Ma este harcra fel a Final Fourért
2020.01.15 | 10:13
Ma este harcra fel a Final Fourért  Ma este a Férfi Magyar Kupa elődöntőjének első fordulójának mérkőzéseit rendezik. Mielőtt az esélyeket latolgatnánk, lássuk a lebonyolítás szabályait:
1.Két mérkőzésen dől el a továbbjutás.2.Első alkalommal mindig az a csapat a pályaválasztó, amelyet a sorsolásnál először húznak ki.3.A továbbjutás –függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –az alábbiak szerint történik: a) Az a csapat, amelyik mindkét mérkőzést megnyeri, vagy győzelem és döntetlen eredményeket ér el, vagy egy győzelem és egy vereség esetén pozitív a gólkülönbsége, illetve azonos gólkülönbség esetén idegenben több gólt szerzett, jut tovább. b) A két mérkőzés rendes játékideje után azonos pontszám és ugyanazon mérkőzés-eredmény esetén a második mérkőzést követően 2 x 5 perces hosszabbítás következik. Amennyiben a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, a továbbjutást az idegenben szereplő csapat szerzi meg, mivel az idegenben elért gólok döntetlen eredmény esetén, duplán számítanak. c) Amennyiben a hosszabbításban nem esik gól, akkor a továbbjutás a büntetőpontról végzett (3-3) rúgásokkal dől el a Futsal Játékszabályainak rendelkezései szerint.  
Screenshot_2020-01-15 Bajnokság Futsal Hungary Azt már lehet tudni, hogy idén is lesz másodosztályú csapat a Final Fourban, ám a sorsolás szeszélye összehozta az Érdet és a Hidegkútat, azaz nem első osztályú csapat ellen kell kivívniuk a továbbjutást. Ők egyébként már le is játszották korábban az első fordulót, amelyen az Érd komoly előnyt szerzett, így már biztos döntősnek tűnnek. A hat első osztályú csapat viszont ma játssza az odavágót, melynek vannak esélyesei, hiszen a Berettyóújfalu és a Szombathely továbbjutása nem okozna meglepetést az erőviszonyokat tekintve. Ott van azonban a negyedik összecsapás: a Rubeola - Veszprém, amely teljesen háromesélyesnek mondható. Mindkét csapat játszott már korábban a Final Fourban, akár másodosztályúként is, sőt tavaly a Veszprém a végső döntőben is részt vett. Tehát minkét csapat igazi kupaspecialista, bár jelenleg az NB I-ben egyik se vitézkedik, de az utolsó bajnokijuk formajavulásról tanúskodott. Ebben a párharcban várható a legnagyobb küzdelem, éppen ezért mi is ezt a meccset választottuk, és élőben közvetítjük a Futsal-Hungary TV-n.  
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC - Csepel FC 2023.09.22
2023.09.23 | 22:38

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.09.12 | 14:15
2023.07.27 | 13:00
2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
Támogatóink

Partnereink