MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Az MVFC fontos győzelmet aratott
Az MVFC fontos győzelmet aratott

Keleti mérkőzéssel nyitott a futsal NBI. fordulója, a Nyírgyulaj látogatott Berettyóújfaluba. A hazaiaknak volt javítanivalója, hiszen zsinórban két vereséget is elszenvedtek és sokpontos előnyük egyre olvadt a Győrrel szemben.

MVFC Berettyóújfalu - Nyírgyulaj KSE 2-0 (0-0)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Vezette: Gál Péter-Molnár Réka-Futó Tamás

MVFC: Mezei - Javi Sanches, Trencsényi, Takács, Serginho
Csere: Tihanyi, Kovács I, Daróczi, Szabó P, Gál, Amilcar, Harmati, Nagy D, Rafinha
Edző: Mullor Cabrera

Nyírgyulaj: Pallai - Tóth B, Nagy I, Gömze, Sánta
Csere: Végső, Opre, Angyalos, Szabó Á, Lovas, Kerti, Nagy B, Vass O, Sárga
Edző: Lovas Norbert

Góllövők: Gál 27', Amílcar 33'

Keleti mérkőzéssel nyitott a futsal NBI. fordulója, a Nyírgyulaj látogatott Berettyóújfaluba. A hazaiaknak volt javítanivalója, hiszen zsinórban két vereséget is elszenvedtek és sokpontos előnyük egyre olvadt a Győrrel szemben. A vendégek hiába értek el bravúrokat is ebben az idényben, de a Berettyóújfalu ellen még nem sikerült nyerniük a szezon során. Az MVFC-ben pályára léphetett az új brazil légiós, Serginho, míg Lovas Norbertéknál várat magára a három új ukrán szerzemény szereplése.

tabAz első félidő eleje mezőnyjátékkal telt, aztán a Mezei-Vill vette át az irányítást, elértek kapufát, majd kapura lövésekkel jelezték győzelmi szándékukat. Mezei Dávidnak a félidő közepén akadt először nagy védeni valója, de a hazaiak kapusa Nagy Imre lövését hatástalanította. Mindkét oldalon nyílt játékot választottak, már az ellenfél térfelén megtámadták a labdást, a Nyírgyulajiak, ha náluk volt a labda, akkor magabiztosan adogattak.

A második félidő is hasonló mederben folyt, mint az első, leginkább az MVFC birtokolta a labdát, de a vendégek is bátran játszottak. Az első gólra a második félidő közepéig kellett várni. Ekkor Gál István szerzett meg egy eladott labdát az ellenfél térfelén, majd nyolc méterről a kapuba bombázott. Fontos találat volt ez, hiszen sokáig nyílt volt a találkozó, Nagy Imre révén egyenlíthettek is volna, de a vendégek támadója rálépett a labdára a kapu előterében, így kimaradt a ziccer. Jött azonban egy újabb MVFC gól. A Nyírgyulaj vészkapusra váltott, Lovas Norbert állt be, ám ebben a pozícióban saját térfelén ért bele újra a labdába. Az MVFC gyorsan elvégezte a szabadrúgást és Amílcar egy csellel a kapu előterébe jutott, majd be is talált. Vitatták a szituációt a vendégek, reklamáltak a játékvezetőknél, de megadták a gólt. Folytatta a vészkapus játékot a Nyírgyulaj egészen a mérkőzés végéig, a hazaiak gyors ellentámadásokból veszélyeztethettek, ám a gólszegény találkozón már nem volt újabb találat.

Az MVFC fontos győzelmet aratott, megőrizte pontelőnyét a táblázat elején.

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA