Fradi – Újpest derbi a Népligetben!
2021.02.25 | 12:50
Fradi – Újpest derbi a Népligetben!

Épphogy csak véget ért az első forduló a rájátszásból, rögtön itt van a második játéknap. Ebben a körben már bekapcsolódik a Berettyóújfalu, akik hétvégén még bajnokok ligája mérkőzést játszottak. Az alsó-házban megkezdi szereplését az Újpest is, rögtön egy derbivel a Népligetben.

Felső-Ház

 DEAC – HALADÁS VSE
18:30 Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok

Mind a két fél sikerrel vette az első akadályt a rájátszásban. A Debrecen értékes pontot szerzett a Veszprém otthonában, egy jó mérkőzésen, míg a Haladás a Kecskemétet győzte le egy TV-s összecsapáson. A Hali gépezete akadozott, de végül sikerült begyűjteni  a három pontot. Most igen nagy túra vár a szombathelyiekre, hiszen át kell utazniuk szinte az egész országot, de ez nem lehet akadály, hogy begyűjtsék a három pontot. Persze a Debrecen ezt megpróbálja megakadályozni, de a bajnokság alapszakaszában mind a két esetben Dróthék örülhettek. Az esélyek most is mellettük szólnak, de jobb játékra lesz szükség, mint múlt vasárnap.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – MVFC BERETTYÓÚJFALU
19:30 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

A vendég Mezei-Vill szabadnapos volt az első körben, mivel Portugáliában szerepelt a bajnokok ligájában. Erejükből ott a tisztes helytállásra futotta, így ott búcsúztak és most már teljesen a bajnokságra koncentrálhatnak. Erre szükségük is lesz, mert többször hiányzott az átütőerő és a jó teljesítmény tőlük, amit többször is pontveszteséggel párosult. Most ahhoz a Kecskeméthez látogatnak, akik majdnem meglepték a hétvégén a Haladást. Sokáig döntetlenre álltak Alaszticsék ellen, de végül a nagyobb rutin döntött. Most egy újabb nehéz feladat vár Koós Károly tanítványaira, akik hazai környezetben szeretnének visszavágni az őszi nagyarányú vereségért.

Szabadnapos: Balaton Bútor FC Veszprém

 

Alsó-Ház

 FTC-FISHER KLÍMA – ÚJPEST RFC-220 VOLT
20:15 Népliget, Elek Gyula Aréna

A lila-fehérek az első fordulóban szabadnaposak voltak, ami jól jöhetett nekik, hiszen több ideje volt Frank Tamásnak tovább formálni új csapatát. Az eddigi eredmények biztatóak, hiszen a DEAC és a Hali ellen összesen négy pontot pontot szereztek. Ez önbizalmat adhat számukra, ami jól is jöhet egy ilyen fontos meccs előtt, ami ráadásul egy derbi. A Fradi hétfőn Nyírbátorba látogatott, de a három ponton kívül sokkal többet veszített. Kisárgult Fekete és Büki is, így igazi center nélkül maradtak. Ha ez nem lenne elég, Bognár piros lapot kapott és három meccsig nem szerepelhet, míg Horváth Szabolcs már az első percben megsérült, így az ó játéka is kérdéses. Ezek ismeretében igen nehéz összecsapás vár rájuk, hiszen teljes kerettel sem tudták legyőzni ősi riválisukat a szezon során. Mind a két esetben döntetlen lett a vége. Az emlékezetesebb az ősz eleji népligeti derbi volt, ahol 8-8 lett a vége. Most először talán az Újpest tűnik az esélyesebbnek, de egy ilyen meccsen ez nem sokat számít. Mivel a Nyírgyulaj már két győzelemnél jár, mind a két fél győzelmi kényszerben van, ha nem szeretné, hogy megelőzzék a tabellán és veszélyes helyre kerüljön. A két egymás elleni derbi igen feszült meccset hozott, és vélhetően most is az lesz, érdemes lesz nézni a közvetítést.

Szerdán játszották:
DUNAFERR DUE DUTRADE FC – NYÍRGYULAJ KSE 1-4

 Szabadnapos: Aramis SE

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink