TFSE – Mad Dogs rangadó a Népligetben
2022.10.23 | 21:15
TFSE – Mad Dogs rangadó a Népligetben

Pénteken már lejátszottak egy mérkőzést nyugaton, ahol nagy küzdelemben nyert a Tihany Hidegkúton. A hétfői napon rendeznek egy kiesési és egy igazi rangadót. Az alsóházban a két nyeretlen, a Miklós és a Tolna csap össze, míg a dobogó első két helyezettje a TF és a Mad Dogs a Népligetben találkozik.


NBII nyugati csoport, 9. forduló


PTE PEAC-B BUILD TRADE – HALADÁS VSE II
20:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
Értékes győzelmet aratott a Pécs legutóbb Tihanyban, amivel megerősítette ötödik helyét a tabellán. Most egy újabb győzelemmel fellépnének a negyedikre, hiszen az előttük álló Haladást fogadják. A szombathelyiek második csapata már öt győzelemnél tart zsinórban, így nem véletlenül állnak a negyedik helyen. Az első csapat a BL-ben szerepel, így vélhetően nem lesz visszajátszó, de e nélkül is ők a találkozó esélyesei. A pécsieknek nagyon jó teljesítményre lesz szükségük, ha meg akarják szakítani ellenfelük remek szériáját.

 

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – DUNAÚJVÁROS FUTSAL
20:00 Nagykanizsa, Kanizsa Aréna
Kezd kettészakadni a mezőny, ahol a Dunaújváros lassan elbúcsúzhat a felsőháztól. A Kanizsa is jelenleg csak a hetedik, de csak rosszabb gólkülönbségével marad le a Tihanytól. Ezek fényében a hazaiaknak megvan még az esélye, hogy versenyben maradjanak a felsőházért, de az ilyen meccseket hozni kell. Hazai pályán ez eddig hibátlanok, és vélhetően ez hétfőn este sem fog változni.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – 2F-BAU TOLNA-MÖZS
20:30 Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Kiesési rangadót rendeznek Miklóson. A nyugati csoport két nyeretlen csapata találkozik. A Szigetszentmiklós fogadja a Tolnát. Amíg a hazaiaknak már legalább van egy pontjuk, addig ellenfelüknek egy sincs. Most mind a két fél abban bízik, hogy megszakad a nyeretlenségi sorozata. A vendéglátók legutóbb az UTE otthonában szenvedtek szoros vereséget, míg a Tolna a TF-től kapott ki otthon simán. Most a miklósiak az esélyesebbek, főleg hazai környezetben, de a Tolna biztos mindent megtesz a sikerért, hiszen talán a most vagy soha elv érvényesül számukra ezen az estén.

 

TFSE-BESTRONG – MAD DOGS FUTSAL
20:30 Népliget, Elek Gyula Aréna
A forduló rangadóját rendezik. A második látogat a listavezetőhöz. Az egyetemisták remek szériában vannak. Legutóbb hazai pályán szintén hatpontos rangadót játszottak, ahol nagy küzdelemben győzték le az UTE gárdáját. Most az egy ponttal mögöttük lévő Mad Dogs érkezik, akik könnyed győzelemmel hangoltak erre a találkozóra. A Nagykanizsát múlták felül fölényesen. A Póta legénység hazai pályán hibátlan és egy győzelemmel nagy lépést tennének az őszi elsőség felé. A vendégek is motiváltak lesznek, hiszen egy bravúrral átvehetnék a vezetést a csoportban. Szoros meccs várható, ahol akár döntetlen is lehet a vége, aminek az UTE örülne a legjobban.

 

ASTERIX ÉRD - UTE
21:00 Érd, Treff Sportcsarnok
A kissé foghíjas érdiek nagy vereségbe szaladtak bele Szombathelyen, így rájuk férne a javítás, de a csoport egyik legjobb csapatát látják vendégül, így ez nehéznek ígérkezik. Az UTE legutóbb a Miklóst vert félgőzzel, így tartja a lépést az előttük állókkal. Most a lilák számára különösen fontos a három pont, hiszen a két közvetlen riválisa egymással játszik, így egy győzelemmel legalább egy helyet előrébb lépnek a tabellán.

 

Pénteken játszották:

HIDEGKÚTI SC – TIHANYI FC 4-5 (3-2)
A vendégek kezdtek jobban, és hamar vezetéshez jutottak, de a folytatás a Hidegkútról szólt. A félidő hajrájára fordítottak is, és a második játékrész elején két góllal is vezettek. A tihanyiak szaladtak az eredmény után, de a játékrész derekán betaláltak, amitől lendületbe jöttek, és két perccel később egyenlítettek, majd nem sokkal később a győztes találatot is megszerezték. A vendéglátók hiába játszottak jól és megérdemeltek volna egy pontot, végül minimális vereséget szenvedtek.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink