Tovább robog-e az UTE?
2022.09.19 | 09:26
Tovább robog-e az UTE?

Hétfőn este a figyelem a válogatottra irányul, hiszen Izraellel találkozik, de mellette teljes fordulót rendeznek az NBII-ben. A negyedik fordulóra kerül sor, ahol több csapat is megszerezheti első győzelmét. A Tolna-Hali és a Miklós – Hidegkút meccsen is olyan csapatok találkoznak, ahol nyeretlen mind a két együttes.

NBII Nyugati csoport, 4. forduló:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – ASTERIX ÉRD
19:00 Dunaújváros, Egyetemi Sportcsarnok
Közel volt a bravúrhoz legutóbb az Újváros, de végül pont nélkül maradtak a Mad Dogs ellen. Most itt a lehetőség javítani az újonc ellen, akik az elmúlt hét közepén elmaradt meccsen megszerezték első győzelmüket egy drámai végjáték után. Az a győzelem önbizalmat adhat az érdieknek, de szükségük is lesz Újvárosban. Nem kérdés, hogy a hazaiak az esélyesek, és meglepetés lenne, ha az Asterix pontot, vagy pontokat tudna szerezni.

 

2F-BAU TOLNA-MÖZS – HALADÁS VSE II
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat nyeretlen a bajnokságban, de a kis Hali azért két pontot már szerzett, míg a Tolna három nagy pofonba szaladt bele. Nem kérdés, hogy most sem a hazaiak az esélyesek, és itt a lehetőség a szombathelyi fiatalok előtt, hogy megszerezzék első győzelmüket a bajnokságban.

 

UTE – PTE PEAC-B BUILD&TRADE
20:30 Újpest, UTE Labdarúgó Akadémia
Továbbra is hibátlan az UTE, akik legutóbb a megerősödő Hali otthonából hozták el remek játékkal a három pontot. Amennyiben meg tudják ismételni azt a teljesítményt, biztosan otthon tartják a három pontot a Pécs ellen, annak ellenére, hogy a baranyai együttes is jól szerepel eddig. Legutóbb nagy csata után, remek hajrával győzték le a Miklóst, de az UTE nagyobb falat lesz.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HIDEGKÚTI SC
20:30 Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Egyik csapatnak sincs még győzelme, pedig mind a két együttesnek megvolt az esélye a győzelemre. A Hidegkút még pont nélkül áll, míg a Miklós már szerzett egyet hazai pályán. Most is a hazai pálya mellettük szól, de figyelniük kell, mert a fővárosiak eddigi meccseiken is közel volt a meglepetéshez újonc létükre.

 

TFSE BESTRONG – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:30 Népliget, Elek Gyula Aréna
Az elmúlt két bajnokiját ha nem is könnyedén, de hozta a TF, így előkelő helyen áll a tabellán. Most azt a Nagykanizsát fogadják, akik szintén jól kezdték a szezont, hiszen három meccsből kettőt megnyertek, és csak egy ponttal vannak lemaradva mostani riválisuktól. De az is tény, hogy eddig nem volt nehéz a sorsolásuk, hiszen két újonccal is játokkal, de az igazi erőfelmérő most következik. Az egyetemisták otthonában bravúr lenne a pontszerzés, de jó játékkal nem esélytelen. A hazaiak számára nem kérdés, hogy csak a győzelem elfogadható.

 

MAD DOGS FUTSAL – TIHANYI FC
20:50 Érd, Treff Sportcsarnok
Mondhatni, hogy a forduló rangadóját rendezik Érden. A dobogón álló Tihany az eddig hibátlanul álló Mad Dogshoz látogat. A hazaiak mind a két meccsüket hozták, és vesztett pontokat tekintve tartják a lépést az élen álló UTE együttesével. Most egy nehéz ellenfél érkezik, hiszen a Tihany is jól szerepel. Két kiütéses győzelmet arattak, igaz azt hazai környezetben. Most idegenben kellene helyt állni, de erre csak jó teljesítménnyel van esélyük.

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém, ÉLŐ
2023.06.02 | 12:47
DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
Támogatóink

Partnereink