Mit várnak a szakvezetők az elődöntőben!
2022.05.06 | 18:42
Mit várnak a szakvezetők az elődöntőben!

A szombati elődöntőkkel kapcsolatban már megkérdeztük a csapatok játékosait, hogyan látják az esélyeket. Most megkérdeztük az edzőket, mit várnak csapatuktól a hétvégén. A Miskolc szakvezetője negyedik elődöntőjére készül, de úgy gondolja, hogy nem ők a mérkőzés favoritjai, legalábbis a papírforma alapján. Ellenben a többi szakvezető bizakodónak tűnik, és bíznak benne, hogy  vasárnap is érdekeltek lesznek.

Magyar Kupa Final Four
Május 7. szombat, elődöntők:

MISKOLCI VÉNUSZ – 2F-BAU TOLNA-MÖZS
10:30 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Muhari, Imrő, Fehérvári

Reveland Zoltán, Tolna: - Nagyon várjuk már a hétvégét, hiszen tavaly lemaradtunk a final fourról, és éppen mostani elődöntő béli ellenfelünk, a Miskolc ütött el minket a továbbjutástól. Szeretnénk mindenképpen döntőt játszani, ami reális elvárás a csapattól, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ám ha a valós tudásunkat nyújtjuk, nem lehet probléma.

Volodymyr Kolok, Miskolc: - Szerencsénk volt a döntő felé vezető úton, és ezt ki is kihasználtuk. Örültünk a győzelmeinknek. Vannak játékosaink, akik megérdemlik, hogy a döntőben játszhassanak. Nagy mértékben hozzájárultak a kupa- és bajnoki mérkőzések megnyeréséhez. Megérdemelték a győzelmet, ám sok fiatal és tapasztalatlan játékosunk van. Ezért megértjük, hogy túl nehéz lesz szembenézni a jelenlegi bajnokság bronzérmesével. Nagyon nehéz lesz a mérkőzés a Tolnával, és kevés reményünk van a pozitív eredményre. Egyébként örülni fogok a tanítványaimnak, akikkel korábban együtt dolgoztam. Büszke vagyok a sikerükre.  A csapatunk részvétele a négyes döntőben pozitív eredmény. Mindenesetre jó élményben lesz részük játékosainknak. Örülök, hogy csapatunk a magyar futsal olyan kiemelkedő eseményének a résztvevője lesz, mint a négyes döntő. Számomra ez lesz a negyedik, a miskolci játékosaimnak pedig az első alkalom. Jó érzelmeket és jó játékot kívánok nekik.

 

BUDAÖRS – ENDO PLUS SERVICE – DEAC
13:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Kakuk, Kiss G., Minda

Korozmán Krisztián, Budaörs: - Fennállásunk során minden évben sikerült bekerülnünk a final fourba, amit értékesnek gondolok. Eddig az elődöntő volt a végállomás, de idén azzal a céllal utazunk el Kecskemétre, hogy  megpróbálunk bejutni a döntőbe. Jól ismerjük ellenfelünket, hiszen idén már sokszor találkoztunk, de a kupa mindig más mint egy bajnoki. Itt nem nagyon lehet hibázni, így még kiélezettebb a küzdelem.

Quirikó Viven, DEAC: - Mi várhatjuk jobb előjelekkel a Budaörs elleni elődöntőt, hiszen a bajnoki döntő első két mérkőzésén - amit szintén a budaörsiekkel vívunk - győzni tudtunk. Ugyanakkor nagy hiba lenne ebből kiindulva elbízni magunkat, hiszen mindkét meccsen voltak olyan periódusok, amikor a Budaörs tudott dominálni. A legutóbbi találkozóhoz képest mindenképpen jobb teljesítményre lesz szükség, de úgy gondolom, hogy ha képesek leszünk a tudásunknak megfelelően játszani, akkor jó eséllyel bízhatunk a döntőbe jutásban. A másik elődöntő esélyese a Tolna, nagy meglepetés lenne, ha nem ők jutnának tovább. Amennyiben Tolna - DEAC döntőre kerül sor, még nehezebb mérkőzésre számítok, ahol az is fontos szempont lesz, mennyire sikerül a regeneráció a vasárnapi összecsapásra.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink