Rubeola siker Szegeden
2014.09.24 | 00:00
Rubeola siker Szegeden


UTC Futsal Team - Rubeola FC Csömör: 3 - 4 (2-1)
Szeged, 150 nézõ.
Játékvezetõk:
Viczián Mátyás, Flinta Zoltán.

UTC: Halász - Ondrejó, Bánóczki, Puskás, Mészáros.
Csere: Vasas (kapus), Ferenczi, Balogh, Berndt, Juhász, Polczer.
Vezetõedzõ: Brinszky Adrián.

Rubeola: Varsányi - Józsa, Smeló, Kovács, Jenei.
Csere: Tõsér, Maruzsi, Vadászi, Szabó, Érsek.
Vezetõedzõ: Takó Csaba.

Gól: Smeló (4′, öngól), Berndt (7′), Juhász (39′) ill. Jenei (1′), Smeló (25′), Józsa (29′, 38′)

Sárga lap: Mészáros (23′) ill. Szabó (17′)

Kiállítva: Kovács (Csömör, 30′)

Nem kezdõdött jól a negyedik bajnokija az UTC-nek: Puskásék már az elsõ percben hátrányba kerültek a csömöriekkel szemben, ám ezt az elsõ pár perc után kiheverték Brinszky Adrián tanítványai, és átvették a kezdeményezést a mérkõzésen. Az ötödik percben jött az egyenlítés is, Puskás kapu elõtt keresztben ellõtt labdáját a vendégek csapatkapitánya, Smeló küldte saját kapujába. Sõt, a hetedik percben már itt volt az elõny, Berndt pontos lövése az alsó sarokban kötött ki, 2-1.
Az elsõ félidõben akár tovább növelhette volna elõnyét az UTC, de egy alkalommal a kapufa mentette meg a Rubeolát az újabb kapott góltól, és Varsányi kapus is a helyén volt több lövésnél. Berndt még az elsõ félidõben duplázhatott volna, de õ sem tudott újabb gólt szerezni, egygólos elõnnyel vonulhatott szünetre az UTC.

A második félidõben szinte elsõ lehetõségébõl egyenlített a Csömör, ismét egy saját térfélen eladott labdát követõen Smeló ezúttal az ellenfél kapujába is betalált, 2-2. Majd négy percre rá visszavette a vezetést a Csömör, a kapu elõtt sokkal higgadtabbak, koncentráltabbak voltak a vendégek, így Józsa újra a csömörieket juttatta elõnyhöz. A 30. percben volt talán a meccs kulcsmomentuma: Kovácsot egybõl piros lappal kiállította Flinta játékvezetõ, így két percig emberelõnyben játszhatott az UTC, azonban a lövések tömkelegébõl csak egy kapufára futotta Ondrejónak köszönhetõen. Polczer is elhibázott két ziccert, valahogy nem akart megszületni az UTC harmadik gólja, ellenben Halász kapus félpályánál elpasszolt labdáját Józsa az üres kapuba passzolta, így két perccel a vége elõtt kettõvel ment a Csömör, 2-4.
Juhász még visszahozta a meccsbe a Kertész utcaiakat, de az utolsó egy percben nem sikerült igazi ziccert kialakítania az UTC-nek, így hiába támadtak az egyenlítésért, a negyedik kapott gól véglegesnek bizonyult a mérkõzés szempontjából, így negyedik bajnokiján is pont nélkül maradt az UTC, amely legközelebb majd pénteken a Vasas otthonában lép pályára, 20:30-tól.

Brinszky Adrián: - Természetesen még mindig abban gondolkodom, hogy az õsz rá fog menni arra, hogy keressük a helyünket az NB I-ben, ettõl független úgy érzem, hogy a mai mérkõzésen minden adott volt ahhoz, hogy megszerezzük elsõ gyõzelmünket. Sajnos fegyelmezetlenségünknek, valamint a végjátékban való higgadtságunk hiányának köszönhetõen ez mégsem sikerült. Bosszantó ez a mai mérkõzés, mert meg tudtuk valósítani azokat a szituációkat, amiket meccs elõtt megbeszéltünk, kidolgoztuk a helyzeteket, csak be kellett volt fejezni ezeket. Ha több góllal vezettünk volna a félidõben, akár még egy közönségszórakoztató meccs is lehetett volna, e helyett görcsösen játszottunk.

Érsek Róbert: - Kissé tartalékosan utaztunk Szegedre, de mindenképpen szerettünk volna nyerni. Nem játszottunk jól, de a kontráink jól sikerültek, aminek az eredménye a három pont, ami nagyon fontos volt számunkra. Üröm az örömben, hogy csapatkapitányunk súlyos sérülést szenvedett. Innen is jobbulást kívánunk neki.

forrás: szegedma.hu

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink