MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Mit gondolnak az edzők a Magyar Kupa esélyekről
Mit gondolnak az edzők a Magyar Kupa esélyekről

A Final Fourba jutott négy női csapat edzőjének három kérdést tettünk fel a nagy nap előtt:

- Hogyan készültök a héten? esetleg máshogy mint a sima hétköznapokon?
- Hogyan látod a négy csapat esélyeit, mit vársz a két elődöntőtől, legfőképp a Ti meccsetektől?
- Lesznek-e szurkolók akik elkísérik a csapatot?

28535014_1789910247727553_1518413923_nHalmos Máté: - A héten nem tudtunk többet edzeni, mint alapból. Heti egy alkalommal találkozunk, ami előtt egy órában taktikai jellegű megbeszélést tartok a lányoknak. Úgy vélem, hogy a kupának ezen szakaszában már bármi megtörténhet. Szeretnék gratulálni minden, Final Fourba jutott csapatnak. Nyilván mi vagyunk a legkevésbé esélyesek, hiszen heti egy alkalommal készülünk és a tabellán is mi szerénykedünk a legkevesebb ponttal a 4csapat közül. De hiszek abban, hogy ezt az előnyünkre fordíthatjuk! Felszabadultan játszhatunk bárki ellen, a formánk nagyszerű! Érdekes meccset játszhatunk a Tolna ellen, hiszen a bajnokságban az utolsó fordulóban Velük játszottunk. Szurkolókra sajnos a távolság miatt sem tudunk számítani, de abban bízom, hogy a pályán mutatott hozzáállásunkkal majd magunk mellé állíthatjuk a mérkőzéseinkre kilátogató semleges nézőket! Hiszek a csapatomban! Meglepetést szeretnénk okozni, de alakuljon majd bárhogy, mi már azzal győztesek vagyunk, hogy idáig jutottunk! Miért ne folytatódhatódna az álom széria?
Női vonalon Ricsilla győzelmet remélek, a férfiaknál pedig volt csapatomnak, egykori csapattársaimnak a Haladásnak drukkolok!
A nézőknek jó szórakozást, a játékosoknak sérülésmentes, emlékezetes mérkőzéseket kívánok!
Hajrá Hali, Hajrá Csigák!

Quiriko VivienQuirikó Vivien:- Nagy változás nincsen a heti felkészülésünkben, talán csak annyi, hogy már péntek este együtt lesz az egész csapat. Ha továbbjutunk, akkor természetesen szombaton is együtt készülünk a másnapi döntőre.
  A mi mérkőzésünket előrehozott döntőnek érzem, úgy gondolom, a két jelenleg legjobb formában lévő csapat mérkőzik szombaton 13 órától. Ebből kifolyólag az innen kikerült győztest érzem a döntő esélyesének is. Persze az is számítani fog, hogy az elődöntő mennyi erőt vesz ki a csapatokból.
A legutóbbi egymás elleni találkozók alapján mi számíthatunk esélyesebbnek, de nem szabad elfeledni, hogy az Astra nagy rutinnal rendelkezik a kupadöntőket illetően, és kiváló keretük van. Nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen bízom a csapatomban és a győzelemben!
  A másik ágon a Tolna győzelmére voksolnék, rutinjuknak köszönhetően, de a Ricsilla nagy tettet hajtott végre azzal, hogy bekerültek a négyes döntőbe, ami olyan plusz löketet adhat nekik, hogy meglepetést is okozhatnak, ráadásul az utóbbi időben a bajnokságban is jó formában vannak.
  A mi szempontunkból szerencsés a Final Four helyszíne, Nyíregyháza mindössze 45 perc autóútra van tőlünk, így bízunk benne, hogy sok böszörményi szurkoló fog a helyszínen szorítani nekünk. Mintegy 100 fős böszörményi tábor biztosan ott lesz a Continental Arénában!

21742980_1945692952420358_448078213812853283_nVarga Adél: - Ugyanúgy készültünk, mint a sima hétköznapokon, annyi különbséggel, hogy beiktattunk egy edzőmeccset, ahol pár dolgot tudtunk gyakorolni. Átvettünk pár rögzített szituációt, és gyakoroltuk a támadásvezetéseket, védekezést. A mai napot pihenéssel töltjük a holnapi nap folyamán azaz pénteken pedig már leutazunk Nyíregyházára, hogy ki tudjuk magunkat pihenni, a délelőtti meccsre.
 Sokak szerint az Astra - HTE elődöntő már felér egy döntővel, mivel mindkét csapat jó formában van. Itt úgy gondolom, hogy szoros meccs lesz, de talán egy árnyalattal a HTE jobb lesz és megnyeri a meccset, de erre nem mernék mérget venni. A mi meccsünk is legalább ilyen nehéz lesz, hiszen ellenfelünk a Ricsilla csapata az elnök váltás óta javuló tendenciát mutat, és értékes pontokat szereztek nagyobb csapatok ellen is. Küzdős, hajtós, csúszós mászós meccs lesz, de úgy gondolom ha fejben ott leszünk, és fizikailag bírjuk, akkor mi fogjuk megnyerni ezt a párharcot.
 Sajnos Tolnától Nyíregyháza nagyon messze van, így a szurkolóink valószínűleg otthon maradnak és otthonról szurkolnak nekünk. Viszont vannak olyan információim, hogy ha döntőbe jutunk, akkor vasárnap lehet, hogy népes szurkoló sereg érkezne szorítani értünk. Így is lesz két lelkes nagy szurkolónk az Ősz család személyében akik már szombaton a délelőtti meccsen ott lesznek velünk. Továbbá eljön velünk Panna, egy utánpótlás korú játékosunk, aki már szinte a csapat kabalája, és a csapattal tart a volt edzőnk is Volodymir.

dombóDombó János: - A szokásos rendszer szerint készültünk a héten a magyar Kupa döntőre. Nem láttam értelmét változtatni a jól bevált rendszeren. A szombati elődöntőn mindkettőnknek azonos esélyt adnék, nüanszok fognak dönteni. Bár a bajnokságban a Böszörmény magabiztosan menetel, de a csapatomnak ugyanannyi esélyt adok a döntőbe jutásra. Mindkét csapatot rutinos játékosok alkotják, de talán nálunk több lesz a fiatalos lendület. A trófeát nem szeretnénk átadni másnak. Amennyiben a döntőbe jutunk, akkor szerintem mindkét csapat ellen győzelmi eséllyel lépünk pályára, és megvédjük a címet.
Jelentős szurkolótáborra nem számítunk az idén, de szívesen látunk minden Astra szimpatizánst a futsal ünnepén.

A futsal Magyar Kupa final four programja:

2018. március 3., szombat, Nyíregyháza, Continental Aréna:

Női elődöntők:

10.30 Ricsilla Futsal – Brandmission-Artifex Tolna-Mözs
13.00 Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls – Hajdúböszörményi TE

Férfi elődöntők:

15.30 Swietelsky Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
18.00 Debreceni Egyetemi AC – Rubeola FC Csömör

2018. március 4. vasárnap, Nyíregyháza, Continental Aréna:

Női döntő, 16.00
Férfi döntő, 19.30 (a mérkőzést az M4 csatorna élőben közvetíti)

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA