Csúcsrangadó Berettyóújfaluban!
2020.09.25 | 10:00
Csúcsrangadó Berettyóújfaluban!

Két mérkőzés pénteken a férfi NB I-ben, amelyből egyik a mai magyar futsal csúcsrangadója. Bár a mai Berettyóújfalu-Haladás meccs nem dönt semmiről, de a presztizsértéke mindennél nagyobb. Ma este minden futsal rajongót várunk a tv képernyője elé.

MVFC BERETTYÓÚJFALU – HALADÁS VSE
17:30 Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok

M4 Sport ÉLŐ

A két bajnokaspiráns csap össze péntek délután Berettyóújfaluban, ami igazi csemegének ígérkezik. Annak ellenére is, hogy egyik csapat játéka sem megy olyan gördülékenyen, mint amire számítani lehetett, vagy ami elvárható lenne. A Haladás három győzelmet aratott eddig, de egyik sem volt a „sima meccs” kategória, meg kellett szenvedniük mindannyiszor, ráadásul Nyírgyulajban pontokat is veszítettek, mindössze döntetlenre végeztek.
Ezek fényében lépéshátrányba kerültek legfőbb riválisukkal szemben, így a nagyobb nyomás Dróth Zoliékon lesz. Ha nem akarnak leszakadni, semmiképpen nem kaphatnak ki.

Ami a Mezeit illeti, ők sincsenek csúcsformában, és leginkább rutinjuknak köszönhetik, hogy hibátlan mérleggel állnak a tabellán. Hiába alakítanak ki sok helyzetet, nem igazán megy a góllövés, így saját maguknak nehezítik meg a dolgokat. A legutóbbi két hazain is megszenvedtek rendesen. Hiába vezettek hárommal szünetben a DEAC ellen, majdnem pontvesztés lett a vége, és épp hogy nyertek, míg a Dunaferr ellen mindössze 25 másodperccel a vége előtt sikerült megszerezni a győztes találatot, némi szerencsével. Amennyiben a Haladás ellen nyerni szeretnének, jobb helyzetkihasználásra és nagyobb koncentrációra lesz szükségük, ellenkező esetben a vendégek meglephetik őket. Ami Ráblék mellett szól, az a hazai pálya előnye, illetve, hogy mindenkire számíthat mesterük. Ugyanez nem mondható el a Halinál. A nem rég visszatérő brazil légiósuk megsérült hétfőn, kérdéses a játéka, ráadásul Dávid Richárd sem teljesen egészséges még.

Jó meccsre van kilátás, amit az M4 jóvoltából élőben megnézhetünk.

 

DUNAFERR DUE DUTRADE FC – SG KECSKEMÉT FUTSAL
19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Érdekes meccsre kerül sor Dunaújvárosban. A hazaiak egyelőre csak három pontot szereztek, de igen nehéz volt a sorsolásuk, hiszen játszottak már az első három helyezett ellen. Túl vannak a Hali, Veszprém, MVFC hármason. Ráadásul mind a három összecsapáson remek teljesítményt nyújtva végig meccsben voltak, közel a pontszerzéshez. Legutóbb Berettyóújfaluban kevesebb, mint fél percre volt a döntetlentől. Ha azt a szervezett, fegyelmezett játékot tudják most is nyújtani, akkor hazai pályán jó eséllyel szállnak harcba a három pontért. Annak ellenére, hogy a Kecskemét is jó formát mutat és már 9 pontjuk van négy mérkőzésből, ami az elmúlt évhez képest nagy előrelépés. Legutóbb az Újpestet győzték le, egy nem túl látványos, inkább küzdelmes mérkőzésen. Nem túl bő Koós Károly kerete, de úgy tűnik, hogy a légiósok beváltak és szállítják az eredményeket. Idegenben most nehezebb dolguk lesz, de jó játékkal reális esélyük lehet a pontszerzésre, vagy akár a győzelemre. Három esélyes a találkozó, bár a hazai pálya a Dunaferr mellett szól.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink