Teljes fordulót rendeznek a férfi NBI-ben!
2021.09.26 | 09:46
Teljes fordulót rendeznek a férfi NBI-ben!

Már az ötödik játéknaphoz érkezett a férfiaknál az élvonalbeli bajnokság, ahol most először teljes fordulót rendeznek hétfőn este.

 

VESZPRÉM FUTSAL – TFSE BESTRONG
18:30 Veszprém, Március 15. Sportcsarnok

Az egyetemisták pihentek legutóbb, mert a Mezei elleni meccsük halasztásra került, így volt idejük még többet gyakorolni, készülni, ami rájuk is fér, hiszen nehéz összecsapás elé néznek. A Veszprém döntetlenre végzett legutóbb, ahol az egy pont értékesnek mondható annak ellenére is, hogy másfél percre voltak a győzelemtől a Kecskemét otthonában. Most hazai környezetben az újonc TF ellen ők számítanak az esélyesnek, és ha a megszokott teljesítményt nyújtják, megőrzik otthon a hibátlan mérlegüket. Nagy bravúr lenne, ha a Csernai legények meg tudnák szorítani a Veszprémet.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU – ARAMIS SE
18:30 Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok

A Mezei meccse elmaradt legutóbb a sok hiányzójuk miatt, így volt idejük készülni erre a bajnokira. Az Aramis ugyan nyert az előző játéknapon, de csak a három pontnak örülhettek, a mutatott játéknak nem annyira. Az utolsó pillanatokban szerzett góllal sikerült legyűrni az újonc Kistarcsát. Ha hétfő este nem tudnak ezen javítani, nem sok örömük lesz a mérkőzésben. A Mezei otthonában sokkal jobb játékra és nagyobb koncentrációra lesz szükségük, ha nem csak asszisztálni szeretnének. Ráblék legutóbb elbuktak otthon a Kecskemét ellen, így mindenképpen javítaniuk kell, ha továbbra is a tabella első felében szeretnének tanyázni. Nagy kérdés, milyen keret áll Trencsényi mester rendelkezésére.

 

NYÍRGYULAJ KSE – SG KECSKEMÉT FUTSAL
18:30 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

A Nyírgyulaj vereséget szenvedett a fővárosban, amit csak magának köszönhet. Az Újpest ellen adtak egy félidő előnyt, amit majdnem sikerült kompenzálni a térfélcsere után, de végül sok volt a négy gólos hátrány. Most egy még nehezebb összecsapás vár rájuk, mert a jobb erőkből álló Kecskemétet fogadják. Amiben bízhatnak Matheusék, hogy eddigi hazai meccsüket megnyerték. Még csak egyszer szerepeltek otthon, de azt magabiztosan hozták.

A Kecskemét ugyan nem nyert legutóbb, de értékes pontot szerzett a Veszprém ellen, ahol az utolsó pillanatokban sikerült egyenlíteni. Öreglakiék idén már idegenben végrehajtottak egy bravúrt, nyertek Berettyóújfaluban, és egy újabb sikerrel megerősítenék helyüket az élbolyban. Nem lesz könnyű, de a nagyobb játékerő mellettük szól, míg a hazai pálya a Nyírgyulaj mellett.

 

HALADÁS VSE – ÚJPEST FC-220 VOLT
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok

Mind a két csapat győzelemmel zárta az előző játéknapot. A Haladás hosszú utazás után érkezett Debrecenbe, ahol igencsak meg kellett küzdeni a sikerért. Az egyetemisták jól tartották magukat, de végül Dróthék érvényesítették nagyobb rutinjukat, és vesztett pontok tekintetében beérték a listavezetőt. Az Újpest két különböző arcát mutatta az előző bajnokin a Nyírgyulaj ellen. Az első játékrészben parádéztak és négy góllal vezettek, míg fordulás után érthetetlenül visszaestek, és másfél perc alatt kaptak három gólt, és ellenfelük közel volt a hajrában, hogy az egyik pontot elvigye. Ha a Hali ellen szeretnének jó eredményt elérni, ilyen rövidzárlatok nem férnek bele. Tavasszal a lilák legyőzték a szombathelyieket, igaz akkor a vendégek „B” csapattal álltak fel egy számukra tétnélküli meccsen. Most ha a Juanra-legénység odateszi magát, nem valószínű, hogy pontokat veszítenek Újpesten.

 

KISTARCSA FUTSAL - DEAC
19:30 Gyál, Városi Sportközpont

A pont nélkül álló újonc hazaiak a listavezetőt fogadják, így nagy kérdőjelek előzetesen nem nagyon vannak, ami a győztes kilétét illeti. A Kistarcsa legutóbb közel állt első pontjának megszerzéséhez, hiszen egy perc sem volt hátra az Aramis ellen, mikor 4-4 volt az eredményjelzőn, de végül vereséget szenvedtek. Az egy ponton kívül elveszítették vezetőedzőjüket, Póta Balázst, aki időközben lemondott. Úgy tűnik nem egyeztek a nézetei Kis Jánossal. Az, hogy ki válthatja a kispadon, az egyelőre kérdés.

Ami a másik felet illeti, a Debrecen legutóbb ugyan elveszítette veretlenségét a Hali ellen, de bizonyították, hogy nem véletlenül vannak a tabella elején. Remek meccset játszottak a címvédővel, és ha van egy pici szerencséjük az utolsó pillanatokban, akkor egy pontot otthon tartanak. Ezek ismeretében nem kérdés, hogy Elek Gergő fiai az esélyesek a Gyálon rendezendő összecsapáson. A hazaiak vélhetően nem adják olcsón magukat, de a DEAC megoldhatja ezt a feladatot.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink