Fölényes Fradi siker a Népligetben!
2021.04.20 | 20:09
Fölényes Fradi siker a Népligetben!

Fontos mérkőzésre került sor a Népligetben, hiszen nagyon sűrű a mezőny az alsóházban, így minden pontnak hatalmas jelentősége lehet a végelszámolásnál. A Fradi várhatta kedvezőbb helyzetből a meccset, hiszen az első helyen állt, míg az Aramis csak a Dunaferrt tudta maga mögött a tabellán. Eltiltott és komolyabb sérült egyik oldalon sem volt, így a legjobb kerettel vághattak neki a felek a mérkőzésnek.

FTC-FISHER KLÍMA – ARAMIS SE 6-0 (3-0)
Népliget, Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Kovács G., Wittner, Ibriksz

FTC: Tóth – Horváth, Németh, Fekete, Hosszú
Cserék: Nyerges – Büki, Sámson, Rábold, Öreglaki, Cseri, Panyi, Bognár, Östör
Vezetőedző: Machalek Attila

Aramis: Vámosi – Harnisch, Bita, Gál, Boznánszky
Cserék: Soós, Molnár – Moga, Fülöp, Temesi, Sáhó, Keresztury, Papp, Jenei
Vezetőedző: Moga Loránt

Gólszerzők: Bognár (3), Büki (2), Fekete

A hazaiak számítottak az esélyesebbnek és ennek megfelelően alakult a játék képe. A Fradi birtokolta lényegesen többet a labdát és helyzeteket is kialakított, de az első igazi nagy lehetőség az Aramis előtt adódott. Ahogy telt az idő, érett a hazai gól és a játékrész derekán egy szabadrúgást követően Bognár meg is szerezte a vezetést. 1-0 A gól után lendületben  maradtak a népligetiek és egy gyönyörű támadás végén Büki tálalt ismét Bognár elé, aki megint csak nem hibázott. 2-0 A vendégek gondjainak ekkor még nem volt vége, mert egy szögletből Büki volt eredményes, egy közeli fejessel. 3-0 A félidő hátralévő részében a vendéglátók levitték a kapust és eldugták a labdát, így az eredmény már nem változott.

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, de nem tudtak túljárni Tóth Gyula eszén, ami meg is bosszulta magát. A 24. percben eldőlt végképp az összecsapás. Büki kapott egy ajándék labdát az ellenféltől, amit okosan elpasszolt a hosszú alsóba. 4-0 A kapott gólból még fel sem ébredtek a budaörsiek, jött az újabb találat. Bognár iramodott meg egy labdaszerzés után, majd váratlan lövése utat talált Vámosi kapujába. 5-0 Ezután Moga mester vészkapus játékra váltott. Egyrészt hátha többet van náluk a labda, másrészt hátha sikerül szépíteni. Mint utóbb kiderült, az öt a négy sem hozta meg a várt eredményt, mert így sem nagyon sikerült veszélyeztetni a Fradi kapuját. A hajrában aztán Bükiék is levitték a kapust és nekik lényegesen jobban sikerült ez a játékhelyzet, mert Fekete révén újabb gólt jegyeztek, beállítva a 6-0-ás végeredményt.

Ezúttal a Fradi nagyon koncentrált, kreatív játékot mutatott, amivel az Aramis nem tudott mit kezdeni. A hazaiak ezzel a győzelemmel bebiztosították NBI-es tagságukat, míg az budaörsiek nehéz helyzetben vannak. A második körben legalább három győzelemre lesz szükségük, ha nem szeretnének kiesni.

Machalek Attila, FTC: - A szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk, mind támadásban, mind védekezésben. Ez jó kapusteljesítménnyel és  helyzetkihasználással is párosult. Reméljük, a következő két meccsre is átmentjük ezt a formát és eredményesek tudunk lenni!

Moga Lóránt, Aramis SE: - A játék minden elemében fölénk nőtt a Fradi ezen a mérkőzésen. Ilyen arányban is megérdemelten nyert és gyűjtötte be a három pontot, gratulálok nekik.

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink