Összefogás egy futsal kapusért !
2015.09.20 | 22:15
Összefogás egy futsal kapusért ! Borzasztóan indult a nyár a Hacker család számára. Mint már megírtuk, Gábor egy kézi meccs ünneplésének közepette rosszul lett, és sokáig kómában feküdt. A nehéz időkben testvére azt kérte a barátoktól, ismerősöktől, hogy mindenki pozitívan álljon a helyzethez, mert Haki érezni fogja a felé áradó szeretetet, aggódást és a pozitív energiát. Szerencsére így is történt, és ahogy telt az idő, egyre jobb hírek érkeztek, és szép lassan megkezdődhetett a rehabilitáció. Egy nagyon hosszú út vár Gabira, ami igen megterhelő, mind fizikailag, lelkileg, de főleg anyagilag.  Ehhez próbáltak sokan segítséget nyújtani egy jótékonysági torna keretein belül, melyre Haki jelenlegi klubjánál, Dunakeszin került sor. A futsal társadalom már többször bebizonyította, hogy nehéz helyzetben képes az összefogásra, és szerencsére ezúttal sem volt másképp. Nagyon sokan kilátogattak. Rengeteg barát, ismerős, szurkolótárs érezte úgy, hogy ott a helye a csarnokban ezen a vasárnap délelőtt. 

unnamed (1)

A házigazdákon kívül pályára lépett a Déli FC, és a Fradi szurkolók nagypályás csapata, az FFC. A negyedik együttest a Temesi Norbi vezette Haki és Barátai alkották. Pályára lépett többek közt Bita Laci, Fekete Robi, de még Horváth Ferenc is cipőt húzott. A körmérkőzéses rendszerben lezajlott tornán végig kiváló volt a hangulat, ahol a kezdőrúgást maga Gabi végezte el, nagy sikert aratva. Az eredmény természetesen másodlagos volt, de halkan megjegyezzük, hogy az első helyen Haki és Barátai végzett.  A torna utolsó mérkőzése előtt egy megható átadó is történt. Lehetett licitálni egy, a csapatok által aláírt 26-s számú, Hacker névvel ellátott FFC mezre, melyre a legmagasabb licittel, Szonda Dániel nyert, aki kétszázezer forintot ajánlott a dedikált mezért. Miután átadta az összeget, úgy gondolta, hogy a mez legjobb helyen Hakinál van, melyet ott oda is adott neki.

unnamed (2)

Az utolsó találkozó után a nap zárásaként átadásra került a család számára az összegyűlt bevétel, amely közel másfél millió forintot jelentett. A helyszínen a látogatók belépő vásárlásával is részt vállalhattak. De azok is rengeteget segítettek, akik nem lehettek ott. Több futsal csapat is küldött támogatást. Veszprémtől a Ferencvároson át Csengerig. Berettyóújfalutól Dunaújvároson át, Zalaegerszegig. 

unnamed (3)

Apropó Csenger. Az egyik legmeghatóbb története a jótékonyság tornának hozzájuk köthető. Néhány évvel ezelőtt meghívást kapott a Fradi Futsal egy jótékonysági napra Csengerre, ahol egy családban felütötte fejét a daganatos megbetegedés, ahol apánál és fiánál is diagnosztizálták. A segítségnek és a feléjük áradó szeretetnek is köszönhetően a Szabó család mind két tagja mára meggyógyult és ismét teljes életet élhetnek. Mikor megtudták, hogy Gáborral mi történt, a családfő bekopogott Szilágyi Sanyi ajtaján, a csengeri csapat vezetőjéhez, egy borítékkal. A borítékban a jótékonysági napjukról összejött pénzük egy része volt, melyről úgy gondolták, hogy már nagyobb szüksége van a Hacker családnak. A borítékban negyedmillió forint, kívül pedig egy idézet: "A patak és a szikla összecsapásából mindig a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt!" Ezek után csak egy dolgot tudunk hozzáfűzni. Gyógyulj meg Haki!  

Címkék

Hírdetés

Videók

Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00
Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink