Dunaújvárosi bravúr a Mad Dogs otthonában
2022.12.14 | 09:40
 Dunaújvárosi bravúr a Mad Dogs otthonában

Teljes fordulóra került sor nyugaton is, ahol több meglepetés is született. A Tihany nem bírt a Tolnával, míg a Mad Dogs otthon kapott a Dunaújvárostól. A játéknap rangadóját a Haladás nyerte, akik a fővárosból vitték el a három pontot.

14. forduló:

NAGYKANIZSA FUTSAL - ASTERIX ÉRD 8-5 (1-1)
Bravúrgyőzelmet aratott legutóbb az Asterix, így önbizalommal telve érkezhetett Kanizsára. Jól is kezdtek és ráijesztettek a hazaiakra, de többre nem nagyon futotta. A második félidő elejéig tudták tartani a lépést a Kanizsával, de utána a vendéglátók négy gólt szerezve eldöntötték az összecsapást. A hajrában próbáltak kapaszkodni az érdiek, de már nem volt esélyük a pontszerzésre.

 

2F BAU TOLNA-MÖZS - TIHANYI FC 3-3 (0-0)
Kissé foghíjasan érkezett a Tihany a mérkőzésre, de még így is ők voltak az esélyesek. Nagy meglepetésre az első félidőben nem esett gól a sok helyzet ellenére. A fordulás után aztán még nagyobb meglepetés következett, hiszen a Tolna elhúzott két góllal, így a vendégeknek szaladni kellett az eredmény után. Úgy tűnt, meglehet a vendéglátó első hazai győzelme, de a tihanyiak a hajrában legalább az egyik pontot meg tudták menteni. A vendégek fontos pontokat veszítettek, amivel nőtt a hátrányuk a felsőházi helyezést illetően.

 

TFSE-BESTRONG - HIDEGKÚTI SC 6-0 (2-0)
Az egyetemisták esélyeshez méltóan álltak a találkozóhoz és ennek megfelelő teljesítményt nyújtottak. Jól védekeztek és az ellenfél kapuja előtt is határozottak voltak, így ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A Hidegkút becsülettel küzdött, de ezúttal nem sikerült betalálnia. Ezzel a sikerrel a TF tovább növelte előnyét a tabellán, hiszen legfőbb riválisa kikapott.

 

KISÉP SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL - PTE PEAC-B BUILD TRADE 3-6 (1-4)
Nem nagyon volt kérdés, hogy a vendégek nyerik a találkozót. A pécsiek az első félidőben is fölényben játszottak, ami gólokban is megmutatkozott, hiszen három gólos előnyre tettek szert. A fordulás után a játék képe nem változott. A vendégek tovább növelték az előnyüket, így percig sem kellett aggódniuk a három pont miatt. A Miklós a hajrában kétszer betalált, ami az eredmény kozmetikázásra volt elegendő.

 

UTE - HALADÁS VSE II 2-4 (2-3)
A forduló rangadóját a fővárosban játszották, ahova a Haladás látogatott. A vendégeknél két visszajátszó volt, ami elegendőnek bizonyult, hiszen mellettük a fiatalok is jó teljesítményt nyújtottak. Az első félidő hozott nagyobb izgalmakat, ahol a Szombathely két góllal elhúzott, de a lila-fehérek tudtak szépíteni, így nyílt volt a második félidő. A fordulás után a Hali újabb góljával ismét kettővel vezetett, amit meg is tudott tartani. Hiába támadott az UTE és próbálkozott a vészkapus játékkal is, nem sikerült már betalálnia, így a vendégeké lett a három pont. A lilák a vereségük ellenére is maradtak a másodikok, de már csak három pontra van mögöttük mostani riválisuk.

 

MAD DOGS FUTSAL - DUNAÚJVÁROS FUTSAL 1-3 (0-2)
Legutóbb is hazai pályán szerepelt a Mad Dogs és váratlan vereséget szenvedett az Asterix ellen, így fontos lett volna ezúttal nyerni, hogy sikerüljön javítani. Ehhez persze a Dunaújvárosnak is volt egy-két szava, akik ezen az estén remek teljesítményt nyújtottak. A vendéglátók hiába játszottak fölényben, ismét hadilábon álltak a góllövéssel, és kihagytak mindent, ami meg is bosszulta magát. Az újvárosiak a félidő hajrájában kétszer is beköszöntek, így náluk volt az előny szünetben. A fordulás után jól őrizték előnyüket a vendégek, hiszen Roniék továbbra sem tudtak betalálni. Ahogy telt az idő, úgy lett egyre kapkodóbb a Mad Dogs játéka, így nem volt meglepő, hogy a hajrában egy újabb vendég gól érkezett, amivel el is döntötték a három pont sorsát. A hazaiak az utolsó percben megtörték a gólcsendet, de ez csak a becsület gólra volt elegendő. A Mad Dogs ezzel az újabb vereséggel lecsúszott a dobogóról és már csak ötödik, míg a Dunaújváros egy helyet előrébb lépve nyolcadik.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink