Veszprém – Fradi az M4 sporton ismét!
2020.11.28 | 20:45
Veszprém – Fradi az M4 sporton ismét!

 Újabb találkozót rendeznek vasárnap este, amit ismét közvetít az M4 sportcsatorna. Ezúttal a Ferencváros veszprémi vendégjátékát láthatjuk, ami igazi presztízs mérkőzésnek ígérkezik.

BALATON BÚTOR VFC – FTC-FISHER KLÍMA
18:45 Veszprém, Március 15. Sportcsarnok
Játékvezetők: Kovács G., Apkó, Zimonyi, Ibriksz

TV: M4 sport+

A hazaiaknál többen egykoron a zöld-fehérek sikereiért küzdöttek, míg a Fradinál többeknek volt a mestere a Veszprémet irányító Fehér Zsolt, így megvan az összecsapás pikantériája. Az alapszakasz első körében a népligeti összecsapást is közvetítette a TV, ahol Tataiék igen sima győzelmet arattak a tartalékos fővárosiak ellen. Már az első másodpercekben beköszönt a Veszprém és nagyjából az első félidőre eldöntötték a három pont sorsát. Fehér Zsolt fiai azóta is remekelnek és a dobogóról várhatják a folytatás, míg a zöldek továbbra is a tabella vége felé tanyáznak.

A Veszprém az előző játéknapon elhozta a három pontot Nyírgyulajból, annak ellenére, hogy hiányzott a vezetőedzőjük, amivel megerősítették harmadik helyüket. Viszont a legutóbbi hazai mérkőzésüket elveszítették a Kecskemét ellen. Tataiék hiába jöttek fel két gólos hátrányból, végül a hajrában elbukták a három pontot. Ennek ellenére nem veszélyezteti semmi jelenlegi pozíciójukat, főleg ha most is legyőzik a Ferencvárost. Ami nehezít a helyzetüket, hogy többen sérüléssel és betegséggel küzdöttek az elmúlt időszakban, és kérdés, hogy mindenki felépül-e vasárnap estére. Amennyiben a meghatározó játékosok pályára tudnak lépni, jó esélyük van a győzelemre.

Ami a Fradit illeti, az edzőváltás után javulónak tűnt a játékuk, megszerezték az első győzelmüket is, de a Hali ellen sima vereséget szenvedtek. A legutóbbi játéknapon nem léptek pályára, mivel elhalasztásra került a DEAC elleni ütközet, de nem maradtak tétmeccs nélkül, szerdán a kupában megmérkőztek a TF együttesével. Az egyetemisták még a találkozó elején vezettek, de a második félidőre már kijött a zöld-fehérek fölénye és magabiztosan léptek a legjobb nyolc közé. Azon a mérkőzésen már szinte mindenki pályára lépett, aki előtte sérült volt, a kérdés, hogy valóban bírták-e a terhelést, és vasárnap is vállalják-e a játékot. A vendégeknél nagy szükség van minden játékosra, mert a felsőház már elúszott, nem mindegy, hányadik helyen zárják az alapszakaszt, ami után nagy lesz a harc a bennmaradásért.

Az esélyek abszolút a Veszprém mellett szólnak. A Fradi idegenben még egyetlen pontot sem szerzett, de ahogy szokták mondani, egyszer minden sorozat megszakad. Viszont meglepetés lenne, ha ez a mostani találkozójukon történne. Igazi bravúr lenne a fővárosi ponszerzés.

Fehér Zsolt, Veszprém: - Nem kérdés, hogy nyerni akarunk itthon! Tudjuk, hogy a Fradi nagyon erős kerettel rendelkezik! Nekik minden pont aranyat ér jelen helyzetükben, biztos vagyok benne, hogy ők is nyerni szeretnének ellenünk! Amennyiben valaki azt mondja nekem a szezon elején, hogy a 2. kör kezdetére 20 ponttal fogunk vezetni a Fradi előtt, azt kinevetem! Meglepetés a csapatuk idei szereplése, hisz a tavalyi jó szezonzárásukat követően, idén bajnoki döntőben reménykedtek. Az új vezetőedző̋, és a szakmai igazgató́ viszont felrázta a társaságot jobban, és eredményesebben játszanak, mint azt tették a szezon első̋ felében! Remek játékosok alkotják a csapatukat akikre kellőképp oda kell figyelnünk! Sok a sérült a csapatunk háza táján, jelen pillanatban nem tudom megmondani milyen kerettel vágunk neki a vasárnapi mérkőzésnek! Jó mérkőzésre számitok, és arra, hogy nyíltsisakos, színvonalas találkozó́ lesz a vasárnap esti! Jót tett önbizalmuknak, hogy Nyírgyulajból sikerült elhozni a 3 bajnoki pontot, ennek megfelelően várjuk a találkozót!

Komáromi Péter, Veszprém: - Annak ellenére, hogy a Fradi a tabella hátsó felében tanyázik, bárki ellen képes lehet a jó eredményre, így nagyon figyelnünk kell. Sok jó játékosuk van, akik képesek bármikor villanni. A Népligetben talán a vártnál könnyebben nyertünk, de az most nem fog számítani.  Tudjuk, hogy igen nehéz mérkőzés lesz a mostani, és jobb teljesítményre lesz itthon szükségünk, mint a Kecskemét ellen. Nehézkes volt az elmúlt egy-két hetünk a sérültek és a betegek miatt, de remélhetőleg a legjobb kerettel tudunk nekimenni az összecsapásnak. Szeretnénk a dobogón maradni, amihez mindenképpen itthon kell tartani a három pontot. Rossz, hogy nem lehetnek itt a szurkolóink, de jó hír, hogy ismét élőben adja a Tv, ami remélem egy jó mérkőzés lesz, számunkra kedvező eredménnyel.

Machalek Attila, Ferencváros: - A szombathelyi után ismét egy nehéz mérkőzés következik. Ráadásul ezer sebből vérzünk, de reméljük sikerül összedrótozni a játékosokat, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani a Veszprémmel. A népligeti találkozó számunkra nem a legjobban sikerült finoman fogalmazva, így természetesen szeretnénk visszavágni és megmutatni, hogy annál lényegesen jobb csapat vagyunk. Amit a Hali ellen nyújtottunk, annál sokkal jobb és koncentráltabb játékra lesz szükség, ha ponttal vagy pontokkal szeretnénk távozni.

Hosszú Ádám, Ferencváros: - Nagyon vártuk ezt az összecsapást már az előző félévben is, sajnos akkor többen kidőltünk egyéb okok miatt. Jól ismerjük az ellenfelet, sokáig minket irányított a vezetőedzőjük, tudjuk mire számítsunk a mérkőzés alatt. Remélhetőleg egy jó meccset fogunk játszani és végre elindulunk felfelé. Bízok abban hogy mindenki egészséges lesz nálunk, és oda is teszi magát, aki játszik. Nehéz meccsre számítok, mert a Veszprém jó erőkből áll, de nem fogunk feltett kézzel kimenni, küzdeni fogunk mind a 3 pontért. Bízom magunkban, hogy képesek leszünk visszavágni.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink