Szezonnyitó edzőtáborozáson a futsalválogatott
2023.07.27 | 13:00
Szezonnyitó edzőtáborozáson a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk háromnapos edzőtáborozással zárja a júliust: ez lesz az első összetartás a tavasszal kinevezett új szövetségi kapitány, Sergio Cabrera vezetésével.

Sergio Cabrerát tavasszal, a válogatott utolsó vb-selejtezőit követően nevezte ki szövetségi kapitánynak a szövetség, de a spanyol szakembernek csak most nyílik lehetősége arra, hogy megtartsa az első edzéseit a kerettagoknak.

A hétvégi programban pénteken egy, szombaton és vasárnap két-két edzés szerepel, emellett videózások során ismerkednek meg Sergio Cabrera szakmai elképzeléseivel a játékosok.

A tavaszi kerethez képest csak néhány új játékos kapott meghívót az új kapitánytól: Iszák Dominik (MVFC), Szentes-Bíró Tamás (Nyírbátor) és Kajtár Mátyás (Kecskemét) nem voltak tagjai az elmúlt időszakban a válogatottnak.

– Örülök, hogy a szezon előtt sikerült összehívni a keretet erre a háromnapos edzőtáborozásra, és végre a pályán is találkozhatok a játékosokkal – mondta az mlsz.hu-nak Sergio Cabrera. – A legfontosabb célunk, hogy minél jobban megismerjem a kerettagokat, ők pedig megismerkedjenek az általam képviselt filozófiával, az új edzésmódszerekkel és taktikai elemekkel. A keret eddigi magja mellé olyan új, fiatal játékosokat keresünk, akik előtt szép jövő áll, és jól kiegészíthetik a nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkező kerettagokat. Az első összetartásra 16 játékost hívtam meg, de ennél nagyobb kerettel számolok, remélhetőleg a közeljövőben újabb játékosok is csatlakozhatnak a válogatotthoz. Minden váltás magában hordozza az előrelépés, a fejlődés lehetőségét, nekünk most kötelességünk olyan hozzáállással dolgozni, hogy kihasználjuk ezt a lehetőséget.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Alasztics Marcell (Haladás VSE)
Spandler Mátyás (1.FC Veszprém Futsal)
Gémesi Gergő (Újpest FC-220VOLT)

Mezőnyjátékosok

Nagy Imre ((MVFC Berettyóújfalu)
Rábl János (MVFC Berettyóújfalu)
Nagy Kevin ((MVFC Berettyóújfalu)
Iszák Dominik ((MVFC Berettyóújfalu)
Fekete Mark (SG Kecskemét Futsal)
Pál Patrik (SG Kecskemét Futsal)
Kajtár Mátyás (SG Kecskemét Futsal)
Dróth Zoltán (Haladás VSE)
Vas Ádám (Haladás VSE)
Rutai Balázs (Haladás VSE)
Szalmás Zoltán (Haladás VSE)
Hajmási Milán (Haladás VSE)
Szentes Bíró Tamás (Nyírbátori SC)

Forrás: MLSZ.hu

Hírdetés

Videók

Vietnám - Magyarország
2023.09.17 | 09:52
DVTK-Vénusz - DEAC | 0-6 | (0-5) 2023.09.15.
2023.09.16 | 17:04

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.09.12 | 14:15
2023.07.27 | 13:00
2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
Támogatóink

Partnereink