Tovább robog-e az UTE?
2022.09.19 | 09:26
Tovább robog-e az UTE?

Hétfőn este a figyelem a válogatottra irányul, hiszen Izraellel találkozik, de mellette teljes fordulót rendeznek az NBII-ben. A negyedik fordulóra kerül sor, ahol több csapat is megszerezheti első győzelmét. A Tolna-Hali és a Miklós – Hidegkút meccsen is olyan csapatok találkoznak, ahol nyeretlen mind a két együttes.

NBII Nyugati csoport, 4. forduló:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – ASTERIX ÉRD
19:00 Dunaújváros, Egyetemi Sportcsarnok
Közel volt a bravúrhoz legutóbb az Újváros, de végül pont nélkül maradtak a Mad Dogs ellen. Most itt a lehetőség javítani az újonc ellen, akik az elmúlt hét közepén elmaradt meccsen megszerezték első győzelmüket egy drámai végjáték után. Az a győzelem önbizalmat adhat az érdieknek, de szükségük is lesz Újvárosban. Nem kérdés, hogy a hazaiak az esélyesek, és meglepetés lenne, ha az Asterix pontot, vagy pontokat tudna szerezni.

 

2F-BAU TOLNA-MÖZS – HALADÁS VSE II
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat nyeretlen a bajnokságban, de a kis Hali azért két pontot már szerzett, míg a Tolna három nagy pofonba szaladt bele. Nem kérdés, hogy most sem a hazaiak az esélyesek, és itt a lehetőség a szombathelyi fiatalok előtt, hogy megszerezzék első győzelmüket a bajnokságban.

 

UTE – PTE PEAC-B BUILD&TRADE
20:30 Újpest, UTE Labdarúgó Akadémia
Továbbra is hibátlan az UTE, akik legutóbb a megerősödő Hali otthonából hozták el remek játékkal a három pontot. Amennyiben meg tudják ismételni azt a teljesítményt, biztosan otthon tartják a három pontot a Pécs ellen, annak ellenére, hogy a baranyai együttes is jól szerepel eddig. Legutóbb nagy csata után, remek hajrával győzték le a Miklóst, de az UTE nagyobb falat lesz.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HIDEGKÚTI SC
20:30 Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Egyik csapatnak sincs még győzelme, pedig mind a két együttesnek megvolt az esélye a győzelemre. A Hidegkút még pont nélkül áll, míg a Miklós már szerzett egyet hazai pályán. Most is a hazai pálya mellettük szól, de figyelniük kell, mert a fővárosiak eddigi meccseiken is közel volt a meglepetéshez újonc létükre.

 

TFSE BESTRONG – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:30 Népliget, Elek Gyula Aréna
Az elmúlt két bajnokiját ha nem is könnyedén, de hozta a TF, így előkelő helyen áll a tabellán. Most azt a Nagykanizsát fogadják, akik szintén jól kezdték a szezont, hiszen három meccsből kettőt megnyertek, és csak egy ponttal vannak lemaradva mostani riválisuktól. De az is tény, hogy eddig nem volt nehéz a sorsolásuk, hiszen két újonccal is játokkal, de az igazi erőfelmérő most következik. Az egyetemisták otthonában bravúr lenne a pontszerzés, de jó játékkal nem esélytelen. A hazaiak számára nem kérdés, hogy csak a győzelem elfogadható.

 

MAD DOGS FUTSAL – TIHANYI FC
20:50 Érd, Treff Sportcsarnok
Mondhatni, hogy a forduló rangadóját rendezik Érden. A dobogón álló Tihany az eddig hibátlanul álló Mad Dogshoz látogat. A hazaiak mind a két meccsüket hozták, és vesztett pontokat tekintve tartják a lépést az élen álló UTE együttesével. Most egy nehéz ellenfél érkezik, hiszen a Tihany is jól szerepel. Két kiütéses győzelmet arattak, igaz azt hazai környezetben. Most idegenben kellene helyt állni, de erre csak jó teljesítménnyel van esélyük.

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink