DF Renalpin - FC Veszprém 0-0
2014.09.30 | 00:00
DF Renalpin - FC Veszprém 0-0

DF Renalpin - FC Veszprém 0-0
Dunaújvárosi Sportcsarnok, Vezette: Takács Z. - Baghy - Rábel A.

DF Renalpin: Rigó - Szabó G, Schrancz, Fekete R, Szente
Csere: Juhász P, Huber, Németh T, Aradi, Szauter, Nagy A, Czár, Apatini, Nagy R.
Edzõ: Baranyai Pál

FC Veszprém: Sárdi - Bényi, Németh P, Bánfalvi, Vas Á
Csere: Reveland, Finta, Tatai, Boromisza D, Gulyás, Tar, László
Edzõ: Madarász János

Nem mindennapi eredménnyel ért véget a DF Renalpin FC futsal csapatának bajnoki mérkõzése a sportcsarnokban tegnap este. A hazai csapat kapott gól nélkül zárta az idei szezonban még hibátlan Veszprém elleni csatát, de a túloldalon is érintetlen maradt a kapu - mégis küzdelmes, nagy meccs volt!

A negyedik bajnoki forduló elõtt Madarász János, a veszprémiek edzõje arról beszélt, biztos benne, hogy az újonc újvárosiak bizonyítani szeretnék, jobb sorsra érdemesek. Ráadásul a házigazdákat egykori csapattársa, Baranyai Pál irányítja, régi barátjával néztek farkasszemet.

Igazán nehéz csata várt hétfõn este fél nyolctól a DF Renalpin FC futsal csapatára - azt a veszprémi alakulatot látta vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, amely mindhárom idei bajnokiját megnyerve állt a tabella második helyén. A hazaiak ennek ellenére is a gyõzelmet célozták meg az összecsapáson, ám a találkozó elején nagyon bekezdett a vendégcsapat, mely percekig kapuja elé szorította a Renalpin játékosait, akik erejét ekkor egyértelmûen a védekezés kötötte le.

A FCV kissé fásultnak tûnt, hiányzott játékából az igaz átütõ erõ. Rendre eljutott az ellenfél kapujáig, azonban a labdát nem sikerült átpasszírozni a gólvonalon.
A bakonyiak alaposan próbára tették az újvárosiak kapusát, Tatai, Finta, Gulyás is többször került nagy helyzetbe, de a hazai hálóõr biztosan állta a sarat. Sárdi Máténak is be kellett mutatnia több bravúrt, hogy megmentse a góltól csapatát, és õ is kimagaslóan teljesített.

A játékrész hajrájában Nagy Attila révén majdnem sikerült megszereznie a vezetést, ám a DF játékosának hiába sikerült már a kapust is átvernie egy szóló végén, a kapufát találta el ziccerben, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok. A térfélcserét követõen sem sokat változott a játék képe: nyomott a Veszprém, de a dunaújvárosi kontrákban lényegesen több volt a veszély, mint az ellenfél támadásaiban, így egy pillanatig sem unatkozhattak a meccsre kilátogató hazai drukkerek.

 Az idõ múlásával egyre nyíltabb lett a játék, mindkét gárda egyértelmûen a gyõzelemre törekedett, ám hiába az oda-vissza játék, a nagy helyzetek, egyik oldalon sem tudtak kapuba találni a játékosok, így a kiélezett, nagy csata döntetlennel ért véget. A DF Renalpin gárdája így is büszke lehet teljesítményére, hiszen egy remek csapatot sikerült pontvesztésre késztetni, ám a kihagyott hazai ziccerek miatt mégis lehet egy kis hiányérzete a dunaújvárosi drukkereknek, s játékosoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink