Az első félidő után még vezetett, de a második felvonásban három gólt kapva szenvedett vereséget a Ferencvárostól a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.
A Ferencváros elleni hazai találkozóval folytatta a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, s ahhoz, hogy továbbra is életben tartsák felsőházi reményeiket, muszáj volt győzniük a több volt dunaújvárosi játékossal felálló zöld-fehérek ellen. Fehér Zsolt gárdája erősen kezdett, az első percekben egyértelműen irányította a játékot, s Tóth Gyula két védése mellett egyszer a kapufa is segítette a fővárosiakat abban, hogy ne szerezze meg a vezetést a Dunaferr. Az 5. perc végén viszont már nem volt kegyelem, mert Faragó szögletből visszatett labdáját Fridrich vágta laposan a jobb alsóba, előnybe hozva ezzel együttesüket (1-0). A Fradi próbált erősíteni, de a hazaiak játéka tökéletesen működött, s esélyt sem adtak ellenfelüknek arra, hogy egyenlítsenek. A 12. percben Klacsák lőtt nagy helyzetben kapu fölé, majd Horváth Benedek is megtette ugyanezt, így hiába a meggyőző játék, a meccs továbbra is teljesen nyílt volt. A félidő hajrájához közeledve időt kért a Fradi, s ezt követően fel is javultak a vendégek, de Fekete a kapu mellé vágta helyzetét, míg Öreglaki a kapufára, így a szünetre 1-0-s hazai vezetéssel vonultak a felek.

Fridrich gólja nem ért ma pontot! (Kép: Miklán Klaudia)

A második felvonást a Fradi kezdte jobban, s alig telt el egy perc a játékrészből, mikor Bognár révén egyenlített, s hogy a hazaiak helyzete még nehezebb legyen arról Büki gondoskodott, aki a 25. percben szintén bevette az Újvárosi kaput, s innentől már a Dunaferrnek kellett rohannia az eredmény után (1-2). Nagyobb gondot jelentett azonban, hogy ekkor nem igazán találta a fogást ellenfelén Fehér Zsolt együttese, s az első igazán komoly hazai helyzetre a 32. percig kellett várni, mikor Sáhó lövése kerülte el centikkel a kaput. Az egyre keményedő csatában ráadásul nagyon fogyott az idő, Fehér Zsolt négy perccel a meccs vége előtt kért időt, majd rögtön ezután Faragó került ajtó-ablak ziccerbe, de nem tudott élni vele. Három perccel a lefújás előtt Fehér Zsolt Rigó helyett is mezőnyjátékost küldött pályára, ám ebből sem tudott betalálni a Dunaferr sőt, Bognár fél perccel a vége előtt megszerezte második találatát is, így a Fradi elvitte a három pontot Dunaújvárosból, amivel pontszámban beérte vetélytársát a bajnoki tabellán. Dunaferr DUE Dutrade FC – FTC-Fischer Klíma 1-3 (1-0) Városi Sportcsarnok, Dunaújváros Vezette: Farkas Balázs - Tamási Patrik - Deme Rajmund Dunaferr: Rigó – Klacsák, Fridrich, Pál, Sáhó. Csere: Kolompár, Németh P., Dorogi, Faragó, Schnierer, Csányi, Németh L., Horváth. Vezetőedző: Fehér Zsolt. FTC: Tóth – Büki, Öreglaki, Cseri, Bognár. Csere: Bajusz, Rábold, Fekete, Hosszú, Dávid, Gergály, Lőrincz, Jenei. Vezetőedző: Madarász János. Gólszerzők: Fridrich, illetve Bognár 2, Büki