Beköszöntött a tél, de a női futsal nem áll meg!
2020.12.05 | 11:59
Beköszöntött a tél, de a női futsal nem áll meg!

A női futsal NBI a nyolcadik, az NBII pedig a hetedik fordulóval folytatódik. Az első osztályú hölgyeknél ez három meccset jelent, a másodosztályban most mindössze kettőt, ami erőteljesen csonkított létszámnak számít, a Nyugati és a Keleti csoportban is egy-egy találkozót játszanak le a csapatok. Rendhagyó, összevont beharangozónk következik.

 

NBI

Szekszárdi FC – DEAC
2020.12.05. 11:00
Szekszárdi Városi Sport- és Szabadidőközpont

A cívisvárosiak ahhoz a Szekszárdhoz látogatnak, akit az első körben viszonylag simán fektettek két vállra hazai pályán, ám azóta rengeteg dolog változott mindkét csapat háza táján. A szekszárdi fiatalok egyre több meccsrutint szereznek, így egyre jobban megszorongatják ellenfeleiket, mint például a múlt héten a listavezető Astra csapatát, a TF elleni bravúrospontszerzésükről nem is beszélve. A debreceniek biztosan nagyon motiváltak, hiszen gödörből kell kimászniuk, amihez talán a legjobb ellenfél a tabella utolsó helyezett csapata. A DEAC óriási meglepetésre kétmeccses nyeretlenségi sorozatban van, így nagy szükségük van a mai mérkőzésre.

A mérkőzést a TV8 Sport Facebook oldalán élőben nézhetik.

 

Budaörs Futsal – TFSE
2020.12.06. 12:00
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

A hazaiak múlt héten értékes skalpot ejtettek, hiszen elhoztak három pontot a cívisvárosból, ami eddig csak a listavezetőnek sikerült a szezonban, ezzel át is vették a tabella harmadik helyét a TF csapatától. Így ez most egy igazi hatpontos mérkőzés, hiszen a győztes dobogós marad, a vesztes pedig a negyedik helyről várhatja a folytatást. A TF pedig végre kezd magára találni, először az Astrát verték meg, majd múlt héten fölényes győzelmet arattak a kupában, így kiváló formában láthatják ezt a rangadót, amit a Futsal Hungaryn élőben követhetnek is majd.

 

Tolna-Mözs – Astra HFC
2020.12.06. 17:00
Tolna Városi Sportcsarnok

Igen kemény mérkőzésnek néznek elébe a felek, hiszen a tolnai katlanból idén még senki nem távozott három ponttal, de az évek alatt sem sok csapat mondhatja ezt el magáról. A csapatok a hírek szerint nem ideális helyzetben készülnek a mérkőzésre, ám attól még ez egy rangadó, nem is akármilyen, és senkit se tévesszen meg az, hogy az első körben az Astra sima győzelmet aratott hétvégi ellenfele ellen. A tolnai lányok három meccs óta nem találnak legyőzőre, annak ellenére is, hogy a kupából a Miskolc bravúrja miatt kiesni kényszerültek.

 

NBII

 

Keleti csoport

 

Dévaványai SE – Miskolci Vénusz
2020.12.06. 14:00
Varga Lajos Sportcsarnok

Ez a párharc már egyszer lejátszásra került, akkor a Miskolc kétgólos győzelmet aratott otthonában egy igen kemény, sok párharcos, parázs hangulatú mérkőzésen. Kíváncsian várjuk, tud-e revansot venni ellenfelén a Dévaványa, az biztos, hogy rangadónak ígérkezik a találkozó, az eredményre pedig nem merünk tippelni. Ha nyernek a hazaiak, akkor felzárkóznak a tabellán a vendégek mellé az élre, bár tegyük hozzá, hogy nincs csapat, akinek ne hiányozna legalább két lejátszott meccs. A miskolciak pedig szeretnék növelni a pontdifferenciát a két gárda között a tabellán, valamint a Magyar Kupában is már a legjobb nyolc között várhatják (bravúrosan!) következő ellenfelüket.

 

Nyugati csoport

 

Dunaújváros – Máltai SE
2020.12.06. 16:30
Dunaújvárosi Sportcsarnok

 

A két gárda idén még nem találkozott egymással, így ez minden bizonnyal egy ki-ki meccs lesz. Mindkét csapat hat ponttal áll a tabellán, bár Pasker Renátáék ezt három, a máltaiak pedig hat meccs alatt szedték össze. A vendégeknek kellett némi idő és rutinszerzés, amíg kicsit összekapták magukat, és elkezdték hozni a győzelmeket, így sok munka eredménye az a hat pont, ami a nevük mellett áll. Ráadásul azt a Paksot tudták megverni, akitől a Dunaújváros viszonylag simán kikapott. Láthatjuk, hogy az idei NBII-ben is bármi történhet, és gyakorlatilag lehetetlen tippelni a legtöbb meccs eredményére, annyi meglepetés születik. Meglátjuk, ezen a mérkőzésen is lesz-e váratlan végkimenetel.

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - MVFC Berettyóújfalu (2021.12.03, stream)
2021.12.03 | 14:05
Haladás VDE - SL Benfica
2021.12.01 | 11:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.11.17 | 09:58
Férfi válogatott
2021.11.16 | 11:30
2021.11.15 | 07:00
2021.11.12 | 10:45
2021.10.25 | 09:32
2021.10.23 | 16:11
Női válogatott
Támogatóink

Partnereink