Magyar Kupa 3. forduló
2011.11.09 | 00:00
Magyar Kupa 3. forduló

Magyar Kupa 3. forduló

Elkészült a 3. forduló párosítása. 5 NBI és 3 NBII csapat volt érdekelt a sorsolásnál. Az elsõ két körtõl eltérõen már nem egy találkozón dõl el a továbbjutás, hanem oda-visszavágós rendszerben derül ki a továbbjutó kiléte. A legnehezebb dolga az NB II-es Rákosmentinek lesz, akik a címvédõvel találkoznak. Mellettük talán a Csõ kapta még a legnehezebb ellenfelét, míg a maradék két párharc kiegyenlítettnek tûnik.
Az elsõ találkozók idõpontja: november 30.


Rákosmenti FC - RÁBA ETO
A legnehezebb ellenfelet vitathatatlanul a XVII. kerületi fiatalok kapták a Gyõr személyében. Vérmes reményeik nem lehetnek, de egy jó erõfelmérõ lehet a számukra. Az ETO az elõzõ forduló rangadója után könnyebb csapattal csaphat össze.

Gyurcsányi Zsolt, Rába ETO: - Az elõzõ körben mi kaptuk a legnehezebb ellenfelet, amit most visszaadott a sors. Papíron a legkönnyebb ellenfelet kaptuk, de ez nem azt jelenti, hogy lebecsülnénk a Rákosmenti együttesét. Számunkra teljesen ismeretlen együttes. Annyit tudunk róluk, hogy fiatal, szervezett csapat. Természetesen, nem lehet más célunk, mint a továbbjutás.


Üllõ FC Csõ-Montage - MVFC Berettyóújfalu
A Csõ az elsõ két körben könnyed gyõzelmet aratott, de most „belehúztak" a Berettyóújfaluval. Nem ígérkezik könnyû feladatnak az egyre jobb formába lendülõ Mezei legények ellen a párharc. A továbbjutásra a Berinek van nagyobb esélye, de Szalayékat sem lehet leírni.

Trencsényi János, Mezei-Vill: - A Csõ Montage sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat, így nem szabad ez alapján megítélni õket. A bajnokságban még nem játszottunk velük, 2 hét múlva megyünk hozzájuk, abból a meccsbõl majd okosabbak leszünk. Az hogy idegenben kezdünk, számunkra kedvezõbbnek tûnik, mintha hazai környezetbe lenne az összecsapás. Papíron mi vagyunk az esélyesebbek, de ezt a pályán kell bizonyítanunk. Nyerni szeretnénk mindkét találkozón.


Ferencvárosi TC - ÚTC Junior Sport
A Fradi eddig nem járt szerencsével a sorsolásoknál. Most is elsõ osztályú ellenfelet kapott. Az elõzõ két körben sem a zöld-fehérek számítottak az esélyesnek, de kiharcolták a továbbjutást, igaz most már a döntetlen nem feltétlenül lesz elég. A Szeged szempontjából eddig nem sok mindent kellett tenni, hogy idáig eljussanak. Az elsõ fordulóban könnyedén verték az NBII sereghajtóját, míg az elõzõ körbõl játék nélkül mentek tovább. Most komolyabb teljesítményre lesz szükség, ha ott szeretnének lenni a legjobb 4 közé

Machalek Attila, Ferencváros: - Úgy érzem, kaphattunk volna könnyebb és nehezebb ellenfelet is. Egyedüliként eddig minden fordulóban elsõ osztályú csapatot kaptunk, és még versenyben vagyunk, így azt gondolom, hogy ugyan annyi esélyünk van a Szeged ellen, mint a MAFC vagy akár a Vasas meccs elõtt. Sokakkal ellentétben mi örülünk, hogy hazai pályán kezdhetünk. Szeretnénk egy olyan eredményt elérni, amivel reális esélyünk lehet a visszavágón kiharcolni a továbbjutást. Ha felépülnek sérültjeink, akkor erre reális esélyt látunk.


1.FC Veszprém - Nagykáta SE Futsal Káta GSM
Mind a két együttes esélyesebbnek tûnõ, NB I-es csapatot gyõzött le az elõzõ körben, így nem mondhatni, hogy érdemtelenül jutottak el idáig. Ebben a párharcban kiderül, mekkora a különbség az elsõ és másodosztály között. Mindegy melyik csapat lesz a továbbjutó, nagy fegyvertény, hogy eljut a legjobb 4 közé.

Marosi Gábor, Nagykáta: - A Gyõrt és a Berettyóújfalut szerettük volna elkerülni. Ez sikerült. Nem ismerjük ellenfelünket, de tisztában vagyunk vele, hogy a Veszprém egyedüliként veretlen az NB II-ben és vezeti a nyugati csoportot. Az elõzõ körben nem mi számítottunk az esélyesebbnek és bravúrral túljutottunk a Debrecenen. Most talán mi érezhetjük magunkat esélyesebbnek. Remélem az elsõ meccsre, Veszprémbe is sok szurkoló kíséri el a csapatot, és olyan eredményt érünk el segítségükkel, amivel jó esély van hazai pályán a továbbjutásra.

 


 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink