Az első hely megszerzése az egyértelmű cél
2019.10.05 | 15:32
Az első hely megszerzése az egyértelmű cél A jövő héten kedden-szerdán-pénteken kerülnek megrendezésre a Futsal Champions League, Main Round 4. csoportjának mérkőzései Berettyóújfaluban. A sajátságos lebonyolítási rend miatt ebből a csoportból az első három jut tovább az Elit Körbe. Ma a Kairat Almaty csapatát mutatjuk be az MVFC Berettyóújfalu csoport-ellenfelei közül, melyben Brumár Brumi László lesz segítségünkre.

AFC Kairat Almaty // Klubtörténet

A kazah futsal egyeduralkodó csapata és az európai futsal meghatározó együttese, 1995-ben alapították. Azóta a bajnoki címeket és a nemzeti kupákat minden évben begyűjtik, az előző szezonban döntőt játszottak a Bajnokok Ligájában, korábban két alkalommal is megnyerték a BL-t, a 2012-13-as és a 2014-15-ös szezonban, de szinte minden esztendőben a Final Four résztvevői. A honosított brazilok mellett klasszis kazah játékosok alkotják a keretet, s magyar vonatkozás a klubbal kapcsolatban, hogy Dróth Zoltán 2016-ban a Kairat játékosa lett. Edzőjük a brazil Kaká, aki korábban játékosként a Barcelonában, majd edzőként Oroszországban ért el eredményeket.


AFC Kairat Almaty // Nyilatkozatok

Higuita: “Nagyon kemény csoportba kerültünk, de ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy az első helyen végezzünk, egyértelmű célunk, hogy megnyerjük a csoportot.. Ellenfeleink rendkívül jó játékerőt képviselnek, mindannyian nagyon motiváltak és számukra is csak a győzelem az elfogadható eredmény. Céljaink eléréséhez erős koncentrációra és az adandó helyzetek maximális kihasználására van szükség.”     Chingiz Esenamanov: “A mi csoportunk a legerősebb az összes közül. Itt van a spanyol és az orosz ezüstérmes, valamint a házigazda Magyar bajnok. Ami biztos, hogy mindegyik együttes győzelemre fog játszani minden meccsen. Annak ellenére, hogy ebből a csoportból három csapat is továbbjut, mi az első helyen szeretnénk végezni.”   Douglas Junior: “Mindig magasra tesszük a lécet magunk számára, így az első hely megszerzése az egyértelmű cél a csoportban. Abban biztos vagyok, hogy Kaká ennek megfelelően készít fel bennünket a Bajnokok Ligájára, jó úton haladunk és ez a befektetett munka képessé tesz bennünket arra, hogy a céljainkat nehézség nélkül elérjük. Készen állunk a tornára.”  

TUDJ MEG TÖBBET A TORNÁRÓL!

plakát-72-dpi

JEGYEK ÉS BÉRLETEK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓK!


MESTERKURZUS JELENTKEZÉS ITT!

 
Hírdetés

Videók

DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40
ÉLŐ közvetítés! SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém
2023.05.26 | 11:55

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
2023.04.09 | 13:20
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink