Aramis 2-2     


Nagy taktikai csatát hozott az elsõ félidõ, gólt azonban egyik csapat sem tudott szerezni. A második félidõben 5 perc alatt két góllal elhúzott a Rubeola Nyári és Weisz góljaival. Eldõlni látszott az örökrangadó, de az Aramis nem adta fel és igazi futsalos góllal (lehozták a kapust) a vége elõtt három perccel kiegyenlítettek Csernai révén. Igazságos eredmény született a forduló rangadóján, kiváló kapusteljesítmények mellett.

Somogyi Krisztián:
- Mind a két csapat a rangadóhoz méltóan tette oda magát. Helyenként sziporkázó, helyenként kissé csapkodó játékot hozott a meccs. Kicsi hiányérzetünk van az elszalasztott gyõzelem miatt, de ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor igazságos a pontosztozkodás.

Frank Tamás:
- Úgy érzem, hogy az elsõ félidõben mindenféleképpen jobban és magasabb színvonalon játszottunk, mint az ellenfél. Ez sajnos csak helyzetekben mutatkozott meg, amiket nem tudtunk kihasználni. A második félidõ elején gyorsan vezetést szerzett a Csömör, ez egy kicsit megijesztett bennünket. Szerencsére fel tudtunk állni a vesztes állásból és úgy gondolom a döntetlen itt most egy jó eredmény, de azért van némi hiányérzetem.

 

    Duna Takarék AFC - Allianz - FTC  2 - 5   

Az elsõ félidõ szoros küzdelmet hozott, de a másodikban csak a vendég FTC lõtt gólokat. A hazai csapat két büntetõt is kihagyott és hiába vezették három alkalommal is ziccerben a kapusra a labdát, a válogatott Tóth Gyula bravúrt bravúrra halmozott. A Fradi nagyon értékes pontokat hozott el Gyõrbõl.

Molnár Attila:
- A második félidõ vége húzott el csak a Fradi, addig 2-2 volt az állás. Mi egy kontrajátékot játszottunk biztos védekezésbõl, a helyzeteink megvoltak, ám rengeteg lehetõséget elpuskáztunk. Ez bosszulta meg magát a végén. A gólokat mind-mind egyéni hibából kaptuk. A játékvezetõk érdekesen fújták a találkozót. Nálunk volt kiállítás, ellenünk büntetõ. Furcsa volt nekem ez az egész így.
Hozzáteszem, hogy a Fradi nagyon taktikusan és okosan játszott, egy percig sem mondom azt, hogy nem érdemelték volna meg a gyõzelmet, de ha mi belõjük a helyzeteinket, akkor akár fordítva is alakulhatott volna ezen a mérkõzés.

Kénoszt Ferenc:
- Az ilyen sikerekért dolgoztunk a felkészülés hat-hetében, és úgy gondolom megérte.

    Hírös Futsal Club SE - Gödöllõi Sport Klub 3 - 7   

Hiába tartotta jól magát az elsõ félidõben a Kecskemét a gödöllõi Baranyai, Takó és Berkes rutinjával nem tudták felvenni a harcot. Örömteli a fiatal Smeló Dávid két gólja.

Koncz Zsolt:
- Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megszereznünk az elsõ gyõzelmet. Ehhez ki kell tudni használni a helyzeteket, nem pedig a végtelenségig túljátszani azokat. Rengeteg helyzetet kihagytunk, de addig, míg a gólvonalig akarjuk vezetni a labdát, addig hasonló eredmények fognak születni.


Baranyai Pál:
- Egy rossz mérkõzésen átaludtuk az elsõ félidõt. A másodikban 5-6 jó percünk is elég volt a gyõzelemhez. Úgy hiszem, hogy megérdemelt a gyõzelmünk.

    Dupont-Fortuna FC - Üllõ FC Csõ-Montage 6 - 5   

A Dupont folytatta gyõzelmi szériáját, ezúttal a Csõ-Montage-t verték meg egy góllal. A Csõ már három egyre is vezetett, de ezt még a szünet elõtt kiegyenlítette a Dupont. A második félidõ elején aztán Smiri már a vezetést is megszerezte a budakalásziaknak, így Tóth Miklóséknak kellett futni az eredmény után. Támadtak is rendületlenül a kékek, ám helyzeteiket - amibõl a hazaiaknak is volt jópár - sorra kihagyták.
Szente Tamásnak egy szép kényszerítõ után sikerült egyenlítenie, s egyenlõ állással mentek a végjátékba a csapatok. Potyogtak a gólok az utolsó három percben. Elõbb Smiri juttatta vezetéshez a hazaiakat, majd szinte azonnal egalizált Mezõfalvi. A slusszpoén a végén Bódog gólja volt. Az üres kapuba helyezett a szõke játékos, miután a vendégek a vészkapussal próbálkoztak. Izgalmas találkozó volt, változatos csata.

Kis János:
- El tudtuk terelni a figyelmüket a futsalról. Õk jobban futsaloznak, de mi ma kispályás fociban megvertük õket. Ezt akartuk. Egy kicsit agilisabbak voltunk a második félidõben, mi irányítottuk a játékot, fõleg a vezetésünk tudatában. Most jól alakulnak a dolgok, de mindez elsülhet a másik irányba is. Az Aramis és a Csõ ellen egy ponttal kijönni is nagy szó, sõt azt is aláírtam volna, ha mindkét meccsen két góllal kikapunk. Megyünk elõre továbbra is, hármat edzünk egy héten, huszonhat játékos jár a tréningekre. Mi kell még?

Tóth Miklós:
- Sajnos kihagytuk a helyzeteinket, ennyi rúgott góllal sem lehet sajnos mérkõzést nyerni. Elsõsorban halyzetkihasználásban kell javulnunk, kaptunk ugyan buta gólokat, de ebben látom a fõ hibát.

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink