Újoncok csatája Újbudán
2022.09.04 | 22:20
Újoncok csatája Újbudán

A harmadik fordulóból két mérkőzés maradt hétfő estére, ahol három újonc is érdekelt. A Nyíregyháza a Mezei-Villt fogadja, míg a fővárosban az ELTE a Rubeolával csap össze a pontokért.

NBI, 3. forduló:

Az újonc Nyíregyháza az előző játéknapon megszerezte első NBI-es győzelmét a fővárosban, az MFA vendégeként, ami jót tehet a csapat önbizalmának. Erre szüksége is lesz a Lovas-legénységnek, hiszen egy erős, rutinos csapat látogat hozzájuk. A Berettyóújfalu érkezik, akik elveszítették veretlenségüket legutóbb. Az Aramis ellen léptek pályára Budaörsön és megvolt az esélyük a három pontra, de végül pont nélkül maradtak. Most itt a javítási lehetőség, amivel négy helyet javítva, a negyedik helyre lépnének fel a tabellán. Nem kérdés, hogy Ráblék a mérkőzés favoritjai, de ehhez jobb helyzetkihasználásra lesz szükségük.

 

Az ELTE és a Rubeola is pont nélkül áll jelenleg a tabellán, és mind a két fél abban bízik, hogy ez hétfőn este megszakad, és lehetőleg nem úgy, hogy döntetlen lesz a vége. Az egyetemistáknak két nehéz ellenfél jutott és nem is nagyon volt esélyük a pontszerzésre. Előbb az Aramistól kaptak ki, majd a Debrecentől, de utóbbi ellen megszerezték első élvonalbeli góljukat. Most vélhetően nem csak gólt szeretnének szerezni, hanem pontokat is. Persze a Rubinak is ez a célja. A Tigrisek eddig hiába játszottak jól mind a két fordulóban az első félidőben, és vezettek is, fordulás után mindannyiszor elbuktak. Most bizakodóak a másik újonc ellen. Az eddigi mérkőzések alapján úgy tűnik, hogy az újonc csapatoknak nem igazán van esélyük a többi rutinos együttes ellen, így inkább az egymás elleni meccseken tudnak eredményesek lenni, így ezek az összecsapások hatpontosak. Az esélyeket nehéz megjósolni, de mind a két oldalon vannak NBI-et megjárt, rutinos játékosok, akik győzelemre segíthetik a csapatukat.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC - Csepel FC 2023.09.22
2023.09.23 | 22:38

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.09.12 | 14:15
2023.07.27 | 13:00
2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
Támogatóink

Partnereink