Nyeretlenek csatája a Népligetben!
2020.10.30 | 08:39
Nyeretlenek csatája a Népligetben!

Eredetileg október 30-án teljes fordulót rendeztek volna, de az élet átszabta az eredeti tervet. A DEAC-Kecskemét meccset a vendégek tömeges megbetegedése miatt el kellett halasztani. A forduló rangadóját pedig - Veszprém - Berettyóújfalu - vasárnap játsszák majd az M4 Sport élő közvetítése miatt, amelyet külön beharangozóban vezetünk majd fel.

HALADÁS VSE – ÚJPEST RFC-220 VOLT
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok

Legutóbbi kiütéses sikere után továbbra is a Hali áll az élen. Az előző játéknapon az Aramist verték nagy különbséggel hazai pályán, így önbizalommal telve várhatják a mostani találkozót is. Az Újpest lesz az ellenfelük, akik annak ellenére, hogy az elmúlt fordulóban kikaptak, javuló formát mutatnak. Közel voltak Veszprémben is a pontszerzéshez, ami a végül elmaradt. Légiósaik egyre jobb teljesítményt nyújtanak, így akár nehéz pillanatokat s tudnak okozni Alaszticséknak. A felkészülés alatt megmérkőztek a felek, akkor a Haladás magabiztosan nyert, de ha a lila-fehérek meghatározó játékosai jó napot fognak ki, akkor egy jó meccs kerekedhet ki belőle.
ÉLŐ STREAM

 

ARAMIS SE – DUNAFERR DUE DUTRADE FC
19:35 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

Fontos meccsre kerül sor Budaörsön. Mind a két félnek megvan az esélye, hogy odaérjen a felsőházi rájátszásra, így ez egy igazi hatpontos mérkőzés. Jelenleg az Aramis lépéshátrányban van, de egy győzelemmel megelőzhet mostani riválisát, illetve felzárkózhat a Kecskemétre. Ez persze nem lesz könnyű, főleg hogy az elmúlt fordulókban több vereséget szenvedtek a budaörsiek, ami után még Móga mester is lemondott. Ennek ellenére ő maradt a szakvezető, így az ő feladata, hogy felrázza a társaságot. Ez a kupában sikerült, ahol magabiztosan jutottak tovább. Az Újváros jobb formában vallhatja magát, hiszen az elmúlt három fordulóból kettőt megnyert, bár legutóbb pont nélkül maradt Debrecenben. A pillanatnyi formát tekintve a vendégek talán az esélyesek, de hazai környezetben az Aramis meglepheti ellenfelét.
Futsal Hungary TV

 

FTC-FISHER KLÍMA – NYÍRGYULAJ KSE
20:00 Népliget, Elek Gyula Aréna

Ha valaki a szezon kezdetén azt mondja, hogy az alapszakasz első körének utolsó fordulójában ezen a meccsen két olyan csapat találkozik, akik egy-egy ponttal állnak nyeretlenül, nagy valószínűség szerint kinevetik. Pedig ez a helyzet. Míg tavaly a felek a bajnokság félbeszakadása előtt a dobogóért küzdöttek egymással, addig most a „kiesés” ellen. A mezőnyben ez a két csak áll már csak győzelem nélkül, így nem meglepő, hogy az utolsó két helyen tanyáznak a tabellán. A Nyírgyulaj a Hali ellen szerzett egy pontot, míg a Fradi az Újpest ellen. A Lovas-alakulat legnagyobb problémája a góllövés, a legkevesebb gólt szerezte a mezőnyben, így ennek a javítása lehet a kulcs az első győzelem megszerzéséhez. A Fradi a legtöbb gólt kapta eddig, bár az elmúlt fordulók alapján úgy tűnik, sikerült rendezni a védekezést, ami a legutóbbi játéknapon majdnem ponttal is párosult, minimális vereséget szenvedtek a Berettyóújfalu ellen. Ami rossz hír, hogy a sérültek listájára egy újabb meghatározó játékos felkerült, Horváth Szabolcs személyében. A vendégcsapat helyzete még nehezebb. A Nyírgyulajnál több sérült is akad, akik mellett többen is betegek, így igen foghíjasan utaznak a Népligetbe. Ha így lesz, akkor a Fradi a találkozó esélyese, így az ő nyeretlenségi szériájuk szakadhat meg előbb.
Futsal Hungary TV

Vasárnap rendezik:

BALATON BÚTOR FC VESZPRÉM – MVFC BERETTYÓÚJFALU

Későbbre halasztva:

DEAC – SG KECSKEMÉT FUTSAL

 

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink