Fájó pontokat veszített a Berettyóújfalu
2021.05.01 | 08:02
Fájó pontokat veszített a Berettyóújfalu

Igazságosnak mondható döntetlennel zárult az SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu összecsapás a felsőházi rájátszásbanés ezzel megszerezte ebben a szakaszban az első pontját Koós Károly együttese, a Berettyóújfalu viszont hátrányba került a rájátszás első helyéért vívott harcban a Haladással szemben-

Bátor, jó értelemben vett agresszív játékkal kezdett az SG Kecskemét Futsal együttese a korábban a Bajnokok Ligáját is megjárt Berettyóújfalu otthonában. Kiegyenlített küzdelem folyt a játékrész zömében, nagyobb lehetőségei a hazai együttesnek adódtak, ám Rigó rendre hárítani tudott, vagy a védelem blokkolt. A félidő derekán Nagy Dániel került óriási helyzetbe, ám lökete a jobb kapufa mellett suhant el végül. MVFC időkérés után sem bírtak egymással a felek, majd a 15. percben Mánya szabadrúgásába tette bele a lábát Gavrilovic a kapu előterében, és a játékszer utat talált kis szerencsével a hálóba, 0-1. Nagy nyomást helyezett a kecskeméti kapura a Berettyóújfalu, ám komolyabb akció már nem bontakozott ki, így egygólos SG Kecskemét Futsal előnnyel mehettek szünetre a felek.

Alig kezdődött el a második felvonás, és egy Rigó által feldobott labdából Kulcsár tudta növelni a kecskemétiek előnyét, 0-2. A sokkból felébredő hazaiak aztán felpörgették játékukat, ám fölényük meddőnek jó darabig bizonyult. Egy véleményes szabálytalanság után a 28. percben Sidnei állhatott a labda mögé, és higgadtan a jobb felsőbe vágta a büntetőt, 1-2. Óriási erőket mozgósított az MVFC, hogy kiegyenlítsen, a hírös városiak pedig kontrákból veszélyeztettek. Létszámfölényes játékra váltott a Berettyóújfalu, és egy középre betett labdát Nagy Imre tudott bepörgetni a kecskeméti kapuba három minutummal a vége előtt, 2-2. Tovább erőltette a korábban sikeres taktikát az MVFC, ám majdnem ráfáztak, de Ristic egészpályás tekerése végül nem jutott a hálóba, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal 2-2 (0-1)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Vezette: Szilágyi – Takács Á – Goneth

MVFC: Mezei – Horváth N, Nagy I, Szabó P, Takács Z
Csere: Sándor, Diece, Rézműves, Kártik, Sidnei, Nagy D, Sipos, Alvarito
Edző: Sergio Mullor Cabrera

SG Kecskemét: Rigó – Klacsák, Mánya, Sallai, Kulcsár
Csere: Tombácz, Gavrilovic, Móra, Ristic, Simic, Kovács Á, Récsei, Scherban
Edző: Koós Károly

Góllövők: Sidnei 28’, Nagy I 37’, illetve Gavrilovic 15’, Kulcsár 22’

Koós Károly vezetőedző értékelése: - Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a pontszerzést, kicsit sajnálom, hogy nem három lett belőle, de ha előzetesen azt mondják, hogy Berettyóújfaluból hozunk el egy pontot, akkor aláírom. A korábbi fájó vereségek után is megmutattuk, hogy milyen karaktere van az együttesnek, és hogy nem a szerencse repített minket a felsőházba. Igazi csapatként küzdöttünk, büszke vagyok a fiúkra! Megmaradt az esélyünk, hogy az utolsó két fordulóban kiharcoljuk a negyedik helyet, és éremért játszhassunk. Ehhez a mai napon bemutatott játékot kell produkálnunk a folytatásban is!

  

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE - MVFC Felső-házi rájátszás - stream
2021.05.17 | 12:55
Tolna-Mözs - DEAC Bajnoki döntő 2021 4. mérkőzés
2021.05.16 | 11:37

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.04.14 | 01:24
2021.04.13 | 07:34
2021.04.06 | 15:45
Férfi válogatott
2021.04.04 | 22:45
2021.03.11 | 08:14
Férfi válogatott
2021.03.08 | 13:51
Támogatóink

Partnereink