MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Pontot szerzett a Fradi Újvárosban!
Pontot szerzett a Fradi Újvárosban!

 Nagy feladat várt a Fradira, hiszen ahhoz a Dunaújvároshoz látogatott, aki ellen még nem sok babér termett eddig. A hazaiaknál végül Horváth Norbert vállalta a játékot, igaz a lába csak néhány percig bírta. Rajta kívül Fekete nem állhatott csapata rendelkezésére. A vendégeknél a régóta maródi Birinyi nem szerepelt, illetve Vattamány nem tarthatott a csapattal.

Ahogy várható volt, a hazaiak magukhoz ragadták a kezdeményezést, és próbálták hamar megszerezni a vezetést, de a Fradi védelme állta a sarat. Ahogy telt az idő, a zöld-fehérek is jelezték, hogy szeretnék megszakítani rossz mérlegüket riválisukkal szemben. A hálók sokáig érintetlenek maradtak, mind a két kapus remek védéseinek köszönhetően. A gólcsend a 13. percben tört meg. Ekkor Pál Patrik egy átlövést követően talált be a Fradi kapujába, megszerezve a vezetést. A válaszra nem sokat kellett várni, Keresztury keresztpasszára remekül érkezett Andorka, aki közelről egalizált, így döntetlennel mehettek a felek szünetre.

e353633e-7473-4189-aae3-9e2113ce86a7A fordulás után mind a két csapat úgy érezte, hogy megnyerheti a mérkőzést, így felvállalta a bátor támadójátékot, így élvezetes volt az összecsapás. Mind a két oldalon akadtak bőven lehetőségek, de mind Tóth Gyula, mind Reveland remekelt, így sokáig nem változott az állás. A játék egyébként elég vontatott volt, mivel elég sok szabálytalanság, ütközés jellemezte a mérkőzést, elég sok volt a színjáték, amit a játékvezetők nem mindig tudtak megfelelően megítélni és kezelni. Egy ilyen szituáció végén kaptak az újvárosiak szabadrúgást, amit hosszú ápolás és reklamáció követett. A fővárosiak kapusa még a sorfalat igazgatta, ami alatt Németh Péter gyorsan elvégzett szabadrúgása utat talált a kapuba, megszerezve ezzel a vezetést. Ezután kissé elszabadultak az indulatok, a Fradi nehezen viselte a találatot, de miután lehiggadtak, ismét ki tudtak egyenlíteni, az elsőhöz hasonló találattal. Ezúttal Horváth Benedek kevergett a bal oldalon, majd keresztbe rúgta a labdát, amelyre ismét remekül érkezett Andorka. Ekkor még 5 perc hátra volt, így továbbra is nyílt volt a 3 pont sorsa. Ekkor már 5-5 szabálytalansága volt mind a két csapatnak, de a hátralévő időben a játékvezetők nem láttak több faultot, így kisbüntető nem született, ahogy gól sem.

Egy kissé felfokozott hangulatú meccsen igazságosnak mondható döntetlen született, ahol a Fradi megszerezte első pontját a rájátszásban. Az Újváros hiányzó embereit nem (nagyon) tudta pótolni, így be kellett érnie egy ponttal, így lépéshátrányba került a Mezeivel szemben.

FÉRFI FUTSAL NB I, RÁJÁTSZÁS, A-CSOPORT, 3. FORDULÓ

DUNAFERR DUE RENALPIN FC–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2–2 (1–1)
Dunaújvárosi Sportcsarnok.
Vezette: Czene-Joó, Újhelyi, Török

DUNAFERR: Reveland – Horváth N., Németh P., Varga Cs., Hosszú
Csere: Rigó (k), Cseresnyés (k), Schrancz, Fridrich, Szeghy, Boldizsár, Pál, Csányi. 
Vezetőedző: Takó Csaba

FTC: Tóth Gy. – Safar, Komáromi, Andorka, Horváth B.
Csere: Vámosi (k), Karacs, Szabó Zs., Juhász, Jenei, Dénes, Keresztury, Bencze. 
Játékos-edző: Safar Tony

Góllövők: Pál (13.), Németh P. (30.), ill. Andorka (15., 36.)

28459161_10213569600573290_1094341929_nTakó Csaba, Dunaferr: - Nagyon bosszantó mérkőzésen vagyunk túl. Nem ment a játék a csapatnak, ami előfordul, de ilyenkor a küzdéssel és az akarattal kellene eredményt elérni. Sajnos ebben sem tudtuk az elvárt szintet hozni. Voltak lehetőségek mindkét oldalon, bármelyik csapat megnyerhette volna a mérkőzést, ám úgy érzem mi nem érdemeltünk többet... Pénteken újabb mérkőzés vár ránk, így gyorsan fel kell dolgoznunk a történteket, mert nem fordulhat elő, hogy még egyszer ilyen felfogással lépjünk pályára!

FH Maha csapatmanagerMachalek Attila, Ferencváros: - Az elmúlt rájátszási meccsekhez képest sokkal jobban játszottunk, sikerült jól felkészülnünk ellenfelünk játékából. Ha jobban hiszünk a sikerben, és elől jobban koncentrálunk, akkor mind a három pontot elvihettük volna Dunaújvárosból. A játékvezetés finoman fogalmazva kritikán aluli, míg ellenfelünk második megadott gólja meg egyenesen vicc kategória volt. A játékvezetők könnyen mondják, hogy ne reklamáljunk, fejezzük be, miközben érthetetlen ítéletekkel és teátrális viselkedéssel borzolják a kedélyeket.

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA