A Fradi-Corvinus lehet a forduló meccse
2015.09.28 | 11:44
A Fradi-Corvinus lehet a forduló meccse

  Keleti csoport

 5

A Szeged eddig azt hozza, amire számítani lehetett tőlük. Könnyedén nyertek az első játéknap, majd legutóbb egy nehéz idegenbeli rangadón gyűjtötték be a három pontot Gyöngyösön. Most is valami hasonlóra készülhetnek, hiszen a DEAC otthonában senki nem mehet biztosra. A Kincsem is megszenvedett a győzelemért. A DEAC legutóbb javított, de most az egyik legnehezebb ellenféllel találkoznak a keleti csoportban. Az esélyek a vendégek mellett szólnak, bravúr lenne a debreceniektől a pontszerzés.    

7

A Gyöngyös eddig pont nélkül áll a tabellán, ami némileg meglepő, bár az is igaz, hogy két jó csapattal találkozott. Ellenfelük az eddig hibátlanul álló Mezei-Vill lesz, akiknél az eddigi sikeres szereplésbe belejátszik, hogy NBI-es szünet lévén több visszajátszójuk is akad, akik által jelentősen megerősödtek. Most hogy folytatódik az élvonalbeli bajnokság, kiderül, hogy a vendég fiatalok mire lesznek képesek. A hazaiaknak jó esélyük van az első győzelmükre.    

6

Eddig egyik fél sem szerzett pontot, de míg a REAC közel volt a sikerhez, addig a Nagykátát kiütötték. A vendégek eddig egy bajnokin vannak túl, ahol nagy pofonba szaladtak bele. Most sem sok jóra számíthatnak a rákospalotaiak ellen, akik első győzelmükre készülnek. Nehéz elképzelni, hogy elmarad a REAC sikere.    

8

A Nyíregyháza eddig csak a halasztásban jeleskedett, így igazából nem tudjuk, hogy mire képes. Egy biztos, nagy terveket szövögetnek. Első meccsükön nem lesz könnyű ellenfelük, hiszen a Csenger a keleti csoport meghatározó csapatává nőtte ki magát. Eddig kettőből kettőt nyertek, legutóbb a Kastélydombot verték magabiztosan hazai környezetben. A vendégek egyébként nem az ismeretlenbe utaznak, a felkészülés során találkoztak mostani ellenfelükkel, és akkor a Nyíregyháza diadalmaskodott. Jó mérkőzésre van kilátás.    

2

A Gödöllő eddig egyszer lépett pályára, ahol magabiztosan nyert, míg a Maglód már két bajnokin van túl. Egy győzelem mellett legutóbb kikaptak, igaz igen tartalékosan utaztak el Berettyóújfalura. Amennyiben a hiányzóik visszatérnek, van esélyük a győzelemre, ellenkező esetben a vendégek könnyedén begyűjthetik a három pontot.    

3

Két nagy rivális találkozik hétfő este Üllőn. Nagy csatát vívtak tavaly is a felek, ahol a Kincsem örülhetett, főleg tavasszal, ahol Vörös Péterék kiütötték ellenfelüket. A Kastélydomb egyrészt szeretne emiatt visszavágni, másrész kijavítaná a múlt heti csengeri vereséget. A Kincsem eddig hibátlanul menetel, igaz múlt héten a gödöllői egyetemisták nem állították túl nagy feladat elé. Most lényegesen nehezebb dolguk lesz.    

4

Két nulla pontos találkozik, ahol a hazaiaknak eddig nem sok örömük volt az elmúlt fordulókban. Két nagyarányú vereséget szenvedtek, ahol csak a gólarány volt a kérdéses. Egyelőre tanulják ezt a játékot, így most hétfőn sem ők az esélyesek, annak ellenére, hogy ellenfelük sem szerzett még pontot. A Gyömrő eddig csak két gólt szerzett, két meccsen. Most itt a lehetőség a javításra.     Nyugati csoport

 2

Érdekes meccset rendeznek Győrújbarátban, hiszen a vendégcsapat java része tavaly még a hazaiaknál játszott. Ezek fényében nem meglepő, hogy a Bőny eddig nyerte mind a két meccsét, és az első helyen áll, míg a vendéglátók a középmezőnyben állnak. Az esélyek a bőnyiek mellett szólnak, de egy ilyen presztízs találkozón bármi előfordulhat.    

3 Az ELTE még csak egy bajnokin van túl, ahol egy nem túl magas színvonalú mérkőzésen kikaptak az újonc Corvinustól. Akkor a Kénoszt-legénység elvétve jutott el helyzetig. Most azt az Airnergyt fogadják, akik ezt a Corvinust egy hatossal küldték haza. Ezek fényében a vendégek az esélyesebbek, de az előző fordulóban ők sem jeleskedtek. Hiába játszottak jól mezőnyben a TF ellen, rúgott gól nélkül csak vereség lehetett a vége. Most amennyiben visszatérnek hiányzóik, ők a találkozó esélyesei, a szebb napokat látott ELTE ellen.

  1 A hazaiak eddig nem nyertek mérkőzést, és nagy valószínűség szerint, az eddigi eredményeik alapján az alsóházhoz fognak tarozni. Ellenfelük a BME lesz, akik legutóbb halasztottak, előtte meg kikaptak a Fraditól. Most itt a lehetőség, hogy elkezdjék gyűjteni a pontokat. Előzetesen úgy tűnik, hogy, csak a gólkülönbség a kérdéses. Meglepetés lenne, ha elmaradna a BME győzelme.    

5

A Fradi eddig magabiztosan menetel, mind a kupában, mind a bajnokságban győzelemmel kezdtek. A második játéknapon szabadnaposak voltak, így rákészülhettek a mostani találkozóra. Ellenfelük egy újabb egyetemista együttes lesz, a Corvinus személyében. A vendége elsőre kikaptak idegenben az Airergytől, majd javítani tudtak az ELTE ellen. Újonc létükre szervezett játékkal rukkolnak elő, de nagy valószínűség szerint a Ferencváros ellen ez csak a tisztes helytállásra lesz elegendő. Nem kérdés, hogy a vendéglátók az esélyesek. Max megnehezíteni tudják a dolgukat.    

6

Egy-egy mérkőzést játszott mind a két együttes, ellentétes eredménnyel. A TF idegenben nyert kapott gól nélkül magabiztosan, míg az Asterix kikapott a Kelentől, igaz nem volt kapusa, ami nagyban befolyásolta. Most amennyiben lesz hálóőrük, akkor is nehéz dolguk lesz az egyetemisták otthonában. A találkozó érdekessége, hogy a hazaiak edzője, Tóth Károly tavaly még az Asterixet irányította. A vendéglátók a mérkőzés favoritjai. Ha ott akarnak végezni az élbolyban, az ilyen meccsek kötelezőek a számukra.    

7

A Kelen eddig hibátlanul szerepel, kettőből kettő győzelem. A Villám is közel állt ehhez a statisztikához, de kikapott egy éles meccsen a Győrújbaráttól az előző körben. A hazaiaknál az Asterix legyőzése nem tűnt akkora meglepetésnek, de a törökbálinti siker már váratlanabb volt. Most folytathatják a jó szereplést a Villám ellen, akik önmagukhoz képest jól kezdték a bajnokságot. Guti Dávidék most találkoznak a legnehezebb ellenféllel eddig a bajnokságban, így most kiderül, mennyire volt véletlen az elmúl két mérkőzés jó eredménye.     Közép csoport   1 A hazaiak még nem játszottak mérkőzést. Az első fordulót halasztották, míg legutóbb nem utaztak el a fővárosba az MMSZ elleni mérkőzésre. Ezek fényében nem tudni milyen játékerőt képviselnek. Ellenfelük a Városgazda lesz, akik kiválóan rajtoltak, hiszen megnyerték mind a két meccsüket. A rutinos vendégek hozták a két kötelezőt, kérdés mennyit vesz ki belőlük a hosszú utazás.     2 A hazaiak biztató mérkőzéssel debütáltak a kupában, de azóta nem sok babér termett nekik, két vereséggel állnak. Most nehéz lesz javítani, hiszen a közép csoport egyik élcsapata látogat hozzájuk. A Vác évek óta meghatározó tagja a másodosztálynak, de idén nem kezdtek jól, nagyobb arányú vereséget szenvedtek a Piliscsaba vendégeként. Amennyiben teljes kerettel utaznak el, jó esélyük van a javításra. Ellenkező esetben meglepetés érheti őket.     3 Újpesti házi rangadót rendeznek Budakalászon. A két lila-fehér csapat találkozik egymással. Egyikük sem áll jól, hiszen mindössze egy pontot szerzett az Újpest, míg az UTE egyet sem. Mind a két csapat jelentősen meggyengült a nyáron, így az elmúlt fordulók eredményei nem meglepőek, talán az Újpest tolnai pontszerzése tűnik annak. Nehéz helyzetben van a két csapat, így ez igazi hatpontos mérkőzés lesz. A pillanatnyi forma dönthet.  
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink