A Tiszaföldvár fordul az élen
2022.11.17 | 09:26
A Tiszaföldvár fordul az élen

Az NBII alapszakasz feléhez érkeztünk, és meglepetésre a keleti csoport élén az újonc Tiszaföldvár áll, akik döntetlenre végeztek a Csenger ellen. A forduló másik rangadóján a Kincsem otthon szaladt bele nagy pofonba a Maglód ellen. A Miskolc újabb győzelmével elkerült az utolsó helyről.


NBII keleti csoport, 11. forduló:


TISZAFÖLDVÁR SE - CSENGER FUTSAL 3-3
A Csenger négy győzelmet aratott az elmúlt négy fordulóban, igaz ebből kettőt játék nélkül, de bizakodva várhatta a rangadót. A Földvár az előző játéknapon hosszú idő után kikapott Kistarcsán, így mindenképp javítani szeretett volna. A találkozó egy gyors gólváltással kezdődött, de a vendégek irányították a játékot. A hazaiak remekül védekeztek és gyors kontrákat vezettek, amiből a félidő közepén megszerezték a vezetést. Ezután hosszú gólcsend következett és az újabb találatra egészen a hajráig kellett várni. A Tiszaföldvár megduplázta előnyét és úgy tűnt, ez elég lehet a győzelemhez, de a Csenger nem így gondolta. A Szilágyi legénység remekül hajrázott és két szép góllal kiegyenlített, így az egyik pontot megmentette. A döntetlen ellenére a Földvár megőrizte első helyét és ők várhatják a második kört az élről, ami újoncként különösen nagy dolog.

 

KINCSEM FUTSAL - MAGLÓDI TC 0-8 (0-1)
Rangadót rendeztek Tápiószentmártonban, de a vége nagyon sima vendéggyőzelem lett. A Kincsem próbálta meglepni ellenfelét és az első perctől kezdve vészkapus játékkal próbálkozott. A maglódiak jól alkalmazkodtak a helyzethez, hiszen a hazaiak nem tudtak betalálni, nem úgy a vendégek, akik a szünet előtt megszerezték a vezetést. A fordulás után tovább erőltették az öt a négyet a Kincsemesek, de többször eladták a labdát, amiből újabb gólokat kaptak, ami meg is pecsételte a sorsukat. A hátrány tudatában tovább erőltette a vendéglátó a vészkapust, de újabb gólokat kapott belőle. A Maglód kapusa is kétszer eredményes volt, és végül kiütéses győzelmet arattak.

 

VS DUNAKESZI - KISTARCSA FUTSAL 6-1 (6-1)
A Kistarcsa az előző fordulóban legyőzte a listavezető Földvárt, és úgy tűnt, elindulhat felfelé, de nem így történt és sima vereséget szenvedtek. A Dunakeszi remek első félidőt produkált, és már 10 perc után négy góllal vezetett. A vendégek tudtak ugyan szépíteni, de a Keszi tovább növelte az előnyét szünetig, így már ekkor eldőlt a találkozó. A fordulás után visszavettek a csapatok, így újabb gól nem esett. Könnyed győzelmet arattak Temesiék és már csak két pontra vannak a felsőháztól.

 

NYÍRSÉG SC - DAFC SZEGED 4-7 (1-3)
Tovább tart a Nyírség negatív szériája. Három vereséget követően abban bíztak, hogy hátha hazai pályán tudnak javítani. A Szeged viszont hamar tudatosította ellenfelében, hogy a három pontért jöttek és három perc alatt két gólt is szereztek, amit nem sokkal később még eggyel megtoldottak. A folytatásban a nyírségiek szépítettek, de a vendégek nem adták ki a kezükből az irányítást és fordulás után tovább növelték az előnyüket és magabiztos győzelmet arattak. A Nyírség újabb vereségével visszacsúszott az utolsó helyre.

 

MEAFC MISKOLC - GYULAHÁZAI FUTSAL 7-2
A felszállópgban lévő Miskolc győzelmi eséllyel lépett pályára a Gyulaháza ellen. A vendéglátók hazai pályán egyre jobb teljesítményt nyújt, így nem volt meglepő, hogy mostani ellenfelét is könnyedén legyőzte. Két gyors találattal megalapozták a mérkőzést, majd újabb gólokkal tovább növelték az előnyüket. A gyulaháziak a második játékrészben egy duplával visszahozta a reményeket, de a hajrá ismét a vendéglátóé volt, és a négy gólt szerző Bodnár vezérletével begyűjtötték a három pontot és a szezon folyamán először nem az utolsó helyen állnak a tabellán.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink