Fradi-győzelemmel zárult az év!
2021.01.01 | 17:46
Fradi-győzelemmel zárult az év!

Jó formában várta mind a két fél az év utolsó összecsapását, így bizakodóak lehettek a csapatok. A vendégeknél akadt több hiányzó sérülés miatt, míg a Fradinál Érsek töltötte eltiltását. Az őszi mérkőzésen az Aramis két gólos hátrányból fordítva nyert, így volt miért visszavágnia a fővárosiaknak. 

FTC-FISHER KLÍMA – ARAMIS SE 8-3 (3-1)
Népliget, Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Wittner, Ibriksz, Nyekita

FTC: Tóth – Horváth, Öreglaki, Fekte, Hosszú
Cserék: Nyerges – Gellérfi, Sámson, Rábold, Büki, Cseri, Bognár, Milavecz
Vezetőedző: Machalek Attila

Aramis: Vámosi – Juhász, Moga, Boznánszky, Jenei
Cserék: Molnár – Szilágyi, Harnisch, Tóth, sáhó, Pap, Lévai, Jenei, Keresztury, Papp
Vezetőedző: Moga Loránt

Sárga lap: Juhász, Biznánszky, Moga

Gólszerzők: Bognár, Hosszú (2), Rábold (2), Horváth, Büki, Fekete illetve Jenei (2), Sáhó

Jó formában várta mind a két fél az év utolsó összecsapását, így bizakodóak lehettek a csapatok. A vendégeknél akadt több hiányzó sérülés miatt, míg a Fradinál Érsek töltötte eltiltását. Az őszi mérkőzésen az Aramis két gólos hátrányból fordítva nyert, így volt miért visszavágnia a fővárosiaknak.

Ahogy számítani lehetett rá, a vendéglátók léptek fel kezdeményezőleg, és többet is birtokolták a labdát. Ezek fényében nem volt meglepő, hogy előttük adódott több lehetőség, de ezeket nem sikerült gólra váltani. Az Aramis elvétve jutott el a Fradi kapujáig, egy-két esetet leszámítva. Az első gólig egészen a 13. percig kellett várni, ekkor a szerencse is a Fradi mellé szegődött, mert Bognár lövése Bükin irányt változtatva jutott a kapuba. Sokáig nem örülhettek Tóth Gyuláék, mert hamar jött a válasz, Sáhó villant egyet, így ismét döntetlen volt az állás, és úgy tűnt, ez marad a félidőben is az állás. De Hosszú nem így gondolta és az utolsó percben előbb egy gyönyörű támadás végén talált be, Bükinek köszönhetően, majd gólra váltott egy kisbüntetőt, így végül két gólos előnnyel mehettek szünetre.

A második félidőt ott folytatta a Fradi, ahol az elsőt abbahagyta. A budaörsiek talán bennragadtak az öltözőben, és nem figyeltek eléggé a középkezdésnél, amit Hosszú használt ki ismét, és hozta kihagyhatatlan helyzetbe Ráboldot. Ez a találat meg is határozta a mérkőzést, mert a játék képe alapján úgy tűnt, hogy ezúttal nincs benne a Moga-legénységben, hogy visszajöjjön a mérkőzésbe. Ennek ellenére természetesen megpróbáltak felzárkózni, érkezett is a vészkapus, de ezúttal ez sem ment a megszokott módon. Néhány perc elteltével Horváth fülelt le egy labdát, és rúgta az üres kapuba, amivel el is dőlt a találkozó. Az utolsó tíz percben a vendégeken érződött, hogy kissé feladták, míg a Fradi élvezte a játékot, ami újabb gólokban mutatkozott meg. Büki szerezte meg első gólját a meccsen, majd Rábold is beköszönt újra. A hajrában aztán szépítettek a vendégek, Jenei kétszer is eredményes volt előző csapata ellen, így  sikerült kozmetikázni az eredményen. A Fradi és az év utolsó gólját Fekete szerezte tízméteresből, még magabiztosabbá téve a győzelmet.

FOTÓGALÉRIA

A budaörsiek nem tudták megismételni a DEAC elleni jó teljesítményüket, így nem volt esélyük az akaratban és játékban is többet nyújtó Fradi ellen. Hosszú Ádámék ezzel a győzelemmel beérték az Újpestet, úgy hogy eggyel kevesebb meccset játszottak. Ha a következő fordulóban legyőzik otthon az Újvárost, elérhető közelségbe kerülhet a hőn áhított hatodik hely.

 

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink