A kis Hali megtartotta első helyét, a Gyöngyös pontszámban odaérhet
2020.10.19 | 07:42
A kis Hali megtartotta első helyét, a Gyöngyös pontszámban odaérhet

Pénteken Szombathelyen megkezdődött az NB II 6. fordulója, aznap már beharangoztuk a Nyugati csoportot, most jöjjön Kelet, ahol csupán három mérkőzést rendeznek meg hétfőn. A két elhalasztott mérkőzésből az egyiket a listavezető Kistarcsa játszotta volna, így a jelenlegi első számú üldöző, a Gyöngyös beérheti pontszámban.

PÉNTEK, NYUGAT

HALADÁS VSE II – BAK 8-5 (2-4)
Gól
: Vatamaniuc-Bartha (2), Puhr, Kovács, Németh, Papp (2), Szakasics, ill. Tóth, Csanády (3), Temesi

Az újonc BAK teljesítményére eddig főként a felkészülési meccsei és a TF elleni, pontszerzéssel végződő szezonrajtja miatt kaphattuk fel a fejünket, azóta viszont nem igazán találja a formáját. Ezúttal az eddig százszázalékos Haladás II. otthonába látogatott, és a második félidő elejéig úgy tűnt, most sikerül egy újabb nagy bravúrt aratnia. Mert bár Vatamaniuc-Bartha Dávid kétszer is előnyhöz juttatta a hazaiakat (és ezzel átvette a vezetést a góllövőlistán), a vendégek előbb Tóth Gábor, majd Csanády Péter révén egyenlítettek. Temesi Norbert találatával aztán a vezetést is átvette a BAK, Csanády pedig lőtt még egyet, sőt a szünet után újabb gólt szerzett, ezzel már mesterhármasnál járt. Ekkor 5-2-re vezettek a vendégek, ám a kis Hali átállt az öt a négyre és Puhr Bálint, majd Kovács Máté révén visszajött a meccsbe. A 28. percben Tóth tört a hazai kapu felé, Vatamaniuc-Bartha hátulról buktatta, a rendkívül sportszerű meccsen ez viszont fordulópont volt, 4-6-os előny helyett a kék-feketék sérülés miatt elvesztették még egy mezőnyjátékosukat, így már csak hatan maradtak, a szombathelyiek pedig ezt kihasználták. Németh Benjamin és Papp Zsombor révén megfordították a meccset, majd a BAK állt át az öt a négyre, a kontrákból pedig Papp és Szakasics Balázs góljával végül 8-5-re nyertek, így a hétfői eredményektől függetlenül továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a Nyugati csoportot.

HÉTFŐ, KELET

CSENGER FUTSAL – MAGLÓDI TC
19:00
Csenger Városi Sportcsarnok

A Csenger egy győztes és egy vesztes meccs után bravúros döntetlent ért a Kartal ellen, legutóbb pedig legyőzte a Kincsemet, ezzel a negyedik pozícióba lépett. A vendégek egy győztes meccs után két iksszel folytatták, legutóbb a Kartal elleni rangadót nyerték meg, ezzel pedig a dobogóra kerültek. Így a forduló egyik rangadójáról beszélünk, amin alapból egy hajszállal a Maglódot látnánk esélyesebbnek, de mivel a mérkőzést Csengeren játsszák, könnyen lehet, hogy Szilágyi Sándoréké lesz a három pont. Kiváló találkozóra van kilátás!

KARTAL SE – USE NYÍRSÉG FC
19:00
Kovács László Sportcsarnok

Az előző szezont első helyen záró Kartal 2020/2021-es szezonja eddig közel sem az igazi. Két döntetlen és egy győzelem után Bánfalvi Balázsék legutóbb rangadót veszítettek a Maglóddal szemben. Eközben az újonc Nyírség négy vereséget követően megszerezte első győzelmét az MVFC-Berettyóújfalu II ellen. A két csapatot így csupán két pont (vesztett egységek tekintetében öt) választja el egymástól, ennek ellenére meglepetés lenne, ha nem szerezné meg szezonbeli második győzelmét a Kartal.

ENERGIA SC GYÖNGYÖS – NYÍRBÁTORI SC
19:00
Gyöngyösi Sportcsarnok

Ezen a mérkőzésen is kiváló összecsapásra számíthatunk! A Gyöngyös az első fordulóban kikapott, azóta viszont négy meccsen három győzelem és csupán egy döntetlen a mérlege. Ezzel jelenleg a második pozícióban van, és mivel a Kistarcsa meccsét elhalasztották, pontszámban beérheti az éllovast. A Nyírbátor szezonkezdete remek volt, megnyerte az első két találkozóját, a múlt héten viszont nagyon kikapott a Kistarcsától. Most itt a lehetőség javítani, ha sikerül, vesztett pontok tekintetében egyre feljön a listavezetőhöz.

A Nyugati csoport meccseiről ide kattintva olvashat!

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink