Kiskunfélegyházán játsszák a forduló rangadóját
2014.10.31 | 00:00
Kiskunfélegyházán játsszák a forduló rangadóját
Nõi NB I: Kiskunfélegyházán játsszák a forduló rangadóját

 

A nõi NB I. 7. fordulóját rendezik a hétvégén. A Hajdúböszörményben nagy csatában diadalmaskodó Astra HFC-re ezúttal is nehéz összecsapás vár az egyre inkább formába lendülõ DVTK-Vénusz ellen, a trónfosztásra készülõ és a héten alaposan megerõsített Rába ETO a HTE ellen tarthatja otthon a pontokat, míg a Tolna-Mözs és a BME pontvesztése a forduló szenzációjának minõsülne.

 

Nõi NB I, 7. forduló

 

Astra HFC - DVTK-Vénusz
November 1., szombat, 12 óra, Kiskunfélegyházi Sportcsarnok

Mi ezt az összecsapást gondoljuk a hétvége rangadójának, mivel két bombaformában lévõ csapat találkozik egymással. Az Astra bármely magyar csapat ellen esélyesnek számít azonban nagy hibát követnek el Szabó Bogiék ha lebecsülik a Sárréti alakulatot . A diósgyõriek ugyanis a gyengébb bajnoki rajt után fokozatosan magukra találtak és már karnyújtásnyira vannak a dobogótól, sõt egy bravúrgyõzelemmel az elsõ helyre is lenne esélyük. A realitás azonban az, hogy az Astra nagy csatában, hazai környezetben otthon tartja a bajnoki pontokat.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Astra-siker

 

Rába ETO - Hajdúböszörményi TE
November 2., vasárnap, 15 óra 30, Gyõrszentiváni
Sportcsarnok

A forduló mérkõzésének gondoltunk azonban Kaján Zsanett és a többi MTK játékos leigazolásával a Rába ETO-tól elvárható lenne, hogy magabiztos gyõzelmet arasson. A gyõriek táborában hatalmas örömet okozott az új szerzemények  megszerzése és mivel az ETO eddig is a remek közösségérõl volt híres így Jakab Rékáék biztosan tesznek róla, hogy gyorsan beilleszkedjenek a napokban megszerzett játékosok. Hajdúböszörményben helyükön kezelték az eddigi eredményeiket és a honlapjukon közzétették, hogy újonc csapatként a 3-4. hely megszerzése a céljuk ami reálisnak tûnik figyelembe véve a többi csapat játékerejét. Nagy meglepetés lenne ha a megerõsített Rába ETO otthonából ponttal távozna a Böszörmény, amely ezuttal is nélkülözni fogja a lábadozó Papp Dórát.

A futsal-hungary tippje: háromgólos Rába ETO-siker

 

ELTE SE - Tolna-Mözs
November 2., vasárnap, 16 óra 20, BEAC Sportcsarnok

Az ELTE az Univerzum ellen bebizonyította, hogy képes a bravúrra, de véleményünk szerint a Tolna ellen maximum a tisztes helytállás lehet a célja figyelembe véve a két állomány közti különbséget. Frank Tamás irányításával ugyan nem remekelnek a bajnokságban Varga Adélék de a mutatott formájuk egyre jobb és ha az egyéni hibák számát csökkentik akkor bizakodhatnak a szebb folytatásban.

A futsal-hungary tippje: négygólos Tolna-siker

 

BME FC - Univerzum
November 2., vasárnap. 18 óra 30, MAFC Sportcsarnok

A BME kötelezõ gyõzelem elõtt áll, figyelembe véve, hogy a vendégek ebben a bajnokságban eddig rendkívül gyengén szerepelnek. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy az Univerzum a magyar nõi futsal egyik legeredményesebb múltú egyesülete, így semmiképpen sem esnénk abba a hibába, hogy leirjuk õket, hiszen ahol olyan kvalitású edzõt alkalmaznak mint Jávor István ott elõbb vagy utóbb az eredményességgel sem lesz probléma. Amennyiben nem borul a papírforma Gyõrben akkor gyõzelme esetén a BME pontszámban utolérheti a HTE-t és nagyon közel lenne a harmadik helyhez ami tovább fokozhatja a hazaiak harci kedvét.

A futsal-hungary tippje: háromgólos BME-siker

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink