NBII 1. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő
2014.09.15 | 00:00
NBII 1. forduló, BEHARANGOZÓ, hétfő

Nyugati csoport

GÖCSEJ SPORT KLUB - ELTE-BEAC
19:30 Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok
A hazaiak a csoport egyik favoritjának számítanak. Remekül igazoltak a nyáron, minden feltétel adott a jó szerepléshez. Amennyiben valóban ott akarnak lenni a végelszámolásnál, a hazai meccseket hozniuk kell, így a mostan ELTE ellenit is. A vendégek évek óta stabil tagjai az NBII-nek, de valahogy mindig elmarad a kiugró eredmény. Idén sem várható, hogy odaérnek a dobogóra, de arra mindenképpen alkalmasak, hogy megnehezítsék ellenfeleik dolgát. Most is valami hasonló várható.

BARÁTI FUTSAL CLUB - TFSE
20:00 Gyõrújbarát, Városi Sportcsarnok
Két újonc találkozik hétfõ este. Mind a két csapat több edzõmérkõzést is játszott, aminek az eredményei alapján mind a két félrõl elmondható, hogy számolni kell velük, és akár az élbolyhoz is tartozhatnak a szezon során. A hazaiak idegenben legyõzték a Fradit többek között, míg a vendégek szoros meccset játszottak a BME ellen, és legyõzték az elsõ osztályú Csömört. Kettejük mérkõzésének kimenetelét most még nehéz megjósolni. Talán a pillanatnyi forma dönthet.

FERENCVÁROS-FISHER KLÍMA - KORMÁNYÕR SE
20:20 Budapest, FTC Népligeti Sporttelep
Teljesen átalakult a Fradi, szinte kicserélõdött a keret, így nem lehet tudni, hogy mire lehet képes a megfiatalított Ferencváros. Ellenfelük az a Kormányõr, akikkel tavaly is egy csoportba voltak, és mind a két esetben simán nyertek a zöld-fehérek. Most is a hazaiak az esélyesek, meglepetés lenne, ha a vendégek ponttal vagy esetleg pontokkal távoznának.

AC VILLÁM-GEOBUSZ.HU - FEHÉRVÁR-FUTSAL
20:30 Érd, Treff Sportcsarnok
A Villám felkészülési meccsei alapján hasonló eredmények várhatóak tõlük, mint tavaly, így meglepõ lenne, ha pontot vagy pontokat szereznének a fehérváriaktól. A vendégektõl két meghatározó játékos távozott a nyáron Veszprémbe, így némiképpen meggyengültek, de ha megfelelõ létszámban utaznak el a mérkõzésre, akkor õk az esélyesek.

 

Közép csoport

HÓDMEZÕVÁSÁRHELYI FC - UTE
19:00 Hódmezõvásárhely, Balogh Imsi Sportcsarnok
A Bódi Attila vezette hazaiak most debütálnak, és nehezen kaphattak volna könnyebb ellenfelet, mint az UTE, akik nem képviselnek nagyobb játékerõt a közép csoportban. A vendégek kerete nem nagyon változott a tavalyihoz képest, így nem lehet nagy dolgokra számítani tõlük. Ennek ellenére a rutin inkább náluk van, a kérdés, hogy ez elég lesz e a lelkes hazaiak ellen.

AIRNERGY FC - PAFC-MITRE
19:30 Budapest / Népliget /, Építõk Sportcsarnok
A hazaiak újoncként vágnak neki a bajnokságnak, de a játékosai igen rutinosnak mondhatóak, ami alapján úgy ítéljük meg, õk a találkozó esélyesei. A Piliscsaba kerete nagyjából a tavalyihoz hasonló, így nagy elõrelépés nem feltétlenül várható. A vendégek számára a tisztes helyt állás lehet a cél.

DUNATOURS VÁC FSE - SZTE EHÖK SE
20:00 Vác, Városi Sportcsarnok
Elõzetesen a hétfõi játéknap  rangadójának ígérkezik a találkozó. Tavaly a váciak épphogy lemaradtak a feljutásról, és az élcsapatot sikerült együtt tartani, így jó esélyük van idén is a jó szereplésre. Ellenfelük a szegedi egyetemisták lesznek, akik a nyáron jelentõsen megerõsödtek, mivel az NBI-es szegedi együttestõl sokan átigazoltak. A kérdés csak, hogy a rövid felkészülési idõ alatt mennyire sikerült összerázni az együttest. A hazai pálya a váciak mellett szól, de nem lenne meglepõ, ha a vendégek meglepnék ellenfelüket.

ÚJPEST FC-220 VOLT - GÖDI SE FUTSAL
20:20 Budakalász, MegAréna
Tavaly is egy csoportban volt a két együttes. Az õsz folyamán simán nyertek a lilák, majd tavasszal remiztek a felek. A hazaiak eléggé átalakultak a nyáron, többen távoztak, és a nyári felkészülési meccsekben nem sok örömük volt. Velük kapcsolatosan egyelõre az egyetlen pozitív hír, hogy eljöttek a régi otthonukból - ahol élvezhetetlen volt a játék - és átköltöztek Budakalászra. Az esélyek abszolút egyformák, bármi elõfordulhat.

Vasas Futsal II - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS
20:30 Tököl Városi Sportcsarnok
Mivel a Vasas tavaly feljutott, idén a második csapatuk küzd a másodosztályban. Az aktuális csapatuk játékereje függ a visszajátszók kilététõl. Most, hogy nincs NBI-ben forduló, akár ki tudnak állni igen erõs kerettel is. Ellenfelük az a Tolna lesz, akik tavaly a középcsoportban a középmezõnyhöz tartoztak, és idén szeretnének kicsit elõrébb lépni, amire megvan minden esélyük, hiszen Frank Tamás irányítja náluk nyártól a szakmai munkát, ami garancia lehet az elõrelépésre. A mérkõzésre, ha tippelnünk kellene, hazai gyõzelemre voksolnánk.

Keleti csoport

ENERGIA SC GYÖNGYÖS - NYÍRGYULAJ KSE 
19:00 Gyöngyös, városi Sportcsarnok 
A Gyöngyös igen rapszodikusan teljesített tavaly, és idén sem tudni, melyik arcát fogja mutatni. Képes bárkitõl kikapni és bárkit megverni. Amennyiben elkapják a fonalat, begyûjthetik a három pontot az egyik újonc ellen. A Nyírgyulaj több kiváló futsal játékost csábított magához a holt szezonban a DEAC-tól, többek közt a gólerõs Berecz Zsoltot, akik meghatározó tagjai lehetnek az együttesnek. A kérdés, hogy a többiek mennyire tudnak felnõni melléjük, akik elsõ szezonjukat kezdik meg a futsal bajnokságban.

KINCSEM LOVASPARK SE - CSENGER
19:30 Nagykáta, Városi Sportcsarnok
A hazaiaknál múlt héten történt tragédia beárnyékolja a szezon kezdetet. Jelenleg a mérkõzés háttérbe szorul a kátaiaknál. Elnökük elvesztése megviseli õket, de amennyiben tudják magukat függetleníteni, õk a mérkõzés esélyesei. Többen eligazoltak a nyáron a kiesést követõen, de a csapat régi, meghatározó magja együtt maradt, akik NBII-ben igen sikeresen szerepelt az elõzõ években. A Csenger elsõ bajnokijára készül, ami nem ígérkezik könnyûnek a rutinos hazaiak ellen.

RTK-VASLÓ - DEAC 
20:00 Budapest, Újlak u. Általános Iskola
A debreceniek nem elég, hogy kiestek az elsõ osztályból, több meghatározó játékosukat is elveszítették, de még így is õk az esélyesek, az újonc pesti csapat ellen. A hazaiak számára ez lesz az elsõ bajnoki mérkõzés, és kérdés, mennyire tudják felvenni a versenyt a rutinosabb ellenfelükkel. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek sikerével zárulna a találkozó.

MMSZ SE - REAC SISE FUTSAL
20:30 Tápiószentmárton, Városi Sportcsarnok
A hazaiak jelentõsen megerõsödtek a tavalyi évhez képest, így nagyobb reményekkel vághatnak neki a bajnokságnak, mint az elmúlt idényben. Ideális ellenfelet kaptak, hiszen egy újonc együttest látnak vendégül, ahol kihasználhatják, hogy ellenfelük elsõ mérkõzésére készül. A rákospalotaiakról nem sok információ áll a rendelkezésre, így nem tudni, mire lesznek képesek. Hétfõ késõ este okosabbak leszünk már.

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink