Megszerzi-e első pontjait a Dunakeszi?
2023.09.25 | 08:50
Megszerzi-e első pontjait a Dunakeszi?

Pénteken három meccs már lejátszottak a másodosztályban, kettőt nyugaton, egyet keleten, így hétfőre maradt hat mérkőzés. Keleten négy összecsapást is rendeznek, ahol szinte mindegyik háromesélyes. Nyugaton papíron a vendégcsapatok az esélyesek, de nem szabad leírni a vendéglátókat sem.

Nyugati csoport

A pénteken lejátszott nyugati mérkőzéseken, mind a két esetben hazai siker született. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a TF fölényes sikert aratott az UTE felett. A nap másik meccse már szorosabb csatát hozott. Sokáig úgy tűnt, hogy az újonc Szent István meglepi a házigazda Újvárost, hiszen a hajráig vezetett, de végül a vendéglátók fordítottak és otthon tartották a három pontot. Ezzel ha átmenetileg is, de az élre álltak az újváorisak.

Már csak egy csapat van, aki átveheti az első helyet a játéknap végén, ez pedig az ELTE. Már csak az egyetemisták hibátlanok, akikre hosszú utazás vár, hiszen Szombathelyre látogatnak. A kis Hali eddig pont nélkül áll, így rájuk férne egy siker. Ez hazai pályán benne van a pakliban, még akkor is, ha esetleg nem lesz visszajátszójuk. Természetesen a vendégek szeretnék folytatni a jó szerepelést, de ehhez jó játékra lesz szükségük.
A Mas Dogs némi meglepetésre szintén pont nélkül áll, így mondhatni kötelező lenne a javítás, de a tihanyi vendégjáték sem tűnik könnyűnek. A Tihany legutóbb minimális vereséget szenvedett hazai környezetben. Ha ezúttal jobb lesz a helyzetkihasználásuk, van esélyük a győzelemre a fővárosi együttes ellen. Amennyiben a vendégek szeretnének a rájátszásban a felsőházban küzdeni, akkor túl sokat már nem hibázhatnak.
Az Asterix - Nagykanizsa mérkőzést a hazaiak kérésére januárra halasztották, így a két csapat nem lép pályára hétfőn este.

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - WPC MESITER-ÉRD-SZISE 5-4 (2-3)

TFSE-11TEAMSPORTS - UTE 8-4 (5-2)

HALADÁS VSE II - ELTE-BEAC
20:45 Szombathely, Haladás Sportcsarnok

TIHANYI FC - MAD DOGS VIADUKT SE
19:45 Tihany, Városi Sportcsarnok

ASTERIX SC ÉRD - NAGYKANIZSA FC
Későbbre halasztva


Keleti csoport

A 3. forduló pénteken este a Rubi - Nyírség mérkőzéssel kezdődött, ahol a Tigrisek magabiztosan nyertek. A vendégek igen szűk kerettel érkeztek, és amíg erővel bírták, tudták tartani a lépést, de ez csak a második félidő elejéig tartott. A találkozó második felében kiütközött a hazaiak fölénye és megszerezték első győzelmüket a bajnokságban.

A Tiszaföldvár kijavította első fordulóbeli vereségét, hiszen nyerni tudtak Dunakeszin, igen főlényesen. Most egy újabb nehéz meccs vár rájuk az Airnergy ellen. A fővárosiak eddig egy meccset játszottak csak, mert az előző fordulóban halasztottak. Viszont azt az egy találkozót könnyedén vették, így önbizalommal várhatják a hétfő estét. Lesznek hiányzói a vendégeknek, de így sem kell feltartott kézzel utazniuk az összecsapásra.
Csengerbe a Miskolc látogat. Mind a két fél csak az első játéknapon lépett pályára, ahol győzelemmel kezdett. Egy meccs tükrében nehéz megítélni, melyik együttes mire lehet képes, de a hazai pálya mindenképpen a Szilágyi-alakulat mellett szól. Viszont a vendégek jól igazoltak nyáron, amit a Rubi ellen is bizonyítottak, így bizakodva tekintenek a mérkőzésre. Jó meccsre van kilátás.
Szintén egyszer lépett pályára a Gyöngyös és a Gyulaháza is, de pontot egyik fél sem szerzett. Most itt a lehetőség a javításra. A kérdés, hogy a csapatok milyen létszámmal tudnak kiállni, mert a rajton ez mind a két együttesnél igen szűkös volt. Ha a vendéglátó teljes kerettel vágni neki a mérkőzésnek, akkor ők a találkozó esélyesei.
Ellentétes utat járt be eddig a Kincsem és a Keszi. A hazaiak jól kezdtek, de legutóbb megbotlottak a Nyírség ellen. A Dunakeszi ennél sokkal rosszabbul szerepel, hiszen még nincs pontjuk, csak két nagyarányú vereségük. A Kincsem otthonában nehéz lesz javítani, de valóban szeretne a Póta legénység a felsőházban zárni, akkor szükség lesz bravúrokra is.

RUBEOLA FC - NYÍRSÉG FC 8-3 (2-2)

TISZAFÖLDVÁR SE - AIRNERGY FC
19:00 Tiszaföldvár, Homoki Ált. Iskola Sportcsarnok

CSENGER FUTSAL - MEAFC-MISKOLC
19:00 Csenger, Városi Sportcsarnok

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - GYULAHÁZAI FUTSAL
19:30 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok

KINCSEM LOVASPARK FUTSAL - VS DUNAKESZI
19:30 Tápiószentmárton, Városi Sportcsarnok

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink