Veszprém – DEAC rangadóval folytatódik az NBI!
2020.09.28 | 04:40
Veszprém – DEAC rangadóval folytatódik az NBI!

Hétfőn három mérkőzéssel folytatódik a férfi első osztály alapszakasza, melyből kettőt a Futsal Hungary TV-n is követhetnek élő adásban.

BALATON BÚTOR FC VESZPRÉM – DEBRECENI EGYETEMI AC
18:30 Veszprém, Március 15. Sportcsarnok

A hétfőre maradt összecsapások közül ez ígérkezik a legjobbnak, ahol két jó formában lévő csapat találkozik. A Veszprém egyelőre megállíthatatlan, hibátlanul állnak a tabellán, mindössze a Hali előzi meg őket egy ponttal, de ők egy meccsel többet játszottak. Amennyiben nyernek Fehér Zsolt fiai, visszaállnak az élre. A bakonyiak bíztak a jó rajtban, de talán ilyen remek kezdésre ők sem számítottak. Legutóbb könnyedén nyertek a Népligetben egy TV-s mérkőzésen, így még tovább nőhet az önbizalmuk. Az eddigi ellenfelek közül talán most jön a legnehezebb, a DEAC személyében. Az egyetemisták is jól indították a szezont, két győzelemmel rajtoltak, majd jött két vereség, de mind a kettő a két bajnokaspiráns ellen, ahol minimális különbségű lett a vége, amivel bizonyították, hogy bárki ellen győzelmi eséllyel lépnek pályára. Ez vélhetően most is így lesz, Elek Gergőéket ismerve. A vendégek a győzelem reményében utaznak el hétfőn, és ha az eddigi jó játékot nyújtják, akkor bármi előfordulhat. Persze ehhez Pál Patrikéknak is lesz egy-két szavuk, akik a várható szépszámú hazai közönség előtt tovább akarják nyújtani a remek sorozatukat. Jó meccsre van kilátás, aki teheti, látogasson ki a Március 15. sportcsarnokba.

 

ARAMIS SE – FTC-FUSHER KLÍMA
19:20 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

Tovább tart a Fradi vesszőfutása, így jelenleg az utolsó helyen állnak. Nem volt könnyű a sorsolásuk, de arra azért nem sokan gondoltak, hogy négy játéknap után pont nélkül sereghajtóként várják az aktuális fordulót. Ráadásul a mostani összecsapásuk sem ígérkezik könnyűnek. Az Aramishoz látogatnak, akik némi meglepetésre begyűjtötték a három pontot Nyírgyulajban, remek teljesítménnyel.

A nyáron kétszer is megmérkőztek a felek, és akkor a Fradi örülhetett, de azóta kissé megfogyatkoztak. Több sérültjük is akad, ráadásul Büki visszatérését követően rögtön kiállíttatta magát, így megint nem számíthat rá Madarász mester. Ezer sebből vérzik a fővárosi csapat, de ha most sem szereznek pontot, pontokat, akkor tényleg oda a felsőházi remény. Ami az Aramist illeti, Juhász is visszatért már, aki gólt is szerzett legutóbb, ő nagy erősítés a vendéglátóknak. Jelenleg a hazaiak számítanak az esélyesnek, és kisebb csoda lenne, ha a Fradi megszakítaná rossz sorozatát.

 

ÚJPEST RFC-220 VOLT – NYÍRGYULAJ KSE
20:45 Budapest, UTE Atlétikai Stadion

Az Újpest újoncként kezdte meg a szezont, és a Fradihoz hasonlóan pont nélkül áll. A vereségek mellett még nagy probléma, hogy nem nagyon sikerül betalálni az ellenfelek kapujába.  A négy bajnokin szerzett három gól önmagáért beszél, és így nagyon nehéz lesz meccset nyerni. Most abban bízhat a Póta-legénység, hogy a Nyírgyulaj kapta eddig az egyik legtöbb gólt a bajnokságban, így hátha ellenük megszakad a gólínség. A vendégek fájó vereséget szenvedtek az Aramistól az előző fordulóban, ráadásul hazai pályán, aminek a pontjai nagyon fognak hiányozni. Ezt most akár ki is javíthatják egy fővárosi sikerrel. Nagy kérdés, hogy melyik csapat, milyen formában lesz. Ahogy mondani szokták, a pillanatnyi forma dönthet.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink