Fordulatos és színvonalas mérkőzésen HTE győzelem
2014.11.30 | 17:25
Fordulatos és színvonalas mérkőzésen HTE győzelem
Hajdúböszörményi TE – BME FC Pro 3-2 (2-1)
Hajdúböszörmény, Vezette: Takács I – Erdélyi P – Vasziliu Tamás
HTE: Torma – Tell, Halászi, Vágó, Sebestyén
Csere: Czégény, Jakab, Pinczi, Farkas
Edző: Simonyi András
BME FC: Hargas – Winternitz A, Szekér, Urbán, Ganczer
Csere: Winternitz K, Fábián, Bobok, Monspart-Molnár, Molnár-Sáska, Winternitz K Edző: Csernai Gábor
Góllövők:Sebestyén 2, Vágó ill. Monspart-Molnár, Szekér 
Remek hangulatú, fordulatos és igen színvonalas mérkőzést vívott egymással Hajdúböszörményben a HTE és a BME. A vendégek a 8. percben Dr. Monspart-Molnár Zsófia révén előnybe kerültek és bizony a gól kissé megfogta a házigazdát. Bizony benne volt a levegőben, hogy tovább növelje előnyét a Csernai-alakulat azonban a házigazdáknál volt egy Sebestyén Györgyi, aki fénykorát idézte minden megmozdulásával és rendkívül higgadtan értékesítve ziccerét egalizált a 12. percben. Sőt ha egy üzlet beindul..Vágó Fanny fél perccel később már a vezetést is megszerezte a HTE-nek, hatalmas örömet szerezve a Bocskai Katonái szurkolótábornak. Ezt követően felváltva forogtak veszélybe a kapuk de a szünetig az eredmény nem változott, 2-1-s hazai vezetéssel mehettek pihenőre a csapatok.
A fordulást követően a HTE helyzetek sokaságát dolgozta ki, azonban Hargas Annamária lehúzta a rolót és döntő érdeme volt abban, hogy nem került nagyobb hátrányba a BME. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát és a vendégcsapat vezéregyénisége Szekér Anita kihasználva gyorsaságát 2-2-re alakította az állást.
A pokoli iram a későbbieken sem lanyhult így a nézők élvezetes rangadót láthattak, amiért megérdemlik az elismerést a pályára lépők
Majd felrobbant a csarnok amikor 9 perccel a vége előtt Sebestyén Györgyi újra előnyhöz juttatta övéit amely mint utólag kiderült győztes találatnak bizonyult. Pedig Csernai Gábor még a kapuslehozatallal is megpróbálkozott, de ez sem vezetett eredményre. Köszönhető ez Torma Lillának is aki szokásához híven halmozta a bravúrokat. A mindössze 18 esztendős hálóőr egyértelműen kulcsemberré nőtte ki magát és többek véleménye szerint jelenleg ő Magyarország legjobb női futsal kapusa.
Nehezen, de a helyzetek száma alapján megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot a Hajdúböszörmény, de nincs oka a kesergésre Szekéréknek sem mert nagyon közel jártak a döntetlenhez.  
Simonyi András (HTE): Kiváló mérkőzésen győztük le a BME-t. Ellenfelünk nem véletlenül áll ilyen előkelő helyen a tabellán, jól összerakott, igazi sportemberek alkotta társaság amely bármely csapatot képes lehet legyőzni..Nüanszokon múlt a sikerünk, amely azt gondolom nem érdemtelen hiszen több helyzetet sikerült kidolgozni csak sajnos ki is hagytuk őket. Ez persze Hargas Annamáriának is köszönhető, aki Torma Lillával együtt szokás szerint remek napot fogott ki.
A BME klasszisát, Szekér Anitát külön is kiemelném, mert betegsége ellenére is vezéregyéniség volt és a rá jellemző szenvedélyes és alázatos játékával magával ragadta társait.
Játékosaim előtt is le a kalappal, fordulóról-fordulóra maximális fordulatszámmal pörögnek és bár nem vagyunk csúcsformában de mentálisan nagyon egyben van a társaság. Sebestyén Györgyit hosszasan ünnepelték szurkolóink a lefújás után, nem véletlenül mert emberfeletti amit a pályán nyújt.
Végezetül szeretnék mielőbbi visszatérést kívánni a BME meghatározó játékosának Szalkai Kittinek.Csernai Gábor: Annak tudatában készültünk a mérkőzésre, hogy mindenképpen tartanunk kell a lépést az előttünk álló három csapattal, így nekünk ezen az összecsapáson legalább egy ponttal, de inkább pontokkal kell eljöjjünk Böszörményből. Minden adott volt egy parázs, jó mérkőzésre, köszönhető ez a hazai szurkolóknak is, akik nemcsak sokan voltak, hanem hangosak is, ezzel jócskán megnehezítve a dolgunkat. Ellenfelünk is tudták, ha veszítenek, akkor az Astra meglépne előlük. Ezek távlatában nekünk sikerült a szezon leggyengébb játékával kirukkolni, és sajnos játékunk kicsit sem hasonlított arra a sportra, amire mi annyit edzünk, es amit úgy hívunk, hogy futsal! Addig a pillanatig, amíg engedjük, hogy a mérkőzés okozta stressz úrra legyen rajtunk és gondolatainkon, és meggátoljon bennünket abban, hogy betartsuk a futsal arany szabályait, addig nem várhatjuk, hogy eredményesek legyünk, mert az már onnantól kezdve nem a mi világunk..

A mérkőzés hajrájában, ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor az 5 a 4-es játékunkban benne volt az egyenlítés, de sajnos benne is maradt. Érdemes elgondolkodni, hogy nekünk miért nem sikerült gyenge játékkal egyenlíteni a végen, mint ellenfelünknek a mi hazai meccsünkön.

Nincs gond, edzünk tovább, és megpróbáljuk az elkövetkezendő mérkőzéseken legyőzni a legnagyobb ellenfelünket, SAJÁT MAGUNKAT!

Gratulálok a HTE csapatának.

Hírdetés

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink