Presztízsrangadó Dunaújvárosban!
2020.09.13 | 21:42
Presztízsrangadó Dunaújvárosban!

Hétfőre három mérkőzés maradt a férfi NB I 8. fordulójából, és ki lehet jelenteni, hogy minden meccs háromesélyesnek mondható.

SG KECSKEMÉTI FUTSAL – FTC-FISHER KLÍMA
19:00 Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Valószínűleg nem ilyen kezdésről álmodtak a Ferencvárosnál, két forduló után nulla pont. Bár tegyük hozzá, nem volt könnyű a sorsolásuk, hiszen a Haladással kezdtek, majd Debrecenbe látogattak. Ahogy a Hali ellen, a DEAC vendégeként sem nyújtottak rossz teljesítményt a Madarász-legények, de a helyzetkihasználással ezúttal is hadilábon álltak. Egy rúgott góllal ritkán lehet futsal meccset nyerni. Amiben bízhatnak a fővárosiak, hogy visszatér Büki, akit még februárban állítottak ki és mostanra telt le az eltiltása. Az ő góljai jól jöhetnek a zöld-fehéreknek, akik ha nem szeretnének rögtön a szezon elején lépéshátrányba kerülni a riválisokkal szemben, mindenképp nyerniük kell. Erre megvan minden esélyük, még ha ellenfelük jobban is rajtolt.

A Kecskemétnek is megvolt az esélye az első fordulóban is a pont vagy a pontok szerzésére, de ott nem jó arányban használták ki a helyzeteiket. A második játéknapra ezen tudtak javítani Budaörsön, így végül magabiztos sikert arattak az Aramis otthonában, ami önbizalmat adhat a csapatnak. A kérdés, hogy a légiósokra épülő csapatnál fizikálisan hogy bírják majd a mérkőzést, mert a túl sok pályán töltött játékperc a végén a Veszprém ellen is visszaütött. A hazaiak az elmúlt években sokszor összecsaptak ellenfelükkel, de akár az NBII-ben, akár az NBI-ben találkoztak, mindannyiszor a Fradi örülhetett. Most a kecskemétiek abban bíznak, hogy ez a rossz sorozat végre megszakad, ami némi meglepetésnek számítana.

 

DUNAFERR DUE DUTRADE FC – BALATON BÚTOR-VESZPRÉM
19:00 Dunaújváros, Városi sportcsarnok

Igazi presztízs meccset rendeznek hétfőn este Dunaújvárosban. Az előző szezonban a két szakvezető még a másik csapatot irányította, de a nyáron helyet cseréltek. Ráadásul több játékos is Fehér Zsolttal tartott Veszprémbe, Pál Patrik és Fridrich is már a bakonyiakat erősíti. Utóbbi ráadásul a rajton fontos gólokkal segítette győzelemhez csapatát, igazolva, hogy jó vételt csináltak vele. Ezután úgy tűnt, a Veszprém simán legyőzi a Nyírgyulajt otthon, de végül majdnem pontvesztés lett belőle, ám a hajrában sikerült megtartani a minimális előnyt, így Tataiék eddig hibátlanul állnak, így bizakodva várhatják az összecsapást. Ami a Dunaferrt illeti, jól rajtoltak ők is, hiszen legyőzték az Újpestet hazai környezetben és úgy tűnt, bravúrt érhetnek el Szombathelyen, de egy egyéni hibát követően végül érvényesült a papírforma. Most ismét otthoni környezetben játszhatnak Németh Péterék, ami előny lehet a számukra. Az esélyeket nehéz megjósolni, de az biztos, hogy felfokozott hangulatú meccs lesz.

 

ARAMIS SE – ÚJPEST RFC 220-VOLT
19:20 Budaörs, Aramis sportcsarnok

Két pontnélküli csapat találkozik Budaörsön. Az Aramis a rajton egy kalkulálható és vállalható vereséget szenvedett a Mezei-Vill otthonában, de utána a Kecskemét ellen győzelmi esélyekkel léptek pályára. A három pont megszerzése reálisnak is tűnt, de a sok eladott labda megpecsételte a sorsukat. Most ismét egy olyan összecsapás következik, ahol esély van a győzelemre, hiszen a szintén nulla pontos Újpest érkezik. A lila-fehérek eddig nem nyújtottak rossz teljesítményt az előző két bajnokin, mezőnyben többnyire partnerei voltak ellenfelüknek, de 80 perc alatt az egy rúgott gól nagyon kevés, így leginkább ezen kell változtatnia a Póta-alakulatnak, ha el akarják kezdeni gyűjtögetni a pontokat. Ezen az estén a pillanatnyi forma és jobb helyzetkihasználás dönthet. A találkozót a Futsal Hungary TV élőben közvetíti.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink