NBII Nyugat - Nyert a Cső, botlott a Göcsej
2014.09.24 | 00:00
NBII Nyugat - Nyert a Cső, botlott a Göcsej


CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - DREAM TEAM FUTSAL 11-3 (3-3)
A vendégek legutóbbi meccsen közel álltak pontszerzéshez, és ezen a találkozón is úgy tûnt, hogy van keresnivalójuk, legalábbis az elsõ félidõben. Hiába szereztek többször vezetést a Csõ fiatalok, rendre érkezett válasz, így 3-3 volt az állás félidõben. A szünetben Tóth Szabolcs rendet tehetett a hazai fejekben, mert egy más felfogású csapat jött ki, ami eredményben is meglátszott. Sorra dolgozták ki a helyzeteket, amit nagy számban sikerült értékesíteni, és néhány perc után már nem volt kérdés, kié lesz a három pont. A vendégek kissé feladták és el is fáradtak, így nagyarányú vereség lett a vége.

KORMÁNYÕR SE - BME FC 4-10 (1-5)
A vendégek számítottak a mérkõzés toronymagas esélyesének, de ennek ellenére a hazaiak jól tartották magukat és az elsõ félidõ hajrájáig döntetlen volt az állás. Ekkor érthetetlenül a Kormányõrnél bekövetkezett egy rövidzárlat és szûk két perc alatt 4 gólt kaptak. A 2. félidõben könnyedén játszhatott a BME, és újabb 5 gólt szerezve begyûjtötte a három pontot.

ASTERIX SC-TÖRÖKBÁLINTI FSE 7-8 (3-2)
Nagy küzdelmet és fordulatos játékot hozott a szomszédvárak csatája az éjszakába nyúló mérkõzésen. Az elsõ félidõben jól játszottak az érdiek és hamar két gólos elõnyre tettek szert, amibõl egyet megõriztek szünetig. Fordulás után feltámadtak a vendégek, és megfordítva az eredményt, 4 gólos elõnyre tettek szert. Az Asterix nem adta fel, és felzárkózott egy gólra, de a végjátékban a törökbálintiak voltak higgadtabbak, így övék lett a három pont.

ELTE-BEAC-FRADI FUTSAL-FISHER KLÍMA 5-11 (2-4)
A Fradi számára nehezebb diónak tûnt az ELTE, az elsõ fordulóhoz képest, de mint utóbb kiderült, csak papíron. A zöldek az elsõ percben megszerezték a vezetést, amit nem sokkal késõbb sikerült növelni. a hazaiak csak a félidõ vége felé kezdtek éledezni és két góllal jelezték, nem mondanak le a pontszerzésrõl. Ennek ellenére a Fradi volt két gólos elõnyben a szünetre, mert a félidõ legvégén kétszer is beköszöntek. A második játékrész úgy kezdõdött, ahogy az elsõ végzõdött, Fradi gólokkal. A 2. félidõben kidomborodott a nagyobb játéktudás, és a zöld-fehérek ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A mérkõzés legjobbja a vendégek hetese, Pirik Tamás volt, aki egymaga hat gólig jutott.

SFC - BARÁTI FUTSAL KLUB 2-9
Ismét gyõzött a Baráti Futsal Club az NB II-es futsal bajnokság nyugati csoportjában. Ezúttal idegenben a Siófok csapatát múlta felül 9-2-es arányban a piros mezes alakulat. Az egész mérkõzésen végig fegyelmezetten játszó megyei gárdában még mindig sok a sérült játékos. Ennek ellenére korán megszerezte a csapat a vezetést, és végig kézben tartva az irányítást, magabiztosan gyûjtötte be a három pontot.
"Minden elismerésem a fúké. Bár kicsit tartalékosan álltunk fel, nagy öröm, hogy így is ekkora különbséggel tudtunk nyerni. Remélem jövõhéten hazai pályán is folytatjuk majd ezt a remek sorozatot az Asterix SC ellen" - mondta a Hiba Ferenc a csapat edzõje.
Gõgös Balázs

FEHÉRVÁR FUTSAL-GÖCSEJ SPORT KLUB 2-2
Mind a két fél gyõzelemmel hangolt a rangadóra. Kiegyenlített küzdelmet hozott a mérkõzés, ahol mind a két csapatnak megvoltak a lehetõségei a gólszerzésre, de nem nagyon tudtak élni a helyzetekkel. Az elsõ játékrészben mind9ssze egy vendég gólt láthattak a nézõk. Fordulás után a hazaiak küzdöttek az egyenlítésért, amire 10 percet kellett várni. A folytatásban aztán a vezetés is összejött. A 34. percben megszületett a vezetõ találat, de a fehérváriak sokáig nem örülhettek, mert két percen belül jött a válasz. Az utolsó percekben mind a két együttes megszerezhette volna a gyõztes gólt, de kimaradtak a helyzetek, így igazságos döntetlennel ért véget az összecsapás.

TFSE-AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU 4-0 (3-0)
A TF volt a mérkõzés favoritja, amit egy gyors góllal igazolt is, de a folytatásban elmaradtak az újabb gólok. A következõ találatra több mint 10 percet kellett várni. A szünetben 3-0 volt az állás, és az egyetemisták arra számítottak, hogy ellenfelük majd elfárad a folytatásra és megszórják õket, de nem így lett. A második félidõben mindössze egy helyzetet sikerült gólra váltani. A vendégek kapusa hihetetlenül jól védett, így hiába a rengetek TF lehetõséget, nem jött össze a gólarány javítás. A Póta legénységnek sokkal jobb helyzetkihasználásra lesz szüksége, ha élesebb meccseken eredményesen szeretnének szerepelni.

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink